Šta je novo?

Windows 10 (FAQ u drugom postu)

WoT mi stane na uvodnom ekranu i ni makac dalje, sa novim drajverima. stari skinuti sa DDU, znaci celan install.

Meni neće preko WU da pusti 10162?

Podesio sam na FAST u CP - u, ali ništa ...

Inače proces prelaska sa 8.1 na 10 prošao ok - nije loše za sada, samo me ovo nervira što neće sa skine zadnju verziju :)

Poslednja izmena:
Znaci da pevam sto imam Nvidia graficku... Koliko vidim, AMD ima prilicno djubrave drajvere...

Nemoj tako vucko sada ce da dodju dusebrzinici da te napadnu da nesto tu ne valja ali da samo kod tebe to radi! :)

Nikada nisam mogao da shvatim te p2w Nvidia korisnike, ako im je dobra Nvidia sta ih briga za nas koji furamo AMD ?! Poslednji drajver 15.7 kida :)

Meni je WoT mrtav. Probao ponovo reinstalirati drajvere,ali nista. Prvi ekran, intro scena, stane

Na W10? Nista novo i kod mene par igrica ne rade, doduse ja igram starije naslove manje zahtevne ali problem je do Wina.. Aj cekam rtm i clean instalaciju.

Na ovom poslednjem build-u start menu puca sam od sebe... Je li tako i vama?

Ne postujem mnogo, ali citam temu redovno i imam Win10 od februara otprilike.... Generalno je ok, ali me zanima da li jos neko ima problem u Mail i Calendar aplikacijama sa ''Fix Account'' notfikacijom? Ne sinhronizuje mail u app, ali na sajtu radi ok. Isto sa kalendarom, a otkad Sunrise podrzava Office365 nalog, taman imam razlog da se prebacim sa Google Calendara na Outlook. Zna neko resenje? xD

1.png

PS. xxx66 je build, a ovako je mislim od 10047...

Meni to radi. :-devil-:

Pa nece niko da pise, cim nesto napises rizikujes da te @zeljko i @antena zaskoce.:d
A i da pisem "meni to radi" nece pomoci ovima sa problemima.
+1
Na mene su napali kao da sam im bubreg oteo.

Ne postujem mnogo, ali citam temu redovno i imam Win10 od februara otprilike.... Generalno je ok, ali me zanima da li jos neko ima problem u Mail i Calendar aplikacijama sa ''Fix Account'' notfikacijom? Ne sinhronizuje mail u app, ali na sajtu radi ok. Isto sa kalendarom, a otkad Sunrise podrzava Office365 nalog, taman imam razlog da se prebacim sa Google Calendara na Outlook. Zna neko resenje? xD

PS. xxx66 je build, a ovako je mislim od 10047...

Da slično je i kod mene, mejl i calendar kao ''metro'' app ne sinhronizuju kako treba, a shodno tome ni live tiles ne rade. Verovatno će ispraviti to....

Ovoliki bagovi i "integracija sa korisnikom" mi ama baš uopšte nisu potrebni.

Takodje, benchmark test svedoči o prednosti win7 u dobroj većini testova.

Moraće prilično novog i boljeg da mi ponude (pritom ne mislim na gordana/siri vokaloide i slična narušavanja privatnosti), ako misle da pređem na w10, i dam im sve svoje podatke.

Poslednja izmena:
Ja sam primetio bolji odziv hard diska i grafike na w10 za razliku od w7.

Drugari, jel moze neko da mi da savet da li da instaliram isider ili da cekam klasicnu nadogradnju? Sta je bolje po vama i koje su razlike? Pozdrav i hvala unapred.

Drugari, jel moze neko da mi da savet da li da instaliram isider ili da cekam klasicnu nadogradnju? Sta je bolje po vama i koje su razlike? Pozdrav i hvala unapred.

Savetujem ti da sacekas da zadje zvanicna verzija a onda sacekaj jos malo da cujes utiske pa ako nema vecih problema instaliraj.
Kod Win7 sam cekao service pack 1, kod Win8 sam cekao verziju 8.1 a sto se tice 10-ke imam instaliran insider ali na drugom hardu.

To je isto kao da si dosao na gurmanski forum i pitas ljude da li ja danas da jedem ili da ne jedem?

Lepo uzmes pa sednes za sto i sam sasobom raskrstis jel ti treba windows 10 ili ne treba? Stavis sve dobre stvari windowsa-a koji sada koristis i procitas ovu temu pa doneses neki zakljucak jel bi ti novi win odgovarao ili ne.

EDIT

Jel ima neko ovde ko koristis windows 10 i igra Diablo 3 - RoS i da ima 15.7 drajvere... pitam jer mi ulazi u ros kao kilav i kada na kraju udje kao da sam igru pokrenuo na androidu i da nema memorije tako igra stoji ukopana u mestu kao da se zapucala ali nije sve radi samo sto je usporeno do te granice da je igra neupotrebljiva. A jos koliko juce sam igrao ros dok sam bio na starom 10162 verziji i imao windosowe drajvere a kada sam stavio 15.7 nisam isprobao ros da li radi ili ne. Cak sam obrisao ros pa ga ponovo instalirao ali isto se igra ponasa pa sam malo pre obrisao drajvere pa stavio ponovo 15.7 reko ajde nisam ih dobro instalirao u oba slucaj sam brisao drajvere sa DDU. Sve ostale igre mi rade ok samo D3 me zeza.

EDIT2

Problem su bili jeb*ni drajveri 15.7 koji su mi blokirali D3 da radi kako treba. Evo sada sam ih obrisao i pustio WU da skine svoje i sada igra radi kako treba.

Poslednja izmena:
Izasao je 10176 kineski leak , kada procuri engleski iso dajem link :)

Vrh Dno