@r!sc!
A sta to treba da se ispegla? Sta to ne radi pa da je nemoguce koristiti win 10?
Сада су били изузетно брзи па су већ поставили iso 10162 за довлачење.Ili ipak mora prvo zvaničan ISO sa Windows Insider sajta (10130), pa se on aktivira i odradi se upgrade na 10162?
Bice bagova i na rtm uvjek je bilo tako, neznam dali se secate ali vista je imala 6 verzija od rtmtek su je ispeglali sa SP1 pa ja doterali kako treba so SP2
Bice bagova i na rtm uvjek je bilo tako, neznam dali se secate ali vista je imala 6 verzija od rtmtek su je ispeglali sa SP1 pa ja doterali kako treba so SP2
Mislio sam na položaj prozora na ekranu. Ja ne koristim browsere u maximize modu, već podesim veličinu prozora. To što ne pamti je bedak totalni.
Što se tiče captiona (title bar), bela boja je ubistvo. Vako nešto bi (po meni) bilo baš lepo:
Pogledajte prilog 174140
Nema veze hvalaNe znam se pise odvojenoA ko inace jos Vistu svrstava pod krsten OS? :zgran:
Gde na sve strane? sta ima da idem po drugim forumima?, ima vas i ovdePitanje ti nije na mestu. Problema na sve strane. Od minornih do kompleksnih. Otiđi malo po drugim forumima i čitaj. Ako petorici radi, petorici ne radi, to je promašaj. Ja sam naveo par sitnih, a opet utiču na svakodnevni rad. Tebi možda ne, meni to smeta. Posebno što to radi u prethodnim sistemima. Jedino ako se treba prilagoditi novom sistemu, a ne novi sistem prilagoditi sebi.
Gde na sve strane? sta ima da idem po drugim forumima?, ima vas i ovde
koji kukate da nesto ne radi.
E pa kod mene radi i nemam zamerki.
Jedini bag koji sam video je live tile ne radi na Weather app.
E pa kod mene radi i nemam zamerki.
@MICRO V91 evo kod mene otvara bez problema...
Pogledajte prilog 174160
E pa kod mene radi i nemam zamerki, pamti velicinu prozora kako god namestili.
@MICRO V91 evo kod mene otvara bez problema...
Pogledajte prilog 174160
@r!sc! kako nisam? evo levom rukom na mobilni kucam a desnom na tastaturi..:d
Nazalost nijeAk je tako, onda se nema šta reći
Ali samo da je u pitanju win phone![]()
Bice pre da nemam dovoljno para...Strasno... Nemas vise ovde status geek-a![]()
Odricanje u korist tehnike - definitvno pivo je prioritet![]()
![]()
Vista pivo..mlako.![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari