Šta je novo?

Watch Dogs

Ja samo ne kapiram sta se sad svi cude i opravdavaju (ili ne opradavaju) vizuelni aspekt igre kad se sve videlo iz dosadasnjih videa. Isto kao i u Wolf-u novom. 20 strana iscudjavanja i komentara "pa i nije nesto" a sve se lepo moglo ivdeti u trejlerima...
Na kraju, stvarno '*** grafiku vise, dajte jednom da bar neki od prvih utisaka budu oko gameplay-a...

Gameplay već znamo da je osrednji. A grafika je bila selling point, koji je izgubila od prvih trailer-a ako pažljivo pogledaš. Zato toliko o tome. Od svega najavljenog nije ostalo ništa, a nije ni izašla još.

Igrao si pa znaš? :p

Pa kad prikazano nije impresivno...

Ajoj sad gledam snimke sa xbox i ps3 verzije, zali boze na sta sam dao 1000din kao fantom :p.. Pa grafika je na nivou bukvalno kao Saints Row 2, kako vozis auto tako se ocitavaju objekti... GTA V je graficki mama za ovo

Ne znam za vas ali pogledao sam onaj stream i najlosiji utisak mi je ostavila voznja. Previse je arkadna. Kao da je tu cisto da je ima, sto nije slucaj.

Očekivani fejl. Pa dobro, biće valjda bolja od Saints Row 4, to očekujem.

Očekivani fejl. Pa dobro, biće valjda bolja od Saints Row 4, to očekujem.

nisi ni igrao, tako da nemoj da pricas o necemu sto nisi ni probao, sacekaj da probas, pa onda nesto tvrdi.
a Saints Row 4 je fenomenalna igra, rame uz rame sa prethodnim sjajnim delovima, cisto sumnjam da ce joj WD uopste i prici blizu po gameplay-u... mada ce ionako skoro svi WD skidati samo zbog grafike, including me...

Alo decko, a koj' si ti faktor da meni kazes da ne pricam o necemu. Pa ne mora da se drknem u venu da bih saznao da to ne valja. Sta bre izigravas ti, ti ces mi kazes dal je nesto fejl nahajpovani ili ne.

Sa Ign-a PS 4 verzija. Pocinje od 20og minuta.

Poslednja izmena:
Ako izuzmemo slike i trailere koji su najavili ovu igru, za open world ovo izgleda više nego dobro zar ne?

^ Šta god da je izašlo, nije legit.

Poslednja izmena:
Po informacijama koje sam cuo i video, igra je navodno vec izasla u Brazilu.

I kad se skida legalno preko Uplaya veličina je 14gb, tako da mislim da ništa nije izbačeno.

Sa jednog foruma

For those wondering about PC performance it seems ok, get 30-50 fps driving about and 60+ indoors, running an i7 920 OC to 3.8, 10 GB of ram and 7970 6GB GHZ edition. These are my ingame settings

WtODw1Sl.png

pa to bas i nije ok,10gb rama i 7970ghz i 30-50fps napolju,sumnjam da je taj i7 toliko usko grlo narocito sto je klokovan.

sad kad malo razmislim mozda jeste taj i7 problem,kapiram da je bas multithredovana igra zbog konzola,ovo je jedna od igara za koju verujem da ce da izvuce maks iz octa fx-eva.nazalost,na 3g netu sam,14gb m je previse da skidam,morace da saceka jun.

Pa neke igre funkcionalno deluju/ponasaju i kad se odredjeni segmenti silaze do 35fps.. (Crysis 1,3,.. Arma)

ali to nije izgovor da ovaj CPU sa navedenom grafikom ima ovakav drop u igri... pogotovo u open world voznji...

@umart

ne moze Intel biti krivac, vec ebeni publisher/dev team koji pravi 18 prodajnih verzija igre a optimizaciju stavljaju na stranu.
Bez obzira na to sto je taj i7 starije generacije, jos uvek klokovan treba da jede malu decu za dorucak

Poslednja izmena:
upavo,zato i sumnjam da je i7 usko grlo,20fps razlike je bas dosta.nego,zna neko jel' 8gb optimum ili treba ici na vise?po onome kako ja erzonujem,ovo guta od nesto ispod 4 do nekih 6gb,mozda i malo preko,ali ko zna njima i njihovoj optimizaciji.

Ubisoft i njegovi glavni studiji su oduvek bili poznati po PC neoptimizaciji, tako da ne znam cemu cudjenje i kukanje.

kukanje je jer nada umire zadnja,a cudjenje jer je onaj komentar bio "performance is ok".i to nije bila prevelika kuknjava,samo razmisljanje koliko je OC-ovan i7 920 usko grlo napolju.

nista dok vlasnici octa fx-eva sa bar 7970 ne izbace koji bench.

Vrh Dno