Šta je novo?

Windows 10 (FAQ u drugom postu)

Nije frankestajen to je pre-rtm kineski build cim prevedu rusi ubacujem :)

Pa svako modifikovan ISO znaci setup od starije verzije i ostali fajlovi od pre-rtm je frankenstajn, isti build jedino ima smaisla za ljude koji rade na crakingu istog pod uslovom da je bas pre-RTM jer je to PRVI build koji ima zvanicnu updatovanu aktivaciju za windows 10..... svi ovi preview buildovi su isli bez toga kako hackeri ne bi unapred znali na sta lici aktivacija istog

Prilozi

• CJkWOqXUYAAS_OZ.png
    CJkWOqXUYAAS_OZ.png
    133.2 KB · Pregleda: 172
Vuce jel si cuo nekad za VMware Workstation 11.0.0 Build 2305329? :) preko njega mozes da instaliras i testiras 10176 kada se prevede na engleski , niko te ne tera da ga instaliras na pc!

Vuce jel si cuo nekad za VMware Workstation 11.0.0 Build 2305329? :) preko njega mozes da instaliras i testiras 10176 kada se prevede na engleski , niko te ne tera da ga instaliras na pc!
Nacuo sam ponesto, jel to ono kao stvarno a ustvari nije?:d
Bilizu je 29-ti, a i za insidere izbacuju koji dan ranije.

Poslednja izmena:

A sto bi to radio?

Sada kada je ostalo tako malo da izlaska rtm, kao da je bitno da se mora svaki build koji je izasao van WU da se instalira. Ajde da je razliak toliko ocigledna pa da vidis sta je to novo ali verovatno da nema nicega novog ubaceno pa sto bi se sada zamajavali sa time i jos kinesko ruski budz, niko ne kaze da ne valja ali bespotrebno je sada se toliko cimati zbog nicega!

Poslednja izmena:
Imam 64/32bit dosta mi je...jos da stavljam jedan na "fatamorganu" nemam snage.

IULOgf0.png

@fazlinovicu meni ne pada napamet da instaliram ove kineze ali normalno je da ce od njih prvo da procuri pre-rtm build koliko kineza ima u svetu , ako se prevede mozda cu da testiram , kad vidim kineska slova povraca mi se :D

10400 ce najverovatnije biti finalni mozda bude gotov do 19 jula , taman im ostaje 10 dana da ga stave u prodaju i objave 29 jula , ima smisla :)

Zasto ova prokletinja ode na spavanje iako sam mu ja tu opciju iskljucio! Ostavim nocas komp da mi skida neke hd filmove i jutros ustanem a komp zaspao i nista nije skinuto od onoga sto sam hteo!

Uostalom zasto pali tu opciju ako ja to necu da radi, nebitno skidao nesto ili ga jednostavno ostavio da radi. Sta da uradim da mu tu opciju ubijem za vek vekova?

Чини ми се да сваки апгрејд верзије враћа гомилу основних подешавања. Врати скрин сејвер, врати фаст бут, врати неке иконе, укине неке подразумеване програме, мени убије геџете и стари калкулатор ... срећа па неће још дуго да пристижу нове верзије.

zashto nece ni sa jednim da mi aktivira windows 10147?
shta god da upishem izbacuje mi error :S

Poslednja izmena:
Lol pa sacekajte 10 dana strpljen spasen:d

zashto nece ni sa jednim da mi aktivira windows 10147?
shta god da upishem izbacuje mi error :S

Zasto koristis taj stari build koristi 10166 ili 10176, ja koristim 10176 sve lepo radi aktiviran preko Microsoft Toolkit , stigao logo na properties od this pc , nema vise insider preview u cosku , ne vazi vise do 2 oktobra moze vecno ako imas dobar aktivator , sve je 100% englesko , malo je brzi od 10166 , jedino cortana nece nesto lepo da pretrazuje ali ovo je Release candidate popravice to u RTM , windows update i dalje ne moze da se ugasi , i dalje ima opcija Get insider build sto znaci da nije finalna ova verzija , ne mozete nista da radite dok ne aktivirate vrlo je lako:

1.PNG

2.PNG

Evo malo i slika windowsa:

win1.PNG

2win.PNG

win3.PNG

Sledece nedelje ako izadje 10176 to ce biti i dalje insider preview , ovo je th1 a to je rtm faza!

Koji shit, opet WU ne vidi update na 166 ... Nista opet skidaj iso, stara prica. -_-

Asus izbacio drajvere za windovs X (barem za maximus VII)

Asus je izbacio drajvere za Windows 10 i za H87-PRO. :)

Prilozi

• h87-pro.JPG
    h87-pro.JPG
    84.7 KB · Pregleda: 202
Tačno, i Gigabyte je počeo da izbacuje drajvere što je odlično! :)

Шта ви то активирате? На три компа вртим windows 10, на неким од њих радим апгрејд на новију варзију, на неким инсталирам понеку од нуле и увек је све активирано. Како год урадим, увек је активирано.
Или се све односи на те дивча верзије?

Шта ви то активирате? На три компа вртим windows 10, на неким од њих радим апгрејд на новију варзију, на неким инсталирам понеку од нуле и увек је све активирано. Како год урадим, увек је активирано.
Или се све односи на те дивча верзије?
Skinu iso, nisu prijavljeni kao insideri, nemaju account i ocekuju da je aktiviran?
Pretpostavljam da je tako, jedino u tom slucaju nije aktiviran.

Poslednja izmena:
Nema veze insider sa aktivacijom meni je automatski 10066 bio aktiviran sa local account posle sveze instalacije zato sto sam uneo ispravan instalacioni kljuc!

Evo zvanicnog box-a u kojem ce dolaziti instalacioni diskovi,a tu je I tabela na koji nacin ce se preuzimati apdejti

Prilozi

• C__Data_Users_DefApps_AppData_INTERNETEXPLORER_Temp_Saved Images_Windows-10-Box-Art-1024x623[2].jpg
    C__Data_Users_DefApps_AppData_INTERNETEXPLORER_Temp_Saved Images_Windows-10-Box-Art-1024x623[2].jpg
    66.9 KB · Pregleda: 226
  • C__Data_Users_DefApps_AppData_INTERNETEXPLORER_Temp_Saved Images_950e191a-39f7-4116-aa6f-8a73a9a.jpg
    C__Data_Users_DefApps_AppData_INTERNETEXPLORER_Temp_Saved Images_950e191a-39f7-4116-aa6f-8a73a9a.jpg
    47 KB · Pregleda: 259
Vrh Dno