Šta je novo?

Watch Dogs

To sa upadom u singleplayer je zvučalo dobro. Ali je jedan objasnio da je uglavnom lako otkriti gde je i ko je. I uvek se završavalo raspucavanjem, što brzo dosadi.

Ovo zaista nije vredno filozofije neke. Igra treba da se zove Gta X ili Gta XI.
Smorilo je jos od Vice cityja. Ista igra se igra vec 10 godina. Sumanuto mi je zasto bi neko platio ovo 50 evra, pa makar mu plata bila cetvorocifrena.
Jedino sto vredi kupiti u orginalu i dati pare za nov cpu i graficku je Witcher 3, ali to je samo moje misljenje.
Odusevljenje koje prati ovakve igre definitivno govori da sam u manjini, mada tome ne pomaze cinjenica da ljudi koji se odusevljavaju za ovakve naslove najcesce se nalaze u situaciji da su tek zaceti kad je izasao Gta 3.

Ovo zaista nije vredno filozofije neke. Igra treba da se zove Gta X ili Gta XI.
Smorilo je jos od Vice cityja. Ista igra se igra vec 10 godina. Sumanuto mi je zasto bi neko platio ovo 50 evra, pa makar mu plata bila cetvorocifrena.
Jedino sto vredi kupiti u orginalu i dati pare za nov cpu i graficku je Witcher 3, ali to je samo moje misljenje.
Odusevljenje koje prati ovakve igre definitivno govori da sam u manjini, mada tome ne pomaze cinjenica da ljudi koji se odusevljavaju za ovakve naslove najcesce se nalaze u situaciji da su tek zaceti kad je izasao Gta 3.

Pa sta ocekujes od SandBox igara, onda je smorio i COD i Battlefield i Witcher jer imas mali milion RPG igara na istu tematiku ja stvarno ne razumem vise odakle dolaze ovi trolovi, u zadnjih pola godine se registrovalo toliko trolova da je to strasno samo idu i lupaju po forumu kao "maksim po diviziji".
I da se razumemo ne branim igru niti kazem da ce biti super ili losa ali dok je ne budem igrao necu ni da sudim, samo mi je pun ku**c ovi trolova.

Pa sta ocekujes od SandBox igara, onda je smorio i COD i Battlefield i Witcher jer imas mali milion RPG igara na istu tematiku ja stvarno ne razumem vise odakle dolaze ovi trolovi, u zadnjih pola godine se registrovalo toliko trolova da je to strasno samo idu i lupaju po forumu kao "maksim po diviziji".
I da se razumemo ne branim igru niti kazem da ce biti super ili losa ali dok je ne budem igrao necu ni da sudim, samo mi je pun ku**c ovi trolova.

Nislija sine iskuliraj ******, nece ti niko braniti da igras svoj Gta, samo kazem da nema sta da se nagadja kakva ce biti igra koju su svi ovde presli vec najmanje 3 puta samo u razlicitim skinovima.
A, to da je Witcher isti kao i svi drugi rpgovi vidi se da veze nemas sta pricas.

Gta, samo kazem da nema sta da se nagadja kakva ce biti igra koju su svi ovde presli vec najmanje 3 puta samo u razlicitim skinovima.
Ajde trole pojasni mi kako to da je ovo samo GTA sa novim sknovima molim te? Sto se tice Witcher-a nisam reko da je isti kao svi drugi RPG-ovi reko sam imas RPG-eve sa slicnom tematikom pricom, i gameplay-om magija, hack and slash itd... A jesmo presli smo GTA igre 3 razlicita puta neki i vise znas GTA 3, VC, San Andreas, IV, V samo to kako ti banalizujes razliku izmedju GTA i Watch Dogs je smesno.

Poslednja izmena:

1+ Upravo sto sam i rekao sve je to na isti kalup, ne znam sta samo ljudi ocekuju od svega ovog.
A ti Ever86 jucer si se prijavio na forum i vec si poceo suzbijat druge clanove, pametno ides kellhus-ovim stopama.

@Ever86
GTA je značajno napredovao i menjao se of Vice Citya na ovamo.. A ova igra se podjednako sa Ubisofotovim AC serijalom kao i sa GTA uporediti može.:)
Inače, ako ti još od VC ne godi ovakav tip open world igara to je uredu ali onda nema smisla da truješ ovu temu i napadaš ljude koji ovaj naslov rado iščekuju.

ides kellhus-ovim stopama.
Njega liga zaštitnika PC igre podforuma naravno uopšte ne napada, valjda im njegovi stavovi odgovaraju za razliku od mojih.:D

Poslednja izmena:
Opet se pravis lud. Tvoj stav je tvoj stav i niko nema problem sa tim. Nacin na koji ga prezentujes je problem kao i tvoje namerno trolovanje ali ja vise ne brinem, nastavi kao sto si radio i poleteces jako brzo. Pa ce da bude svet kompjutera take 2 :)

Meet Watch_Dogs' characters: Some are friends! Some are enemies! Sometimes you won't ever know. In a city of 3 million people, you'd be surprised how few you can trust.

Banalizujem razliku izmedju Gta i Watchdogs? Koju razliku covece boziji? Sve je isto, samo su namerno nagruvali neophodnu konfiguraciju za igranje igre koja izgleda kao Sleeping dogs.
Potpuna stagnacija ideja u novim igrama, ali ne vidim ni zasto bi se trudili kad se ovde izgleda smatra revolucionarnim sto ces u teoriji moci za 50 evra da udjes u tudju igru i da ubijes drugog igraca xD Mada ne verujem ni da ce biti sposobni da osposobe servere za tako nesto pre nove 2015te
Ko bi ga znao, mozda u sledecm Gta budu postojale misije gde trebas da kuvas i peres sudove bolje od drugih igraca na serveru.
Ne brinite se nista momci, ja sam ovde samo par dana, dok ne zavrsim nesto i onda cete moci na miru da aminujete komentare jedni drugima po ceo dan.

Svet kompjutera? Da li bi me udostojio objasnjenja poruke? :)

Nije upuceni tebi - ne sekiraj se.

Banalizujem razliku izmedju Gta i Watchdogs? Koju razliku covece boziji? Sve je isto, samo su namerno nagruvali neophodnu konfiguraciju za igranje igre koja izgleda kao Sleeping dogs.
Potpuna stagnacija ideja u novim igrama, ali ne vidim ni zasto bi se trudili kad se ovde izgleda smatra revolucionarnim sto ces u teoriji moci za 50 evra da udjes u tudju igru i da ubijes drugog igraca xD Mada ne verujem ni da ce biti sposobni da osposobe servere za tako nesto pre nove 2015te
Ko bi ga znao, mozda u sledecm Gta budu postojale misije gde trebas da kuvas i peres sudove bolje od drugih igraca na serveru.
Ne brinite se nista momci, ja sam ovde samo par dana, dok ne zavrsim nesto i onda cete moci na miru da aminujete komentare jedni drugima po ceo dan.

Svet kompjutera? Da li bi me udostojio objasnjenja poruke? :)

Au ***. koj trol ovo je strasno gledaj sinak, kako ti banalizujes stvari znaci po tvom misljenju svaka open world, sandbox igra je ista to znaci da je GTA isti sa Saints Row, Sleeping Dogs, True Crime, RDR, LA Noire, Mafia, Assassins Creed itd... iako je jedina ista stvar je sto su Open World tj. Sandbox igre, sve ostalo od price, preko, gameplay-a uopste sveta koji pokusava svaka od ovih igara da prezetuje je razlicito ako ti tu nevidis razliku ti si onda GL*P!!! To bi bilo kao ja sad da kazem da je Witcher isto sto i Dragon Age, Gothic, Fallout, Dark Souls, Demon Souls itd... Mani se ovog foruma idi na SK ili odakle si vec dosao i trolaj tamo.

Koja sve buranija obilazi ove teme i forum ovo je strasno.Zasto i ulazis u temu koja te ne zanima...zaobidji je lepo i svima super.

Ma da, de nam se ti pohvali kako ce to da leti na 280x i kako igras samo narodne verzije i kako su ostali budale sto kupuju orginale, nema sta bas si nas sve *****ao. Sreca pa ne razmisljaju svi kao ti inace bi davno prestali izabcivati igre za PC. Niko nije rekao da ce igra biti pre pre fenomenalna, mislim ako bude prosjek biti ce opravdana kupovina (za sebe govorim). Ipak je ovo nesto novo od ubi-a, na kojim se radi vec duzi niz godina. Ali eto po tebi je svako ***** ko je izdvojio za ovo novac, a kunem se da ces je medju prvima skinuti onog trenutka kada bude dostupna na torentima, i dali bi bio spreman da je kupis ukoliko ti se svidi? Let me guess..Ne...Samo se pitam koliko bi gaming kuca propalo prvih mjesec dana da su im svi konzumenti poput tebe.

nemam ja nista protiv da ljudi kupuju originale igra koje su to zasluzili i koji imaju para za tako nesto...
ja sam ne zelim da eventualno losa igra, ima dobru prodaju...
situacija sa WD je veoma neizvesna, ne zna se na kojem ce tasu prevagnuti...

a da cu je skinuti i igrati cim se pojavi, to je sigurno, jer me zanima sta ce ispasti posle cele ove price...
ali retko kad skidam nove igre odma, a jos redje ih igram odma, ali sa ovom ce to biti tako...

Bilo bi dobro da je 60FPS, daje nade da će PC verzija biti igriva. Mada, ono što zvuči previše dobro da bude tačno, obično i nije.
S druge strane pošto je igra mnogo manje vizuelno impresivna od originalne zamisli, vrlo je moguće da je dobijen dovoljan framerate.

Da vrlo moguce,a sto se tice grafike na samim karakterima se nije bas puno promjenila, ono u cemu je problem jeste da su drasticno smanjili kvalitet samog svijeta i dosta umanjili razne efekte, samo pogledajte eksplozije automobila E3-12 i sada, kao nebo i zemlja.

Keep it simple, keep it simple.

Ko ih sisa. Ja necu preorderovati ako nema dobrog paketa. Zato ce da radi narodna verzija do izlaska goty

Ovo dobro izgleda sada po pitanju grafike, jeste da nema vise onog dof-a, fog-a i dinamicnog vjetra i onih mocnih efekata pri eksploziji, ali izgleda dobro.

Evo i sweclockers javlja da je ubisoft potvrdio 900p i 30fps za obe konzole...vidjecemo...uglavnom vjerujem da ne moze biti 1080p 60fps.

ZdkIoQf.png

:D

I have to agree 900p = blurry on my screen = headache = no buy

Kako ga nije bolela glava zadnjih nekoliko decenija a pogotovo poslednjih 7 godina "next gen" igranja?

@shin-bojan hahaha cjenim sony uzeo sam ps4 jer smatram da je dobra konzola al sto je previse-previse, koji je se rage probudio kod fanboy-eva zbog ovog posta hahaha :d

@G@W hahah ***a moglo je se ovo predpostaviti odmah sta su oni ocekivali od novi konzola 4k i 120fps, nisu ljudi budale sto odvoje 3000$ za hardver koji ce da gura pojedine igre na 1080p 60fps, a oni mislili nekog za*ebat :D
Al samtram da je malo lose jer nije ni godina prosla od izlaska konzola a vec se kompromisi uveliko prave zbog framerate-a i rezolucije.

Poslednja izmena:
Mislim da je greska sto Soni i Majkrosoft nisu ugradili mocnije graficke u svoje konzole. 100-150 dolara vise (pogotovo za Soni) koji bi bili ulozeni u graficku ne bi mnogo znacilo za pocetnu cenu konzola, a znacilo bi mnogo za overall gaming u narednih 10 godina. Ovako mozemo da ocekujemo graficku stagnaciju vrlo brzo, a do izlaska novih konzola.

Nazad
Vrh Dno