Sto ti Chrome izgleda tako skrnavo?Nisi me razumeo hoce vise tabova ali ne vise prozora .
Ovako : Pogledajte prilog 174162
Taj drugi prozor se uvek zakuca na edge logo .
Zezaju ga drajveri za graficku ocigledno...Sto ti Chrome izgleda tako skrnavo?
potrebna pomoć! instalirani najnoviji realtek drajveri na ovaj jučerašnji build, ubacim bluetooth adapter(stick) u komp prepozna ga(cambridge silicon radio) povežem blutut sluške sa passkodom četri nule(0000) povežu se(upare) ali ne čuje se zvuk kad su uključene, dok dugmići na sluškama rade(play/pause, next i prethodne pesme) a zvuka nema...
i još pitanje: da li i vi kada upgradeujete na najnoviji build, odradite disk cleanup, da pobriše windows.old stare/nepotrebne fajlove...? uštedi prostor oko 15GB a to na ssdju znači...hvala
Sto ti Chrome izgleda tako skrnavo?
После неке битне промене са оперативним системима, стартуј Убунту па му одради апдејт груба јер он има старе информације које се не апдејтују аутоматски. Ја сам већ навикао, кад год инсталирам неки нови ОС, обавезно апдејтујем груб на оном линуху који стартује систем.Drugi OS je Ubuntu i prilikom paljenja iskoci njegov boot manager iz koga biram koji cu OS. Mislim da je mozda to problem jer nakon skinutog update-a za Windows 10 i restarta u boot manager-u izaberem Windows 8.1 posto nema opcije za Windows 10 i on podigne Windows 8.1 umesto da dovrsi instalaciju desetke.
Upravo pogledao i sve je kao kod tebe ali zvuka idalje nema. Cak sam bio probao da obrisem drjavere pa da pustim WU da li ce da povuce svoje drajvere ali nista.
Nego jel ima neka posebna gurka da se odradi da se stave 15.6 drajveri i jel ih WU kasnije ne prebrise svojima?
potrebna pomoć! instalirani najnoviji realtek drajveri na ovaj jučerašnji build, ubacim bluetooth adapter(stick) u komp prepozna ga(cambridge silicon radio) povežem blutut sluške sa passkodom četri nule(0000) povežu se(upare) ali ne čuje se zvuk kad su uključene, dok dugmići na sluškama rade(play/pause, next i prethodne pesme) a zvuka nema...
i još pitanje: da li i vi kada upgradeujete na najnoviji build, odradite disk cleanup, da pobriše windows.old stare/nepotrebne fajlove...? uštedi prostor oko 15GB a to na ssdju znači...hvala
Ako je fazon kao u 7 i 8.1 gde kod mene moram da diseblujem anlogne drajvere kad pustam zvuk na HD TV onda je to problem.
Znaci probaj da diseblujes drajvere za zvunike i samo ostavi bluetooth drajvere pa probaj.
Ovo ne moze na klasican nacin kao na slikama nego mora da se udje u podesavanje systema.
Probaj da promenis na 16 ili nesto drugo...
Pogledajte prilog 174187
Sa compatibility mode windows 8, drajvere za graficku preko ovih microsoftovih.
Nisam probao jos update da li ce ih pregaziti..
Ps. nemoj da te buni crni ekran ili poduza instalacija, budi strpljiv..
Probaj i ti ovo kao @Fazlinovic, mozda je isti problem...interesantno je to da u win 8.1 rade savršeno normalno(upravo testirao), na play/pause dugme se pale automatski i zvučnici se ugase a kad opet držim to dugme isključe se sluške a čuju zvučnici...nisam načisto...reci mi samo gde da probam u opcijama sistema? ne misliš na playback devices?
Pa pregazi ih ponovo sa AMD drajverima, ne smeta ja sam proverio.Evo sada sam bio stavio 15.6 drajvere bez problema sve prodje i reko ajde da pokrenem WU da vidim sta ce se dogodi i naravno krenuo je WU da skida drajvere za graficku. Jeb*m ih kada su napravili tako da su agresivni ti njihovi drajveri.
^ @Vuk40 Mali off: A koliki si fps imao sa onim drajverima sa WU? Mislim na Vjesca?
Home ce imati samo ON/OFF i odlaganje, a Pro ce moci da bira koji update hoce a koji ne tj. kao do sada. Posto ce se sigurno mnogi buniti, verovatno ce u 10.1 ili 10.2 morati da vrate tu opciju i Home korisnicima.Kada izadje final mislim da ce samo Windows 10 home moci da iskljuci Windows update.
Slazem se, koja glupost je to da moras da instaliras sve sta ti butne msHome ce imati samo ON/OFF i odlaganje, a Pro ce moci da bira koji update hoce a koji ne tj. kao do sada. Posto ce se sigurno mnogi buniti, verovatno ce u 10.1 ili 10.2 morati da vrate tu opciju i Home korisnicima.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari