Šta je novo?

Watch Dogs

Postoje neke blesave glasine da bi ovo moglo izaci za Linux tj. SteamOS. Ako se to dogodi onda igra ne bi trebala biti vezana za uPlay jer taj servis ne postoji ne Linuxu. Ali to je malo verovatno, za ocekivati je punu uPlay integraciju na Windowsu gde bi Steam bio sloj iznad.

Ne brini, ekspresno će izbaciti uPlay za Linux ako dođe igra na njega.

Watch Dogs: Giant Bomb Unfinished 04/22/2014:

[YOUTUBE]V1bMaStBlKQ[/YOUTUBE]

Poslednja izmena:
Bezveze, te vidis neprijatelje kroz zidove,te tolike dzidza bidze po ekranu. Sve vise odbija.

Moze i na PM .

GDe je najjeftinije kupiti kljuc za ovu igru preporuceno preko webmoney-a ?

zavisi da li ti je bitan preorder status sa bonusima.
ovi preprodavci kljuceva koji su najjeftiniji, najcesce nemaju preorder bonuse nego kljuc isporuce po lansiranju igre i ispadne kao da si kupio u radnji.

ako hoces pravi preorder onda mozes da biras, ali to je po normalnim cenama

Ok neko sa iskustvom da mi kaze ako mi drugar kupi kljuc ovde
Kod:
http://www.amazon.com/Watch-Dogs-Deluxe-Edition-Download/dp/B00FPQFXGK/ref=sr_1_3?ie=UTF8&qid=1398421738&sr=8-3&keywords=Watch+Dogs
Da li cu ja bez problema u Srbiji 27 maja moci da ga aktiviram i skinem igru i igram bez problema ?

Mozes bez problema.

edit: Kod Amazona ( i ostalih sajtova naravno ) treba da se vodi racuna o igrama koje su region locked ( samo za US ili neko drugo podrucje a nije EU ili ROW... ) a opste poznato je da se kupuje sa US adresom ( samo tako i moze ), nemoj da te to zbuni sto pise Currently, this item is available only to customers located in the United States and who have a U.S. billing address.. To i region locked nije isto...

Poslednja izmena:
@Rayko

Hvala na odgovoru najverovatnije cu ovo pazariti naravno ako ne nadjem negde jeftinije

gameplay mi deluje sve dosadnije, a da imaju nesto interesatnije, valjda bi do sad to i pokazali...
steta ovakve grafike, za ovakav gameplay... mada ni ona nije vise nesto preterano impresivna, just one step ahead...
no da ne pricam tolko unapred, ali po svemu vidjenom, msm da mi se nece svideti i da cu je samo probati ko tech demo...

To jeste ono cega se najvise plasim, da ova igra ne bude one trick pony kao mnoge druge Ubisoft igre. GTA je uradjen tako da ti nikada ne bude dosadno, uvek ima sta da se radi. Sa druge strane imas onog novog Spajdermena gde isto imas grad na raspolaganju ali u tom gradu mozes samo da bijes i nista drugo. Raznovrsnost je kljucna, ako toga nema svaka igra brzo smori.

Ja sam se skoro bio primio na hype. Ali imam dovoljno iskustva da vidim kroz njega.
Mnogo više iščekujem da GTA V dođe na PC, nego ovo.
Ubisoft je sprčkao sve franšize u jedno, mediokritetsko.

Zaboravio sam da su nekada imali hard-core Tom Clancy franšize.
Jedino mi se dopao Far Cry 3 od njih u zadnje vreme, pre svega zbog Vaas-a, veoma zabavan lik. Inače igra ima mnogo mana, kao i predhodni Far Cry. Nešto mi Watch Dogs izgleda kao Conviction, lepo originalno zamišljen i loše izveden. Ne mogu da prežalim što sam bio ozbiljno uzbuđen zbog praktično open-world Splinter Cell, da bi završio sa onim hallway shooter-om u rukama.

Svidja mi se to kako svaki drugi clan bencha maltene zna sve o igri koju nisu imali priliku ni da vide uzivo a kamo li zaigrali 10-15 min, soooo....

genius.jpeg

zar ne? :)

Stvar je u tome da kad na osnovu pažljivo datog gamplay-a ne izgleda mnogo impresivno. Realno neće ni biti.
Nije nam ovo prva igra, kada imaš iskustva brže vidiš nedostatke.

aaaaajde bre vi imate iskustva, vidjecemo kako ce to biti, ovo je pocetak nekog hajde da kazemo novog serijala. Lahko je bilo skontati da ce novi thief biti njesra jer smo imali prethodne djelove tu je ta razlika. Uglavnom mislim da ce biti bolje od pre hajpovanog i nastanjcanog AC serijala, ako to bude slucaj (a ja mislim da hoce) onda ce to biti win-win bez obzira.

Poslednja izmena:
Evo ti iskustvo sa Ubisoft. Štancuj AC, sve neka postane to. Upropasti Splinter Cell, Ghost Recon...
Uloži gomilu para u Watch Dogs da uzmemo kolač od GTA, napali sve na njega. Prodaj im bajke, snimaćemo odmah film...
I kad dođe na kraju meh.
Nemoj da me shvatiš pogrešno, ja bih mnogo voleo da je igra fenomenalna, samo su male šanse iz toga što se vidi.

To da su odveli sve igre u qurac vec odavno stoji. Razumijem ja tebe, i ne kazem da ce biti pre fenomenalna, al kontam isto tako da je rano da se kaze da ce biti ultra fail od igre, neki prosjek mislim da ce biti, jer ima nekog novog materijala sto u drugim igram nije ranije vidjeno, sada koliko ce to trajati i koja je repetivnost istog tog ne znam, al uskoro cemo da saznamo.

ja sam samo rekao da ne mogu unapred sve da znam, ali da mi po svemu vidjenom ne deluje zanimljivo, sto se tice gameplay-a...
takodje mrzim AC serijal...
ovo hakovanje mi nije zanimljivo, sta sad ja mogu saznati sve o tamo nekom, a naprave neke bazicne i genericne likove... pa zasto bi zeleo da saznam sve o njemu/njima...
ako ne bude jak story mode, sa zanimljivim likovima, misijama i pricom... i pre svega uverljivom, igra ce imati veliki problem.

@damirbaj

Još kad bi umeo i da objasniš zašto mrziš AC serijal, to bi bilo lepo! U stvari bolje nemoj... Ne želim da ulazim u pseudo "dubokoumne" rasprave ni sa kim ovde, ali bilo bi lepo da se onda i suzdržiš od daljeg komentarisanja. Jer kad se neko deklariše da "mrzi" AC, a pri tom je raspalio sa komentarima sve u 16 a nije sačekao ni da ova igra iskoči, onda to u startu može jedino da vodi u promašaj ili pljuvanje, da ne kažem trolovanje... Čovek vam je lepo rekao gore... Sačekajte da igra iskoči pa onda izvolte i raspalite!!! :mad:

To što ovde šačica plitko-duboko-umnih gejmera ne voli AC ili Ubi Soft ne znači baš previše u bilo kom smislu, jer je to franšiza a i kuća koja itekako ima svoje mesto i težinu globalno gledano! Prema tome suzdržati se od takvih poruka lične prirode bilo bi umesno napraviti na ovakvom jednom mestu, ono ako nizbogčega drugog čisto iz kurtoazije prema sagovornicima koji takođe imaju pravo na svoje mišljenje i kojima možda recimo baš sve to godi. ;)

Lično smatram da svako ko tako nešto tvrdi ne vidi ništa dalje od svojeg ega, da lupeta i ispada smešan a da toga nije ni svestan i to sve skupa ovako ovim redom - najblaže rečeno! :eyebrows:

Jedna solidna ekipa tzv. "gejmera sa kilometražom" je ovde sklona nekakavom konstatnom džvanjkanju i opanjkavanju svega što im nije po volji, a čemu to... ,)

Najpoštenije bi bilo prvo odigrati igru pa onda komentarisari, a to komentarisanje na kraju treba da bude jasno i koncizno bez navijačkih predrasuda. Znači sviđa mi se zbog toga, toga i toga... pa se tu priča može dalje nadovezati jer tu ima elemenata za polemiku i nekakvu konstruktivnu kritiku. Ako ti se ne sviđa nešto, molim lepo napiši i to zašto ali tu stani i stavi tačku, jer to znači da je za tebe priča završena i zato ne idi dalje od toga jer je besmisleno!

Ovo prvo skoro svi ovde umeju, ali zato ovo drugo kako se radi nažalost moram da primetim, jedna solidna ekipa ovde nikako da nauči! :smoke:

A o ovom tipičnom zaključivanju unapred odnosno "trčanju ispred rude" da i ne govorimo...

Poslednja izmena:
Ni ti nisi nista bolji od tih koje prozivas.

Sto se Ubisofta tice, da igre nabavljas legalnim putem ni tebi ne bi bili dragi.

Poslednja izmena:
Ni ti nisi nista bolji od tih koje prozivas.

Sto se Ubisofta tice, da igre nabavljas legalnim putem ni tebi ne bi bili dragi.

ja legalno nabavljam igre i uzivam u njima. ac serijal mi je jedan od omiljenih. daleko od toga da nema mana, ali su ipak vrlo dobre igre.
ne palim se na hype i ne mislim da ce ova igra biti toliko revolucionarna, ali cu je preorderovati jer mislim da ce biti dovoljno dobra da isplati svoju cenu. do duse, ja nisam ultra zahtevan gamer koji pronalazi lose piksele na teksturama prozora po okolnim zgradama i slicno.

realno, u pravu su i jedni i drugi. neki ovde bas preteruju sa pljuvanjem igara i bez nekog normalnog obrazlozenja. Sa druge strane, svakako je moguce stosta videti iz gameplay trailera, kojih ima podosta za ovu igru. ono sto smo videli je da napucavanje i voznja nece biti na bas visokom realnom nivou. takodje ce hakovanje mozda postati repetitivno, pogotovo sto je potrebno samo jedno dugme za isti (kako su ga nazvali win button).

Sigurno da zavisi i od nacina igranja. Ako povrsno pridjete igri, takvo cete iskustvo i dobiti. Ko se udubi i ode korak dalje, moci ce da pronadje one skrivene bonuse u vidu misija koje ukljucuju zivote ljudi.

Ono sto sam primetio i po drugim temama je da po igrama najvise pljuju oni koji joj od pocetka nisu ni dali sansu. Zasto neko izdvaja vreme da 6 meseci prati razvoj igre, onda odigra igru i naredne 2 godine odgovara u temi sa negativnim komentarima mi nikako nije jasno. Da ne pricam o serijalima kao sto je AC gde neko odigra 5 naslova i pljuje po njima pa onda prati i odigra i black flag.

To pljuvanje je sa razlogom. AAA igre da valjaju su sve ređe i ređe.

AC serijal je toliko "loš" da se radi o jednom od najprodavanijih i najbolje ocenjenih serijala prethodne generacije, da ne spominjem možda i najuticajnijem - veliki broj AAA igara, bile one open world ili ne, je preuzeo razne elemente iz AC franšize. Da tu nema istinskog kvaliteta, to se ne bi dešavalo. ;)
OK je potpuno da se nekome neka igra NE SVIĐA, makar ona bila odlično ocenjena. Ali nije uredu da se konstantno pljuje, trolluje, da se napadaju svi koji u toj igri užitak nalaze i da se usput poziva na neko jako gaming iskustvo u komentarima tipa "ja godinama igram igre i zato vidim da je ovo đubre, svako ko drugačije misli je klinja koji je juče počeo igre igrati".:wall:

Da se vratimo na temu, ja mislim da igru treba kupovinom originala podržati. Em što će kao open world naslov sigurno dosta sadržaja za te pare pružiti, em zbog po svemu sudeći jako kvalitetnog multiplejer elementa. Naravno tu je i činjenica da igra na PC stiže skoro u isto vreme kada i na konzole i da je u PC verziju baš solidan trud uložen, dobra prodaja PC verzije bi jaku poruku poslala jednoj drugoj kompaniji koja izgleda teška srca svoje open world hitove na PC portuje (khm Rockstar khm ;) ).

Ono sto sam primetio i po drugim temama je da po igrama najvise pljuju oni koji joj od pocetka nisu ni dali sansu. Zasto neko izdvaja vreme da 6 meseci prati razvoj igre, onda odigra igru i naredne 2 godine odgovara u temi sa negativnim komentarima mi nikako nije jasno. Da ne pricam o serijalima kao sto je AC gde neko odigra 5 naslova i pljuje po njima pa onda prati i odigra i black flag.
+1000
Komentari tipa "AC Unity će smeće biti, garant će me smoriti, ceo serijal ne valja... Black Flag je isto smeće bio, znam jer sam ga igrao 100+ sati. Odoh sada da ponovo obrnem dvojku, podsećanja radi. Koje đubre je taj AC.":D

Poslednja izmena:
To što je AC uticao na gomilu igara, ne znači da je to dobro. Ja sam prvo bio fan AC, ali me je brzo napustilo.

Ac je odlicna igra,malo su zasrali sa proslim delom ali su se ovim zadnjim vratili na kvalitetnu igru i pricu. Definitivno Ezio je za sada bez konkurencije...

AC genijalno, novo, odise necim drevnim, Ezio serijal bez premca, AC III totalno nepotreban, AC IV ( Pirati sa Kariba :) ) vracanje na dobre staze.

Sto se tice Watch Dogs-a, svi smo znali da je ono sto su prvi put prikazali malo i nerealno da bi bilo istinito, pogotovo ako pogledamo fiziku gameplay-a, one silne efekte vetra, dima, lisca, sve kao na filmu.Igra je pukla zbog konzola, jer tu je sigurna lova.Pa pogledajte jedan Metal Gear Rising Revengeance, tech demo bio savrsen, posle igru ojadili zbog konzola.Pa i Division izgleda predivno, mozda i najbolja igra do sada, a i njega ima da upropaste.Ryse Son of Rome, toliki hype oko igre, na kraju dolazi Cevat Yerli u fazonu, pa morali smo da ojadimo igru, jer je konzola slaba.

Problem je hype koji nam daju kroz trejlere, mi se nalozimo i posle pljujemo.Sacekajte, za manje od mesec dana igra izlazi, pa ako ne valja, znate sta vam je ciniti. :)

P.S. Ko zeli da se odusevljava grafikom, neka obrne crysis 3, ja sam skoro, ponovo i generalno igrica je godinama ispred svega sto nam serviraju danas. :D

Kakvo rezenovanje Kellhusa... najprodovanije = najbolje. 10/10

Vrh Dno