Dark Magician
Čuven
- Učlanjen(a)
- 17.01.2011
- Poena
- 655
To sa upadom u singleplayer je zvučalo dobro. Ali je jedan objasnio da je uglavnom lako otkriti gde je i ko je. I uvek se završavalo raspucavanjem, što brzo dosadi.
Ovo zaista nije vredno filozofije neke. Igra treba da se zove Gta X ili Gta XI.
Smorilo je jos od Vice cityja. Ista igra se igra vec 10 godina. Sumanuto mi je zasto bi neko platio ovo 50 evra, pa makar mu plata bila cetvorocifrena.
Jedino sto vredi kupiti u orginalu i dati pare za nov cpu i graficku je Witcher 3, ali to je samo moje misljenje.
Odusevljenje koje prati ovakve igre definitivno govori da sam u manjini, mada tome ne pomaze cinjenica da ljudi koji se odusevljavaju za ovakve naslove najcesce se nalaze u situaciji da su tek zaceti kad je izasao Gta 3.
Pa sta ocekujes od SandBox igara, onda je smorio i COD i Battlefield i Witcher jer imas mali milion RPG igara na istu tematiku ja stvarno ne razumem vise odakle dolaze ovi trolovi, u zadnjih pola godine se registrovalo toliko trolova da je to strasno samo idu i lupaju po forumu kao "maksim po diviziji".
I da se razumemo ne branim igru niti kazem da ce biti super ili losa ali dok je ne budem igrao necu ni da sudim, samo mi je pun ku**c ovi trolova.
Ajde trole pojasni mi kako to da je ovo samo GTA sa novim sknovima molim te? Sto se tice Witcher-a nisam reko da je isti kao svi drugi RPG-ovi reko sam imas RPG-eve sa slicnom tematikom pricom, i gameplay-om magija, hack and slash itd... A jesmo presli smo GTA igre 3 razlicita puta neki i vise znas GTA 3, VC, San Andreas, IV, V samo to kako ti banalizujes razliku izmedju GTA i Watch Dogs je smesno.Gta, samo kazem da nema sta da se nagadja kakva ce biti igra koju su svi ovde presli vec najmanje 3 puta samo u razlicitim skinovima.
Pa sta ocekujes od SandBox igara, onda je smorio i COD i Battlefield i Witcher jer imas mali milion RPG igara na istu tematiku ja stvarno ne razumem vise odakle dolaze ovi trolovi, u zadnjih pola godine se registrovalo toliko trolova da je to strasno samo idu i lupaju po forumu kao "maksim po diviziji".
I da se razumemo ne branim igru niti kazem da ce biti super ili losa ali dok je ne budem igrao necu ni da sudim, samo mi je pun ku**c ovi trolova.
Njega liga zaštitnika PC igre podforuma naravno uopšte ne napada, valjda im njegovi stavovi odgovaraju za razliku od mojih.ides kellhus-ovim stopama.
Meet Watch_Dogs' characters: Some are friends! Some are enemies! Sometimes you won't ever know. In a city of 3 million people, you'd be surprised how few you can trust.
Banalizujem razliku izmedju Gta i Watchdogs? Koju razliku covece boziji? Sve je isto, samo su namerno nagruvali neophodnu konfiguraciju za igranje igre koja izgleda kao Sleeping dogs.
Potpuna stagnacija ideja u novim igrama, ali ne vidim ni zasto bi se trudili kad se ovde izgleda smatra revolucionarnim sto ces u teoriji moci za 50 evra da udjes u tudju igru i da ubijes drugog igraca xD Mada ne verujem ni da ce biti sposobni da osposobe servere za tako nesto pre nove 2015te
Ko bi ga znao, mozda u sledecm Gta budu postojale misije gde trebas da kuvas i peres sudove bolje od drugih igraca na serveru.
Ne brinite se nista momci, ja sam ovde samo par dana, dok ne zavrsim nesto i onda cete moci na miru da aminujete komentare jedni drugima po ceo dan.
Svet kompjutera? Da li bi me udostojio objasnjenja poruke?![]()
Ma da, de nam se ti pohvali kako ce to da leti na 280x i kako igras samo narodne verzije i kako su ostali budale sto kupuju orginale, nema sta bas si nas sve *****ao. Sreca pa ne razmisljaju svi kao ti inace bi davno prestali izabcivati igre za PC. Niko nije rekao da ce igra biti pre pre fenomenalna, mislim ako bude prosjek biti ce opravdana kupovina (za sebe govorim). Ipak je ovo nesto novo od ubi-a, na kojim se radi vec duzi niz godina. Ali eto po tebi je svako ***** ko je izdvojio za ovo novac, a kunem se da ces je medju prvima skinuti onog trenutka kada bude dostupna na torentima, i dali bi bio spreman da je kupis ukoliko ti se svidi? Let me guess..Ne...Samo se pitam koliko bi gaming kuca propalo prvih mjesec dana da su im svi konzumenti poput tebe.
I have to agree 900p = blurry on my screen = headache = no buy
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari