Evo cim sam otvorio link starovao se store i ponudio install.Ko koristi win 10 neka proba Tubecast Pro Trebalo bi da ima podršku za win 10 .
Meni se nešto instalacija ovog apdejta malo iskomplikovalamoraću clean install .
Radi, sve je ok.

Evo cim sam otvorio link starovao se store i ponudio install.Ko koristi win 10 neka proba Tubecast Pro Trebalo bi da ima podršku za win 10 .
Meni se nešto instalacija ovog apdejta malo iskomplikovalamoraću clean install .
Fast buildi su bagoviti i meni je do sada ovaj build najduze instalirao i posle instalacije je kocio i opterecivao hard disk , nije bio aktiviran pa sam ga aktivirao uz pomoc KMSpico v10.0.4 , za sada sve lepo radi , umart rece da ne radi system try meni radi lepo...
solajam tebi je intel mrezna? , realtek lepo radi disable i enable...
Kod mene nema šanse da ga aktivira.
Baguje i sa teta Grdanom. Kod mene je upaljena.Meni zadnji fast radi korektno. Jedino što baguje je search, kog često nema
Cortanu ne koristim i zagasim je, možda je i do toga...
Nadji na google KMSpico v10.0.4 (Office and windows activator) [TechTools.NET] radi provereno...
Isteklo mi je vrijeme za edit posta, pa cu morati da se dupliram.Zna li neko kako da sprijecim automatsku instalaciju realtek audio drajvera? Maltretira me evo nekoliko dana, non-stop se instalirajuci, a ne njemu mi ne radi brzopotezno mijenjanje zvucnici-sluske, koje cesto koristim.
NE radi na 10041, ubije update totalno !!!1. Da trajno koristis WU u CP:
HKEY_ LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\WindowsUpdate\UX
IsConvergedUpdateStackEnabled DWORD
0 = Add
1 = Remove
2. Da promenis sta WU radi:
http://winaero.com/blog/change-windows-update-settings-in-windows-10/
Odes u CP pa u WU, pa na ponudjeni update desni klik pa Hide.
Pogledajte prilog 165788
Napominjem da ovo radi na 9926, za noviji build nisam siguran..
Nadji na google KMSpico v10.0.4 (Office and windows activator) [TechTools.NET] radi provereno...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari