Šta je novo?

Watch Dogs

Sta je tek onda COD serijal, najbolja igra ikada napravljena :)

Boze kakvi nebulozni komentari. Po njima je onda CoD najbolja igra svih vremena. Mnogo jadnih i bednih komentara ima ovde. U svakom slucaju, bice dosta razocarenja kad izadje ova igra.

Nemojte samo da promašite moj sarkazam, kom sam sklon.

@damirbaj Još kad bi umeo i da objasniš zašto mrziš AC serijal, to bi bilo lepo! U stvari bolje nemoj...

sta imam tebi da objasnjavam i da ti se pravdam?
idi na topik za AC, pa vidi sta se meni tu ne svidja.

pri tom je raspalio sa komentarima sve u 16 a nije sačekao ni da ova igra iskoči, onda to u startu može jedino da vodi u promašaj ili pljuvanje, da ne kažem trolovanje... Čovek vam je lepo rekao gore... Sačekajte da igra iskoči pa onda izvolte i raspalite!!!

kad svi vec tolko pricaju o igri koja jos nije izasla, reko i ja da se malo zabavim...
vise puta sam naglasio da mi igra tako DELUJE, dal ce to biti slucaj i kad je probam, videcemo...

To što ovde šačica plitko-duboko-umnih gejmera ne voli AC ili Ubi Soft ne znači baš previše u bilo kom smislu, jer je to franšiza a i kuća koja itekako ima svoje mesto i težinu globalno gledano! Prema tome suzdržati se od takvih poruka lične prirode bilo bi umesno napraviti na ovakvom jednom mestu, ono ako nizbogčega drugog čisto iz kurtoazije prema sagovornicima koji takođe imaju pravo na svoje mišljenje i kojima možda recimo baš sve to godi. ;)

ko si ti da meni kazes kakvo ce biti moje misljenje o nekoj igri?
moras se pomiriti sa time da nece svako imati isto misljenje kao ti, trebas se navici na to.

Poslednja izmena:
Ne želi on nekome da kaže šta da misli.. Problem je što pojedinci njemu i drugima ovde govore šta da misli. Uredu je ako se nekome neka igre ne sviđa jer ne možemo svi iste ukuse imati, no nije uredu da se truju teme o toj igri, vređaju oni kojima se sviđa, unapred predviđa za novu igru istog izdavača (koju niko nije ni igrao btw) da će promašaj i razočarenje biti..

ja nista od toga nisam radio, tako da je poslato na pogresnu adresu.

Odoh sada da ponovo obrnem dvojku, podsećanja radi. Koje đubre je taj AC.":D

A šta je bilo sa DS II? Je l' bilo tih hard core avantura koje si tako željno isčekivao pre neki dan?

Si već obrnuo, a majstore? Ili te je već zasitila? :d

A što se tiče ove igre, posle celog skandala oko downgrade-ovanja grafike, ništa im više ne verujem dok ne probam sam igru.

Mogu sad ovi novi klipovi da izgledaju zanimljivo koliko hoće. Već su usrali motku i džaba im sada silni pokušaji da izvade celu stvar.

Ali opet, možda na kraju igra zaista ispadne dobra, ali više čovek ni ne zna da li može išta konkretno da očekuje od ubisofta posle svega.

Ja im sigurno više ništa ne verujem dok ne pokrenem neku njihovu igru i uverim se sam. A nekada davno sam ih još i gotivio, a hejtovao EA, ali izgleda da se polaritet polako menja.

Poslednja izmena:
ja msm da covek obozava najave i trailere novih igra, samo tad mu je zanimljivo, a kad one izadju, vise mu nisu zanimljive :D

Ja sam imao poverenja u DICE, uprkos EA. I to je loše prošlo. Activision je isto užas. Ubisoft mi je jedno vreme bio omiljen.

Ali već duži niz godina idu nizbrdo. A ovo što koristite argumente da nismo probali. Ako igra deluje loše iz demonstracije. Kada se ikada desilo da bude stvarno dobra uživo? Ja se ne sećam.

Ono što je često je to da demonstracije izgledaju fenomenalno, a da finalni proizvod bude bezveze.

Ono što je često je to da demonstracije izgledaju fenomenalno, a da finalni proizvod bude bezveze.

I ja sam nekada gotivio Ubi i zaista je činjenica da se iz godine u godinu sve više srozavaju i postaju ono što je nekaga bio EA koji sus vi voleli da mrze.

Ali ova tvoja izjava gore je postala sinonim za Ubi u poslednje vreme.

Ne znam kako samo glave nisu letele iz njihovog marketinga i PR-a posle fijaska s downgrade-ovanjem grafike, nebitno da li će na kraju grafika (makar za PC) biti srozana ili ne.

Šteta je već načinjena.

Ubisoft je proživljavao tešku finansijsku krizu krajem prošle i početkom ove decenije (to je period kada su otkazivali projekte, pa ih zatim nastavljali i tako u krug), prolazio je kroz slične probleme kroz koje je prolazio THQ, samo što su za razliku od THQ-a na vreme isplivali iz govana i počeli da se vraćaju na stare staze. U tom periodu jesu stradali SC, Ghost Recon, PoP i još neki drugi naslovi. Izvukli su se upravo kvalitetom AC serijala.

Ja ne volim mnogo stvari kod Ubija, pre svega odnos prema PC igračima, posebno to što su praktično digli ruke od PC tržišta, odnos prema ljudima koji kupuju njihove proizvode, dovođenje kupaca u zabludu, sve ovo ne može da se izbriše. Ali isto tako se vidi i sloboda koju daju svojim razvojnim timovima, što se toga tiče daleko su liberalniji od većine velikih izdavačkih kuća.

Obratite pažnju na FC: Blood Dragon, koji je apsolutno brilijantan, a nastao je tako što su ljudi iz razvojnog tima sami počeli razvoj i kasnije zatražili odobrenje za projekat, obratite pažnju na poslednjeg Rayman-a, na Call of Juarez: Gunslinger, koji je odličan spinoff. Itekako izdaju igre koje nisu štancovane samo sa bankovnim računima na umu.

A čak i ove što serijele koje muzu su krenuli da izvlače, AC4 je za koplje bolji od loše trojke, pohvalno je to što su krenuli i da eksperimentišu sa serijelom. Poslednji SC je kvalitetom iznad Conviction-a, iako naravno ni on ne zaslužuje da nosi ime serijala u svom imenu.

Poslednja izmena:
Ubisoft je proživljavao tešku finansijsku krizu krajem prošle i početkom ove decenije (to je period kada su otkazivali projekte, pa ih zatim nastavljali i tako u krug), prolazio je kroz slične probleme kroz koje je prolazio THQ, samo što su za razliku od THQ-a na vreme isplivali iz govana i počeli da se vraćaju na stare staze. U tom periodu jesu stradali SC, Ghost Recon, PoP i još neki drugi naslovi. Izvukli su se upravo kvalitetom AC serijala.

Ja ne volim mnogo stvari kod Ubija, pre svega odnos prema PC igračima, posebno to što su praktično digli ruke od PC tržišta, odnos prema ljudima koji kupuju njihove proizvode, dovođenje kupaca u zabludu, sve ovo ne može da se izbriše. Ali isto tako se vidi i sloboda koju daju svojim razvojnim timovima, što se toga tiče daleko su liberalniji od većine velikih izdavačkih kuća.

Obratite pažnju na FC: Blood Dragon, koji je apsolutno brilijantan, a nastao je tako što su ljudi iz razvojnog tima sami počeli razvoj i kasnije zatražili odobrenje za projekat, obratite pažnju na poslednjeg Rayman-a, na Call of Juarez: Gunslinger, koji je odličan spinoff. Itekako izdaju igre koje nisu štancovane samo sa bankovnim računima na umu.

A čak i ove što serijele koje muzu su krenuli da izvlače, AC4 je za koplje bolji od loše trojke, pohvalno je to što su krenuli i da eksperimentišu sa serijelom. Poslednji SC je kvalitetom iznad Conviction-a, iako naravno ni on ne zaslužuje da nosi ime serijala u svom imenu.

Mogu prestati proizvoditi igre sto se mene tice.

Neka nastave samo Splinter Cell,ovaj novi je odlican u odnosu na jadni Conviction.

Biće moguće drugim igračima koji su online poklone ostavljati..
S9UPFRv.png

Nasao sam kljuc
https://www.g2a.com/watch-dogs-uplay-cd-key-global.html?___store=englishus
jeftino medjutim interesuje me zna li neko neki provereni sajt da mi kaze gde mogu najjeftinije kupiti kljuc za ovu igru preko webmoney-a ?

U medjuvremenu dok sam ja provalio da moze da se plati kod njih i preko webmoney-a cena kljuca je poskupela skoro 10 dolara , neko sa infom gde kupiti kljuc najjeftinije preko webmoney-a . ne zanimaju me verzije na ruskom i za to trziste da napomenem .

Hvala za info , jos neko ? Cena je prejaka , napominjem da je do danas cena na sajtu koji sam linkovao bila malo jaca od 38 dolara tako da trazim u tom rangu do 39 plafon 40 dolara i webmoney kao sredstvo placanja .

http://www.cdkeysdiscount.com/265-watch-dogs-pre-order.html

moraces da izdvojis citavih 130 dinara vise nego sto si planirao :D

jos jednom napominjem. postoji mogucnost da ovo nije preorder nego da kljuc dobijes po izlasku igre. moras videti da li zelis bonuse i koje.
ukoliko nisam spreman da platim full cenu, ja u ovim slucajevima igram narodnu verziju pa kasnije kupim original za kolekciju.

mozda ce postojati mogucnost da ubacis narodne bonuse, a da ipak igras online sa originalnim kljucem

Poslednja izmena:
Zaista mislim da je sumanuto bacati toliki novac na kljuceve i preordere za igru koja ima ozbiljne sanse da bude apsolutno djubre.
Strpite se ljudi.
Doduse taj koji ima krosfajer dve gtx680 grafice pretpostavljam da ne mora da razmislja o novcu xD

ja msm da ce na mom r9 280x igra leteti, kakav crni crossfire lol... otkud vam samo takve ideje da mi je znati...

mada ni ja ne kapiram zasto neki kupuju original ove igre, MP mi ne deluje uopste zanimljivo...

inace ja ne ocekujem da igra bude djubre, ali takodje ne ocekujem ni da opravda hype...

ocekujem jako lepu grafiku, ali ne i impresivnu, i ocekujem dosadan gameplay, verujem da ce igra zabosti ocenu negde oko 8/10 u najboljem slucaju...

Multiplayer je jedino sto moze oziveti ovaj naslov, ostalo deluje krajnje repetitivno.

Zato stoji rec 'moze'.
Koliko me je samo odusevio kad su prikazali prvi put igru, toliko je sad meh osecaj. Ubrzo cemo videti sta nam je ostalo od igre.

ja msm da ce na mom r9 280x igra leteti, kakav crni crossfire lol... otkud vam samo takve ideje da mi je znati...

mada ni ja ne kapiram zasto neki kupuju original ove igre, MP mi ne deluje uopste zanimljivo...

inace ja ne ocekujem da igra bude djubre, ali takodje ne ocekujem ni da opravda hype...

ocekujem jako lepu grafiku, ali ne i impresivnu, i ocekujem dosadan gameplay, verujem da ce igra zabosti ocenu negde oko 8/10 u najboljem slucaju...

Ma da, de nam se ti pohvali kako ce to da leti na 280x i kako igras samo narodne verzije i kako su ostali budale sto kupuju orginale, nema sta bas si nas sve *****ao. Sreca pa ne razmisljaju svi kao ti inace bi davno prestali izabcivati igre za PC. Niko nije rekao da ce igra biti pre pre fenomenalna, mislim ako bude prosjek biti ce opravdana kupovina (za sebe govorim). Ipak je ovo nesto novo od ubi-a, na kojim se radi vec duzi niz godina. Ali eto po tebi je svako ***** ko je izdvojio za ovo novac, a kunem se da ces je medju prvima skinuti onog trenutka kada bude dostupna na torentima, i dali bi bio spreman da je kupis ukoliko ti se svidi? Let me guess..Ne...Samo se pitam koliko bi gaming kuca propalo prvih mjesec dana da su im svi konzumenti poput tebe.

Leon4

Ali ti zvučiš kao konzument. Kupovanje proseka, jer je kao novo. Je razlog loših igara, čim se prosek prodaje, ne moraju da se trude.

Drugo, nije ovo ništa novo iz ubija. Imaju već više igri sa sličnom mehanikom. To što su dodali mobilni za hakovanje, nije inovacija.

Ne kupujem ja igre na slijepo daleko od toga, u 99% slucjeva probam igru prije kupovine. Ali kao sto kazem cinjenica je onaj koji igra pirate igrat ce ih i dalje bez obzira dali je igra dobra ili losa, ovo je ziva istina. Novac igra ulogu, da, ali nije presudan u vecini slucajeva. Jesi se ikada upitao zasto vecina igara kasni za PC..

A sto se tice same igre naravno da ima slicnih mehanika koja to igra danas nema, hajd mi kazi, sve je skoro na isti kalup. Mozda nije "nista" novo po tebi ali ja se ne sjecam kada je izbacio ubi open world igru u ovom obliku..

Poslednja izmena:
Ono što sam ja video od utisaka je da je i multiplayer repetativan, i kranje predvidljiv.

Ne bih se složio. Multiplejer je u inspirisan onim iz Souls igara, naravno u mnogo čemu drugačiji i prilagođen okruženju i tematici ove igre, ali osnovna ideja je ista.
Meni se sviđa, uopšte mi se sviđa takva ideja integrisanja singlplejera i multiplejera. Biće to zabavno, voziš se onako gradom ili odrađuješ neku sporednu misiju i onda odjednom upadne drugi igrač i napadne te, ili hakuje okruženje tako da ga iskoristi protiv tebe.:D

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno