Šta je novo?

WD TV Live

Pitanje za vlasnike ovog player-a: Koliko vam se grije wdtv i da li ga je bezbedno drzati upaljenog u standby modu po ovoj vrelini? Ustvari vise mi je problem wi fi dongle koji mi je jutros bio vruc pa se bojim da se nesto ne desi...

Jedno pitanje.

Ako na ovaj player ubodi se neki USB HDD dali on ce biti vidljiv u mrezi kao mrezni HDD, pa da se mrezno prebacuju filmovi na njega i da PC ne bude stalno ukljucen?

Hvala

Pitanje za vlasnike ovog player-a: Koliko vam se grije wdtv i da li ga je bezbedno drzati upaljenog u standby modu po ovoj vrelini? Ustvari vise mi je problem wi fi dongle koji mi je jutros bio vruc pa se bojim da se nesto ne desi...

Pristojno se greje, oko 60W, ko sijalica, ali ga samo ne zatrpavaj koječime i biće sve ok.

svaki flv ne pusta, a cini mi se da poneki pusta, mada se ovo lako resava kombinacijom programa flv extract i mkvmerge.

Poslednja izmena:
Jos jedno pitanje.

Imam stari wd tv hd gen.2 i on se skroz ugasi kada kliknem na dugme za gasenje a ovaj novi ,wd tv live stream, ostaje kao u nekom stanju uspavanosti i ne iskljuci se u potpunosti.

Pitanje glasi: da li je ovo normalno ili je kvar u pitanju ili lose odradjen softver?

Sada je u njega ubodena fleska i kada ga iskljucim pomocu daljinskog mala led dioda u fleski i dalje svetli a na tv ekranu stoji crna pozadina, sto se razlikuje od onoga sto se desi kada izvucem i adapter iz struje.

Kada kratko klikneš na dugme za gašenje, on se takoreći poluugasi, što kažeš sija fleš, a ako držiš dugme recimo 3-4 sekunde prilikom gašenja, onda ga ubiješ skroz. :)

Povezao sam WD live streaming sa Lcd-om preko HDMI kabla, ali kad uradim
auto - detect zvuka, prepoznate su samo 2opcije: Dolby-digital 6kanala i Pcm 2 kanala,

Može li neko reći da li je to normalno

Koliko vam traje ukljucivanje uredjaja iz kada je potpuno ugasen, tj. kad nije na stand by?

Dosta. Svaki put se prepadnem da nije crko.

Nego, kako da na ofišl firmveru namestim da se subtitles automatski učitavaju?

To je radilo normalno do neke verzije fw, titl je sam kretao čim se pusti film. Od neke verzije, uvek moramo sami da ga pokrenemo. :(

A jel ne pamti podesavanje da se titlovi pokrecu zajedno sa filmom?

Sad sam bas nesto uporedjivao sa starim dobrim WD TV HD gen. 2 na kome je fw LaCie LaCinema Classic HD, v0.3.
Stari wd tv prosto "leti" kako je brz! Od samog ukljucivanja, preko navigacije , pokretanja fajlova, pa do gasenja.

WD tv live streaming se iz potpuno iskljucenog stanja pokrece oko 75 sekundi a WD TV HD oko 5-6 sec!
Brzi je u pokretanju videa bilo sa fleske, hdda ili preko mreze.
Preko Serviio media servera novi wd tv ne prikazuje titlove- stari prikazuje bez problema sve titlove iz foldera.
Jedina prednost novog je postojanje wifi ( za stari koristim wifi adapter) , internet servisi (stari ima Picasu i Flicker) i sve je mnogo lepse u vizuelnom smislu.
Sve ostalo je na strani starog WD TV HD gen. 2.:)

Da li su i vasa iskustva slicna?

To je radilo normalno do neke verzije fw, titl je sam kretao čim se pusti film. Od neke verzije, uvek moramo sami da ga pokrenemo. :(

Ne moramo rucno da pustamo titl,postoji podesavanje setup/video settings/subtitle default/on

Poslednja izmena:
A jel ne pamti podesavanje da se titlovi pokrecu zajedno sa filmom?

Sad sam bas nesto uporedjivao sa starim dobrim WD TV HD gen. 2 na kome je fw LaCie LaCinema Classic HD, v0.3.
Stari wd tv prosto "leti" kako je brz! Od samog ukljucivanja, preko navigacije , pokretanja fajlova, pa do gasenja.

WD tv live streaming se iz potpuno iskljucenog stanja pokrece oko 75 sekundi a WD TV HD oko 5-6 sec!
Brzi je u pokretanju videa bilo sa fleske, hdda ili preko mreze.
Preko Serviio media servera novi wd tv ne prikazuje titlove- stari prikazuje bez problema sve titlove iz foldera.
Jedina prednost novog je postojanje wifi ( za stari koristim wifi adapter) , internet servisi (stari ima Picasu i Flicker) i sve je mnogo lepse u vizuelnom smislu.
Sve ostalo je na strani starog WD TV HD gen. 2.:)

Da li su i vasa iskustva slicna?

Novi WD TV gen3 takodje pusta provode preko mreze samo Mora da se odradi advance sharing na kompu I sve radi glatko. Takodje preko wifi-a radi glatko mkv od 30gb.

Da, ovo radi,upravo sam obratio paznju na to.

Sta treba podesiti da se vide titlovi kroz mrezu?

Treba da odradis klasicno sherovanje podataka na hardu pa kad na wd-u odes na video izaberes ono crveno dugme I kliknes na network share I izaberes sherovani drajv.

Poslednja izmena:
Kod mene je to da titlove pusti po defaultu uključeno, ali s' vremena na vreme zaboravi taj settings i opet prestane da ih pušta. To je to što mi se promenulo sa nekim od fw-a.

Kod mene je to da titlove pusti po defaultu uključeno, ali s' vremena na vreme zaboravi taj settings i opet prestane da ih pušta. To je to što mi se promenulo sa nekim od fw-a.

Kod mene ne zaboravlja, imam poslednji firmware. Naravno da to znaci da su ukljuceni titlovi, ali takodje znaci da ce ako je prevod u istom folderu kao i film a pritom je istog naziva(ili kako skidas bs player-om "ime filma_srb" imaces u gornjem uglu "srb"), pustiti prevod automatski.

Kod mene ne zaboravlja, imam poslednji firmware. Naravno da to znaci da su ukljuceni titlovi, ali takodje znaci da ce ako je prevod u istom folderu kao i film a pritom je istog naziva(ili kako skidas bs player-om "ime filma_srb" imaces u gornjem uglu "srb"), pustiti prevod automatski.

Neće sa najnovijom zvaničnom verzijom, mora se ručno uključiti u podešavanjima, kako je MightyOutlaw napisao.
Podrazumeva se da je ima prevoda isto kao ime filma ili isto u prvom delu, npr film.avi, film.srt ili film.avi, film.srb.srt

Neće sa najnovijom zvaničnom verzijom, mora se ručno uključiti u podešavanjima, kako je MightyOutlaw napisao.
Podrazumeva se da je ima prevoda isto kao ime filma ili isto u prvom delu, npr film.avi, film.srt ili film.avi, film.srb.srt

Nisam te bas najbolje razumeo, jel ti automatski pusta prevode ili ne? Koji imas firmver? Ja imam 1.12.14

Imam najnoviji zvanični, a sad pušta automatski jer sam podesio prema tvom uputstvu :)

Nazad
Vrh Dno