D
Deleted member 46590
Guest
Nemože, mora da može da se podeli sa 16 bez ostatka.RTM će izgleda biti 10200
Nemože, mora da može da se podeli sa 16 bez ostatka.RTM će izgleda biti 10200
A, meni je to izaslo danas za Task Manager, kada mi je not. center izbacio da pogasim aplikacije za brzi startup. Posle sam normalno pokrenuo TM.
Nego da vas pitam, kada odem u advanced startup opcije, i odradim syste refresh, da li ce mi vratiti na 8.1 ili fresh 10. Takodje ako to uradim da li ce on znati da ja dolazim sa legalne osmice, naravno ako pobrisem sve tragove sa C:/?
Hm , meni sad na update ponudio 10162 ali download stoji na 0% vec duze vreme i ne mrda a net mi vuce punom brzinom znaci da ga skida samo sto ne pokazuje procente. Dal ce da trazi restart kad skine do kraja ?
Meni nije pomogao restart, jedino je pomoglo kad sam ugasio pa upalio comp.
- Edge ne pamti položaj prozora prilikom gašenja aplikacije i ponovnog starta
Ne znam koja im je fora ali meni nema update-a preko WU...ko da sam u Indijikako god ne zelim da se zamaram kada bude na slow preuzecu iso sa insider stranice
![]()
Prenosi programe i settings koje si imao instalirane.Ja sam skino 10162 iso i upgrade je trajao blago receno 3x duze nego instalacija od nule.
Hm , meni sad na update ponudio 10162 ali download stoji na 0% vec duze vreme i ne mrda a net mi vuce punom brzinom znaci da ga skida samo sto ne pokazuje procente. Dal ce da trazi restart kad skine do kraja ?
:wave:I had the same thing.
Fixed it by going to my services (windows key + R , type services.msc) and stop the windows update service.
After that just let it check for updates again and it started downloading at my full speed.
Za ostalo ti ne mogu pomoci a sto se tice redosleda u bookmarks pogledaj par strana unazad ja sam postavio kako moze da se numerise i da pamti kojim redosledom ce ti stoje stranice u favorites bar.
Sve sam podesio kao na slikama, ali opet kada otvorim poklopac ovo čudo se uključuje automatski. I na verziji 159, i sada na 162... Negde izgleda grešim...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari