Šta je novo?

WD TV Live

na zalost, nije proradilo ni posle toga, jednostavno pokazuje da su folderi prazni-bez ikakvog sadrzaja, svaki folder je sharovan sa "everyone"...

Permissions foldera je? Kod mene je everyone(RO) i moj profil u RW.
Probaj da deštikliraš Allow autologin beše u opcijama tamo negde, izbriši history i onda se ponovo uloguj.

evo posle nekoliko restarta pc i wdtv uspelo maltene samo od sebe, sada radi dobro, hvala svima na pomoci, ma sve je bilo dobro postavljeno, pozz

Stavio sam najnoviji oficijelni fw za wdtv live i sad mi usb diskove skenira 10x duže nego pre.
u čemu je fora?

Da li je neko imao problem da lada stream-uje sa mreze ili dlna, da nema dts- zvuka ni u audio-u ni u videu. Samo kada u podesavanju stavim stereo, dobijem zvuk, ali za digital pass through nema zvuka. A kada taj isti sadrzaj pustim direktno na wd tv live, sve rai kako treba.

A šta ti dekodira DTS signal? Jel ga prosleđuješ dalje na AV risiver preko digitalnog izlaza?

Da, preko HDMI-a....nije valjda da mora da ide preko optike?....jer apsolutno normalno radi kada je source USB na WD TV Live-u.

Poslednja izmena:
Da, preko HDMI-a....nije valjda da mora da ide preko optike?....jer apsolutno normalno radi kada je source USB na WD TV Live-u.

Kada idem na network share, i pustim audio dts, normalno reprodukuje, kada pustim film 5.1 (a da nije audio AAC), normalno se cuje zvuk, znaci radi kada je AC3 ili DTS....

Nakon update-a ne mogu nista sa WDV TV Live, prazan ekran, ne pojavljuje se logo WD, ne mogu da ga iskljucim preko daljinskog, jednostavno ne radi,... da li je neko imao slicnu situaciju, kako da ga flash-nem ponovo,.... reset ne pomaze, ne reaguje ni na koju komandu.
Svaka ideja ili iskustvo sa slicnom situacijom i predlog dobrodosao.
Napominjem da sam u poslednje vreme imao problema u radu, tesko je otvarao datoteke, pa sam par puta morao da vratim firmware zatim update, radio je dobro. Koristio sam WD firmware.

Imam nakačena dva diska na moj WDTVlive i oba sam napunio muzikom, filmovima... Da li postoji mogućnost da nakačim i treći?

ako stavis wdlxtv FW, mislim da mozes da stavis USB HUB i da kacis koliko hoces - samo da je dovoljno napajanje. proveri na forumu, za svaki slucaj...

Zna li neko kako podesiti zadnju verziju WD TV LIVE da se sam iskljuci posle odredjenog vremena

POzdrav ljudi, ja sam postao vlasnik jednog WD TV Live-a. Sinoc sam pokusao da promjenim firmware (da stavim b-rad-ov) ali bezuspjesno. Pokusao sam sa 3 sticka i ni na jednom kao da nema firmware-a. Ne dobijam opciju da je nadjen novi software. Ima li iko nacin da se rijesi taj problem? Hvala unaprijed!

Da li si raspakovao b—rad FW na USBu i koje fajlove imaš?

Pa da, na rot usb-a (formatiranog) imam ona 3 file-a .bin, .fff, .ver.

Vidi koja ti je verzija FW na uređaju, pa izmeni na veću vrednost u VER fajlu.

Na uredjaju je orginalni WD-ov firmware. 1.06.15 je verzija trenutna. Na koju bi trebalo da prepravim? Na stiku je 1.02.21 pa sam prepravio na 1.02.22 ali nije pomoglo.

1.06.16?

E uspio sam ali sada kada pokusam da se telnetujem na wd i upisem usrname root bez passworda kaze login incorrect...

Pristupi preko ip adrese iz web browsera uz u/p: wdlxtv/wdlxtv

Evo uspio sam.... Morao sam da resetujem pass :) Ali uspio. E sada jos da nadjem gdje ima da se skine nettv pa da gledam nase kanale...

Kupio sam najnoviji model WDTV LIVE sa wifi-em. Da li moze neko iskusan da nama potpunim pocetnicima
preporuci koji firmware da instaliramo u njega (ako moze link i koje funkcije se time dobijaju).
Unapred hvala na odgovoru.

Postoji li neki fazon sa share-om foldera na win7 i ovim zadnjim wdlxt-om? Sa onim orginalnim sam uspio da namjestim win share a sada nema sanse. Jednostavno ne vidi shared foldere...

Od sinoc je poceo malo cudno da mi se ponasa, prvo nece da se ukonektuje na NAS server, pa onda, kada pokrenem neki film, slika se ne pomera, a kada pustim na fwd 2x, onda se vidi slika!?
Firmware je poslednji oficijelni.
Naravno, u pitanju je wd tv live.

Pokusaj da ponovo stavis firmware... Ili uradi factory reset... Ja sam nov u ovome ali vrijedi pokusati ;)

Vrh Dno