Šta je novo?

Watch Dogs

Upravo to, ali preciznije receno u nekim od njihovih dev timova. Samo me interesuje koliko ce ovo imati nakaradnu pc optimizaciju kad ni sa konzolama nisu uspeli da se izbore.

Ovog puta igra nije portovana na PC but the other way around.

Preorder sva očekivanja obara..
hEoTlVO.jpg
Čestitke Ubisoftu!:)

Kako će lepo leći razočaranje iza toga.

Pretjerali su sa brojem trejlera, mnogo je tu spojlera, pogotovo u ovim par posljednjim koji su izasli.

Video se multiplejer komponentom bavi, tako da se ne morate story spojlera plašiti.

Pravi eyecandy... ali ja i dalje tu ne vidim nista od gameplay-a, ne kapiram sta se tu i kako igra, deluje mi u tom aspektu sterilno kao AC, sa praznim gameplay-om...
no nadam se da gresim i da ce igra biti zanimljiva za igranje, za sad vidim samo grafiku i nista vise, gameplay deluje ko nesto sto je ubaceno radi reda i sa nekompletnom idejom u glavi... jer kako drugacije to da procenim, kad mi ni posle svih ovih odgledanih trailera nije jasno, sta se tu igra, ja ne vidim elemente igre...

Jao :lupko: , vec je pocelo lozenje hakovanja na 'klik' :p

Sad su ga preterali. Ovo je dostiglo novi nivo hype-a u negativnom smislu. Fake skrivene kamere? Čemu sve to.

Meni mirise na preorder navlakusu!Sve u svemu ovo ce biti drugi Sleeping Dogs i po gameplay-u i po optimizaciji!Ocekujem igru malo nesto iznad proseka,ali daleko od toga da ce biti nesto epic!

Fino su nahajpovali igru pa ako/kada samo nešto ne bude ispunilo očekivanja, samo jedan mali detalj, igra će biti najstrašnije ispljuvana. A sve mi se čini da ovde ništa novo nećemo videti.

...za izbegavati.

Na upozorenju hvala ignosirano biti ce mozda ali ljudi je dosta da vidi igru nestrpljivo.

^dp+1 :p

ajde bre ostavite coveka na miru. ja stvarno ne vidim sta vas toliko uznemirava kod njegovih postova. licno ne primecujem nista ekstremno toliko da se brinuti treba.

da se vratimo onda na kolosek, kolko ce WD zauzimati kad se instalira na hard?

Čoveka je interesovalo koliko INSTALIRANA igra zauzima na hardu. U tim zahtevima stoji prostor potreban za instalaciju, instalirana igra će naravno manje zauzimati. Koliko, to ćemo znati kada neko instalira PC verziju..

vec sam guglao taj sys req i videh da pise 20gb, nego me zanima dal je negde pominjano kolko igra zauzima kad se instalira, tj dal su devovi nekad davali taj info, ako neko zna nek javi...

pa pise da ce zauzimati 20gb kad se instalira?! sigurno nisu stavili u official requirements koliko ce ti zauzimati iso kad ga skines sa torrenta ***

-.- ne shvatas, objasnio sam u jednom prethodnom postu na wolf temi... nebitno...

Poslednja izmena:
Gledam ove hackove koji će biti na raspolaganju Aidanu http://imgur.com/a/eLkQO (a ovo je samo deo) i ne mogu da ne razmišljam o mogućnostima za emergentni gejmplej koje će ova igra pružati.
To u kombinaciji sa svime što do sada znamo o slobodi i fleksibilnosti koju će igra pružati, i različitim pristupima prelaženju misija, zaista mislim da će ovo biti najbliže što ćemo u skorije vreme prići open world Deus Exu..:)

Ako ništa drugo, divim se tvojoj pasiji, bila iskrena ili ne. Voleo bih da ispadne kako si je i najavio. Samo sumnjam.

Vrh Dno