Pazi to je sve ok, ali kako objasniti to što sam taj isti film puštao, ali sada imam tzv blue circle of death . 🙂
Ali vredi pokušati sa tim software -om. Btw ajde reci kako se zove to programče.
Da li možda znaš u čemu je problem što kada je mp4 u pitanju, nemam višekanalni zvuk, ako za audio postavim passthrough optical?
Bradov firmware ima digital pass -through via HDMI i optical istovremeno(salje audio na oba izlaza) a oficijelni HDMI only ili optical only,sto je malo glupo,moras da menjas kada hoces na TV-u da slusas pa opet da menjas u opcijama kada hoces na zvucnicima.Koliko sam čitao b-radov firmware nema opciju za audio da ide kroz hdmi? U poslednjoj zvanicnoj verziji ima ta opcija.
Edit: kada odeš u settings -audio/video -audio output. - digital pass -through via HDMI only
Ako sam dobro shvatio te opcije nema u poslednjoj brad-ovoj verziji. Izvinjavam se ako grešim, moguće da nisam dobro skapirao
Prebaci na WD-u na stereo pa ces imati zvuk za taj film...ako sam dobro razumeo tvoj problem.Evo da citiram sebe, jer nisam dobio odgovor onomad, koje je resenje za ovo, tj da li to pass through hdmi to resava...nisam probao?
p.s. kao neko zna kako se ubacuju plug inovi u b-rad UMSP serveru neka mi se javi na pvt da mi objasni...zahvalan unapred

Pazario sam ga pre 2 dana, povezan mi je žično na switch (tako mi odgovara jer su uređaji jako blizu).
Još nisam stigao da ga propustim kroz šake kako treba, ovako na prvu loptu, sve je OK. Pušta sve, ima podršku za nekih 20-tak net servisa (ne radi svi kod nas). Youtube lepo radi...
Jedino što je za sada izvesno je to da za njega neće u skorije vreme (a možda i uopšte) biti homebrew firmware-a, ako sam ja za ovo kratko vreme dobro skontao.
Youtube lepo radi, ima dva servisa za njega i oba rade korektno. Nisam još provalio kako da biram kvalitet snimka ili možda po defaultu uzima najbolji mogući. Browser ne postoji na ovom uređaju tako da od surfa nema ništa, vidim da se na WD Community provlače zahtevi za browserom ali to je sada samo na spisku lepih želja. Pošto ne koristim facebook tu ti ne mogu mnogo pomoći, žena je nešto gledala ali ja se stvarno nisam udubljivao. Nemoj očekivati isti izgled kao u browseru, to su aplikacije napisane posebno za ove uređaje i to izgleda drugačije, najbolje bi bilo da vidiš to uživo pa da odlučiš da li je to to. Nemam telefon sa androidom a ni bežičnu tastaturu tako da nema informacija oko toga. Ćerkica gleda Tom and Jerry sa youtuba i nemam mandat da joj to prekidam kada imam vremena da se poigram sa uređajem. Valjda će za vikend biti više vremena.
Evo našao sam neki review na youtube:
http://www.youtube.com/watch?v=awBXpQv3cAI&feature=related
Verovatno si to vec uradio ali meni pomaze reset dugme na njemu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari