@damirbaj Još kad bi umeo i da objasniš zašto mrziš AC serijal, to bi bilo lepo! U stvari bolje nemoj...
pri tom je raspalio sa komentarima sve u 16 a nije sačekao ni da ova igra iskoči, onda to u startu može jedino da vodi u promašaj ili pljuvanje, da ne kažem trolovanje... Čovek vam je lepo rekao gore... Sačekajte da igra iskoči pa onda izvolte i raspalite!!!
To što ovde šačica plitko-duboko-umnih gejmera ne voli AC ili Ubi Soft ne znači baš previše u bilo kom smislu, jer je to franšiza a i kuća koja itekako ima svoje mesto i težinu globalno gledano! Prema tome suzdržati se od takvih poruka lične prirode bilo bi umesno napraviti na ovakvom jednom mestu, ono ako nizbogčega drugog čisto iz kurtoazije prema sagovornicima koji takođe imaju pravo na svoje mišljenje i kojima možda recimo baš sve to godi.![]()
Odoh sada da ponovo obrnem dvojku, podsećanja radi. Koje đubre je taj AC."![]()
Ono što je često je to da demonstracije izgledaju fenomenalno, a da finalni proizvod bude bezveze.
Ubisoft je proživljavao tešku finansijsku krizu krajem prošle i početkom ove decenije (to je period kada su otkazivali projekte, pa ih zatim nastavljali i tako u krug), prolazio je kroz slične probleme kroz koje je prolazio THQ, samo što su za razliku od THQ-a na vreme isplivali iz govana i počeli da se vraćaju na stare staze. U tom periodu jesu stradali SC, Ghost Recon, PoP i još neki drugi naslovi. Izvukli su se upravo kvalitetom AC serijala.
Ja ne volim mnogo stvari kod Ubija, pre svega odnos prema PC igračima, posebno to što su praktično digli ruke od PC tržišta, odnos prema ljudima koji kupuju njihove proizvode, dovođenje kupaca u zabludu, sve ovo ne može da se izbriše. Ali isto tako se vidi i sloboda koju daju svojim razvojnim timovima, što se toga tiče daleko su liberalniji od većine velikih izdavačkih kuća.
Obratite pažnju na FC: Blood Dragon, koji je apsolutno brilijantan, a nastao je tako što su ljudi iz razvojnog tima sami počeli razvoj i kasnije zatražili odobrenje za projekat, obratite pažnju na poslednjeg Rayman-a, na Call of Juarez: Gunslinger, koji je odličan spinoff. Itekako izdaju igre koje nisu štancovane samo sa bankovnim računima na umu.
A čak i ove što serijele koje muzu su krenuli da izvlače, AC4 je za koplje bolji od loše trojke, pohvalno je to što su krenuli i da eksperimentišu sa serijelom. Poslednji SC je kvalitetom iznad Conviction-a, iako naravno ni on ne zaslužuje da nosi ime serijala u svom imenu.
Mogu prestati proizvoditi igre sto se mene tice.
Nasao sam kljuc
https://www.g2a.com/watch-dogs-uplay-cd-key-global.html?___store=englishus
jeftino medjutim interesuje me zna li neko neki provereni sajt da mi kaze gde mogu najjeftinije kupiti kljuc za ovu igru preko webmoney-a ?
Multiplayer je jedino sto moze oziveti ovaj naslov, ostalo deluje krajnje repetitivno.
ja msm da ce na mom r9 280x igra leteti, kakav crni crossfire lol... otkud vam samo takve ideje da mi je znati...
mada ni ja ne kapiram zasto neki kupuju original ove igre, MP mi ne deluje uopste zanimljivo...
inace ja ne ocekujem da igra bude djubre, ali takodje ne ocekujem ni da opravda hype...
ocekujem jako lepu grafiku, ali ne i impresivnu, i ocekujem dosadan gameplay, verujem da ce igra zabosti ocenu negde oko 8/10 u najboljem slucaju...
Ono što sam ja video od utisaka je da je i multiplayer repetativan, i kranje predvidljiv.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari