Bolje kompatibilnosti sa raznim programima, ovim onim, su glavna prednost windowsa, i zato ga koristim uvijek. I kad se navikneš na neke programe ne da ti se zezati sa drugima, a također ni upoznavati detalje rada drugog operativnog sustava. Probah Linux Mint 17.1 Mate, ali brzo sam izgubio volju i odustao. Jednostavno nema smisla dok sam zadovoljan windowsom........recimo da se na windowsu ni pomoću trikova ne može ugasiti automatic windows upgrade, ni nikako pogasiti stalna aktivnost mnogih appova onda bih Linux počeo ozbiljnije razmatrati.Pa ako je microsoft rekao da zeli milijardu korisnika win10
to ne znaci da ti moras biti jedan od njih.
Koristi ono sta ti odgovara, probas vidis i na kraju instaliras Ubuntu...
Ne moze ti Bill nista zbog toga.:d
Da, koristio sam.Probao neko Office 2016?
Бар 90% кућних корисника уопште не мора да користи windows али немају петљу, знање, комшијиног малог који се у све разуме и сличне разлоге да пређу на бољи ОС.
I ja odmah prelazim na taj bolji, samo kolega da otkrije naziv tog cuda.A bolji OS je?
Pa jedno "F" jeste probaj F10 ili F12 ili redom F1-F12 ne znam za tvoju plocu.
I kod tebe to nista ne radi kako treba ne samo sata drajveri.
Kazem ti dva kresovanja uzastopno i ide windows repair i nudi ti startup repair..
Koja ploca, pc ili laptop je u pitanju?F12 - ali samo za izbor boot-a dalje pritiskanje F12 ne vodi ničemu
Ukratko šta je razlika u odnosu na 2013 verziju?Da, koristio sam.
Koliko sam video, a nisam neki veliki korisnik, vizuelno mi se cini da je prilagodjenUkratko šta je razlika u odnosu na 2013 verziju?
Бар 90% кућних корисника уопште не мора да користи windows али немају петљу, знање, комшијиног малог који се у све разуме и сличне разлоге да пређу на бољи ОС.
Koja ploca, pc ili laptop je u pitanju?
@šipac ako vjeruješ u zaštitu nečega što koristi 1/3 planete ona su ili nov u ovome ili dosta naivan.
Kupovina nije problem. To mi svakako firma završava.
nadam se da si u pravu da će brzo da ga "razbiju" mada sam čitao razne teorije u vezi aktivacije. ali, eto dobro po tebe pa ćeš dobiti free licencu. nije meni problem da dam 150 evra, ali što bih ako ne moram, bolji mi je npr. da kupim još jedan ssd, ali to je već druga tema. ako ga razbiju trajno da ga ne ruše apdejtovi naravno svi će koristiti ilegalnu verziju, a ne biti insajderi.
Ma pusti ga, namerno to radi..@antena
Ako ti je Windows (svaki) toliko loš kog đavola toliko učestvuješ u diskusiji o testiranju novog Windows-a?
Ne učestvujem u testiranju Windows-a 10 ali pokušavam da pratim kakvo je trenutno stanje a ti i par tebi sličnih samo trolujete, ljudi odgovaraju na vaše kometare i nepotrebno se dodaje bezvredan (za ovu temu) materijal.
Ako vam se ne sviđa Windows batalite ovu temu, otvorite novu i pišite tamo zašto ljudi treba da odbace Windows, pa i ovaj nadolazeći i pređu na neki drugi OS. Koga zanima, čitaće vašu temu.
Tema se zove "Windows 10" a ne "testiranje Windowsa 10" i ucestvujem zato sto cu verovatno morati da predjem na isti pa da vidim sta me ceka! Zasad ne vidim nista dobro i korisno a da je novo, niti je to iko osporio!@antena
Ako ti je Windows (svaki) toliko loš kog đavola toliko učestvuješ u diskusiji o testiranju novog Windows-a?
Ne učestvujem u testiranju Windows-a 10 ali pokušavam da pratim kakvo je trenutno stanje a ti i par tebi sličnih samo trolujete, ljudi odgovaraju na vaše kometare i nepotrebno se dodaje bezvredan (za ovu temu) materijal.
Ako vam se ne sviđa Windows batalite ovu temu, otvorite novu i pišite tamo zašto ljudi treba da odbace Windows, pa i ovaj nadolazeći i pređu na neki drugi OS. Koga zanima, čitaće vašu temu.
Tema se zove "Windows 10" a ne "testiranje Windowsa 10" i ucestvujem zato sto cu verovatno morati da predjem na isti pa da vidim sta me ceka! Zasad ne vidim nista dobro i korisno a da je novo, niti je to iko osporio!
Kako ne vidis? Probaj alt+tab znas kako je do jaja :-DTema se zove "Windows 10" a ne "testiranje Windowsa 10" i ucestvujem zato sto cu verovatno morati da predjem na isti pa da vidim sta me ceka! Zasad ne vidim nista dobro i korisno a da je novo, niti je to iko osporio!
Tema se zove "Windows 10" a ne "testiranje Windowsa 10" i ucestvujem zato sto cu verovatno morati da predjem na isti pa da vidim sta me ceka! Zasad ne vidim nista dobro i korisno a da je novo, niti je to iko osporio!
Windows® 10 Support
This is a Technical Preview driver with full WDDM 2.0 support for Windows® 10 and DirectX® 12 on all Graphics Core Next (GCN) supported products, -AMD Radeon™ HD 7000 and newer graphics products. Official driver support for AMD products will be available when Microsoft launches Windows® 10 on July 29th, 2015.
Fallacy.Slazem se, koja glupost je to da moras da instaliras sve sta ti butne ms![]()
AMD najavio novi drajver za graficke 29 jula na dan izlazka Windows 10: http://support.amd.com/en-us/kb-articles/Pages/AMDCatalyst15-7WINReleaseNotes.aspx
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari