WoT mi stane na uvodnom ekranu i ni makac dalje, sa novim drajverima. stari skinuti sa DDU, znaci celan install.
Meni radi sve normalno, ali je FPS dosta losiji nego na windows 7 ili 8.1
Meni neće preko WU da pusti 10162?
Podesio sam na FAST u CP - u, ali ništa ...
Inače proces prelaska sa 8.1 na 10 prošao ok - nije loše za sada, samo me ovo nervira što neće sa skine zadnju verziju![]()
Mozes da prestanes da pevasZnaci da pevam sto imam Nvidia graficku... Koliko vidim, AMD ima prilicno djubrave drajvere...
Neka prvo odu do teme...posle moze napad.Nemoj tako vucko sada ce da dodju dusebrzinici da te napadnu da nesto tu ne valja ali da samo kod tebe to radi!![]()
To je ona stara..."neka mi crkne krava ali da komsiji crknu dve"Nikada nisam mogao da shvatim te p2w Nvidia korisnike, ako im je dobra Nvidia sta ih briga za nas koji furamo AMD ?! Poslednji drajver 15.7 kida![]()
Pa nece niko da pise, cim nesto napises rizikujes da te @zeljko i @antena zaskoce.:dOva tema postala potpuno mrtva....
+1Pa nece niko da pise, cim nesto napises rizikujes da te @zeljko i @antena zaskoce.:d
A i da pisem "meni to radi" nece pomoci ovima sa problemima.
Idi na sajt i loguj se kao insider...
Ne postujem mnogo, ali citam temu redovno i imam Win10 od februara otprilike.... Generalno je ok, ali me zanima da li jos neko ima problem u Mail i Calendar aplikacijama sa ''Fix Account'' notfikacijom? Ne sinhronizuje mail u app, ali na sajtu radi ok. Isto sa kalendarom, a otkad Sunrise podrzava Office365 nalog, taman imam razlog da se prebacim sa Google Calendara na Outlook. Zna neko resenje? xD
PS. xxx66 je build, a ovako je mislim od 10047...
Drugari, jel moze neko da mi da savet da li da instaliram isider ili da cekam klasicnu nadogradnju? Sta je bolje po vama i koje su razlike? Pozdrav i hvala unapred.
Drugari, jel moze neko da mi da savet da li da instaliram isider ili da cekam klasicnu nadogradnju? Sta je bolje po vama i koje su razlike? Pozdrav i hvala unapred.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari