Šta je novo?

Windows 10 (FAQ u drugom postu)

Bice bagova i na rtm uvjek je bilo tako, neznam dali se secate ali vista je imala 6 verzija od rtm :) tek su je ispeglali sa SP1 pa ja doterali kako treba so SP2

@r!sc!

A sta to treba da se ispegla? Sta to ne radi pa da je nemoguce koristiti win 10?

Pitanje ti nije na mestu. Problema na sve strane. Od minornih do kompleksnih. Otiđi malo po drugim forumima i čitaj. Ako petorici radi, petorici ne radi, to je promašaj. Ja sam naveo par sitnih, a opet utiču na svakodnevni rad. Tebi možda ne, meni to smeta. Posebno što to radi u prethodnim sistemima. Jedino ako se treba prilagoditi novom sistemu, a ne novi sistem prilagoditi sebi.

Bice bagova i na rtm uvjek je bilo tako, neznam dali se secate ali vista je imala 6 verzija od rtm :) tek su je ispeglali sa SP1 pa ja doterali kako treba so SP2

Dobro to stoji ali ako u RTM-u ja ne mogu koristiti normalno internet ili drajver za zvuk puca cak i onaj WDM onda je to fail... E nadam se da ce to da srede to su osnovne stvari a imao sam probleme oko toga u ranijim verzijama.

I ja cekam trm ali nemam 00 da ga turim kao primary :)
Ostace na particiji ko do sad...:)

Pa naravno isto tako i ja koristim, pre sam se igrao i rokao kao primary dok se nisam opekao par x :D
Kada bude zreo vracam ga na ssd, a do tada neka drlja particiju na hardu.

maja sam deo ssd-a shrinkovao na unlocated space pa tu turio, ne bih bash da mi drlja :)

Posle apgrejda na 10159, nestao mi language bar. Ima li jos neko taj problem?

Ne znam se pise odvojeno ;) A ko inace jos Vistu svrstava pod krsten OS? :zgran:

Tačno to što je napisao za Vistu, od SP1 je bila dobra.

Mislio sam na položaj prozora na ekranu. Ja ne koristim browsere u maximize modu, već podesim veličinu prozora. To što ne pamti je bedak totalni.

Što se tiče captiona (title bar), bela boja je ubistvo. Vako nešto bi (po meni) bilo baš lepo:

Pogledajte prilog 174140

Ja imam jos veci problem sa edge . Ne mogu da otvorim dva prozora od njega nikako. Znaci imam jedan ili vise tabova na prozoru i kad idem jedan od tih tabova odkacim u novi prozor samo se otvori edge i ona plava pozadina i edge logo i tako stoji .

Pitanje ti nije na mestu. Problema na sve strane. Od minornih do kompleksnih. Otiđi malo po drugim forumima i čitaj. Ako petorici radi, petorici ne radi, to je promašaj. Ja sam naveo par sitnih, a opet utiču na svakodnevni rad. Tebi možda ne, meni to smeta. Posebno što to radi u prethodnim sistemima. Jedino ako se treba prilagoditi novom sistemu, a ne novi sistem prilagoditi sebi.
Gde na sve strane? sta ima da idem po drugim forumima?, ima vas i ovde
koji kukate da nesto ne radi.
E pa kod mene radi i nemam zamerki, pamti velicinu prozora kako god namestili.
Jedini bag koji sam video je live tile ne radi na Weather app.

@MICRO V91 evo kod mene otvara bez problema...

Screenshot (281).jpg

Poslednja izmena:
E pa kod mene radi i nemam zamerki.

Udji u app i drzi je otvoreno malo duze i kad je zatvoris radice livetile .

Sto se mene tice sistemskih bagova nema nikakakvih. Tu su jos jedino bagovi sa aplikacijama (edge , mail, phone companion , ne znam ima sigurno jos nekih)

E pa kod mene radi i nemam zamerki.

Pogledajte prilog 174160

Nisi me razumeo hoce vise tabova ali ne vise prozora .

Ovako : dxL1I6r.jpg

Taj drugi prozor se uvek zakuca na edge logo .

E pa kod mene radi i nemam zamerki, pamti velicinu prozora kako god namestili.

Pogledajte prilog 174160

Vuku, samo opušteno. Vrućina je napolju. To što tebi radi, a meni ne radi, ne znači da si ti jači majstor za Win :). Mislim da me nisi skontao za prozore. Nebitno.
Ajmo sve ovo pripisati ipak majkrosoftu. Ovo su ipak i dalje probne verzije. OK?

Evo..

Screenshot (284).png

@r!sc! kako nisam? evo levom rukom na mobilni kucam a desnom na tastaturi..:d

Screenshot (287).png

Poslednja izmena:
I meni je puklo nesto oko zvuka na 159 a ako nisu cackali nesto po tom pitanju je i 162 u problemu. Ja mislio da mi je zvucna od pre vise od 10god riknula :D kad ono nije, sacekace kupovina Xonara izgleda jos :p

Win phone nema koji drugi, tek sada ce se mnogi resiti svojih droida i jabuka i konacno opasuljiti i koristiti uz pc i MSovo resenje u vezi telefona :)

Jedan sistem da Vlada SVETOM! :D NA milijardu uredjaja, SVEEEEEE :D

Poslednja izmena:
Strasno... Nemas vise ovde status geek-a :p

d763330eb1177396dfd48b231f3bba9a.jpg
Odricanje u korist tehnike - definitvno pivo je prioritet :)

Da li je neko imao problema prilikom upgrade-a sa Windows-a 8.1 na Windows 10 na dual boot masini. Drugi OS je Ubuntu i prilikom paljenja iskoci njegov boot manager iz koga biram koji cu OS. Mislim da je mozda to problem jer nakon skinutog update-a za Windows 10 i restarta u boot manager-u izaberem Windows 8.1 posto nema opcije za Windows 10 i on podigne Windows 8.1 umesto da dovrsi instalaciju desetke. Zna li neko u cemu je problem? Znam da mogu ISO fajl da skinem pa cistu instalaciju ali ne bih da igubim podatke sa harda

Nazad
Vrh Dno