- Učlanjen(a)
- 03.11.2008
- Poena
- 1,205
Acronis nije free zar ne?
Da li moze nekako da se iskljuci da mi automatski vuce i instalira drivere.
Instalirao mi je nvidia driver ver 353.54 nije mi jasno kako je samo nasao obzirom da je poslednji WHQL 353.30.
Ne zelim da mi sam instalira i sam radi update drivera.
Radim ja to cesto...Tacnije,uradio sam to i juce i ostadoh samo 100gb.
Videcu veceras kad dodjem kuci da rucno obrisem folder windows.old
Imaš OEM licencu ili unosiš retail ključ prilikom aktivacije?Hvala Darko,to je to... aktivacija mi ne treba,legalac sam![]()
Morao sam da uradim clean install zato sto mi je riknuo HDD.Kupio nov SSD i instalirao win10.Bio sam insider i imao sam aktiviran windows.Sad kad sam ga instalirao windows mi nije aktiviran.Prilikom instalacije kad sam trebao da unesem "key" isao sam na "skip".Ulogovan sam na svoj microsoft acc.Dali da probam da unesem neki drugi key,posto ne znam koji sam imao.Sta da radim?
Da li je dovoljno samo da instaliram Windows 10 na čisto da bi se on sam aktivirao?
Instaliraj Windows 7 Ultimate aktiviraj sa Daz Loader 2.2.2(budi siguran da si konektovan na internet) i odradi upgrade na Windows 10 pro 10240 bez unosenja kljuca prilikom instalacije kao i kada ulazi u windows , mozda posle nece odmah biti aktiviran , malo surfuj pa restartuj , tako jedno 5-6 puta i trebao bi sam da se aktivira , meni je barem htelo na Wmvare workstation.
Ma...sad mi je bas do toga!Ovde ako ljudi ne znaju odgovore,ne bi trebalo da odgovaraju i dovode ljude u zabludu.
Aktivacija bi trebala biti vezana za matičnu ploču, ali ne i za hard disk. Ne znam šta se desilo. Još više me buni to što se Vuku nije deaktivirao Windows kad je ubacio hard u drugu mašinu...
Probaj ponovo cistu instalaciju Windows 10 pro 10240 64bit ali unesi instalacioni kljuc W269N-WFGWX-YVC9B-4J6C9-T83GX i onda pokusaj da se prijavis kao insider posle instalacije , mozda ne moze ako se ide na skip! Ovo je oficijalni kljuc za instalaciju Windows 10 pro 10240!
Nisam ja prebacivao hard, taj hard je na istoj masini samo sto je 32-bit windows na njemu.Aktivacija bi trebala biti vezana za matičnu ploču, ali ne i za hard disk. Ne znam šta se desilo. Još više me buni to što se Vuku nije deaktivirao Windows kad je ubacio hard u drugu mašinu...
Meni pise -current product key:-xxxxxxx3V66T
Jel ima neko takav key sa ovim brojevima na kraju?![]()
Nisam ja prebacivao hard, taj hard je na istoj masini samo sto je 32-bit windows na njemu.
Prijavljen na isti nalog...
@gorgilije idi u update, advanced sta ti stoji za insider, mozda stoji fix.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari