Šta je novo?

WD Player - Novi FW, informacije

Posebno,kada probam da ga ubacim direktno pomocu mkvmerge-a,prijavljuje mi nekompatibilan fajl iako je srt ekstenzija.Sve funkcionise ok na kompu sa KM playerom!

Imao sam i ja takav jedan sve izgleda u redu srt ali nemogu ga editovati, otvoriti ni ujednom programu za subtitl i morao sam naci novi sad radi ok. inace je za film kickboxer.

jel' konacno podrzava nasa slova u titlovima?

pise:# Additional subtitle languages and decoding support

Promenjen naziv teme.

Jel se desava jos nekom da se prevod jednostavno zaustavi negde na pola filma pa je potrebno ponovo pokrenuti isti
Posle toga titl radi normalno i ovo mi se desavalo na par divx filma

Nerazumem sta se desava sa ovim oficijalnim 1.02 .07 fw
Ubacio sam beta verziju kako sad ubaciti finalnu i da li ima potrebe posto vidim da je sve isto ili je to za one koji nisu do sada nista instalirali od verzije 1.01.02

Poslednja izmena od urednika:
Otvoris onaj fajl .ver u notpadu i promijenis verziju na malo vecu i tako spremis, a kada ubodes stick u player on onda prikaze da imas novi firmware i mozes ga nabaciti.

Probao sam to odmah ali nece,ili mozda tako treba
Stavio .08 lepo on krene i zavrsi ali posle apdejta u meniju i dalje stoji stari .07 i odmah opet prepozna ovaj novi preradjeni fw sa .08

Poslednja izmena:
Tako treba ti ga varas sa verzijom samo da bi ti dopustio da stavis firmware, narocito je to dobro ako vracas stariju verziju koju inace nemozes staviti jer on dopusta samo noviju a ovako ga prevaris i odradis posao.
Vjerovatno su je finalizirali dok vise nije beta isto tako nisam primjetio nekih razlika ali neka je ova ionako ima sve sto mi traba.

Beta 1.02.07 i finalna 1.02.07 su bit po bit identicne,
odnosno samo su je proglasili za zvanicnu kao da je Release Candidate

imam jedno ili pitanje vise pitanja,znam da wd hd player ne moze enkodovati dst zvuk i znam da je potreban resiver za to,sve filmove sto imam su vec narezani i ne pada mi na pa pamet da sad opet sve prerezujem i konvertujem u ac3 ili koji vec format. mene sad interesuje ako uzem neki risiver koji ima dts procesor,moze li da on down mixuje u stereo posto moje potrebe zadovoljava 2.1 stereo. ako ovo ne moze onda moram da pazarim pored risiver jos 3 zvucnjaka.

hvala

Naravno da moze svaki koji ima DTS dekoder, od tebe zavisi dali hoces 5.1 ili ces da ti to bude 2.1 ili 2 tj. stereo.

Planirane novosti za ovaj fenomenalan player:

Glasajte za predloge na http://wdtv.uservoice.com/pages/17442-general

WD cita i odgovara na ove predloge po threadu:
http://wdtvforum.com/main/index.php?topic=660.0

Vec je moguce svasta sa ovim playerom koristeci custom FW:
wireless-WDTV running FW 1.02.07/ext3 0.9.2 with wireless-mod.app.bin 0.3. ICIDU WLAN-adapter, zd1211b (EUR 9.95 at www.mycom.nl).
Streaming all media wireless from WD MyBook World Edition NAS through Sweex wireless router (LC000070). WLAN security by MAC-filter.

Poslednja izmena:
Jel neko probao da poveze neki USB Wireless ili Lan Adapter,vidim da su neki vec pokusavali samo neznam da li im je uspelo tj kako li to funkcionise

Jel neko zna da li ovaj plejer moze da pusta i zvuk preko HDMI kako bih izbegao povezivanje i optike na risiver?
Znaci samo jedan kabl (HDMI) u risiver i imam i sliku i zvuk.

Hvala.

Pušta i zvuk preko HDMI-a. Spravica je čudo.

Imam problem sa eksternim titlovima za mkv. Iako sam srt fajlu dao isti naziv kao film, iskljucivo prikazuje interni titl.
Jel zna neko resenje?
Hvala

Poslednja izmena:
Posto planiram da kupim ovaj player, zeleo bih vase utiske o ovom cudu. Jeftiniji mi je od nekog Popcorna ili HtPc-a.

Nazad
Vrh Dno