zamalo da te specifikacije imam i na telefonu. stvarno ne mislim da je ovo problem.
inace, vracamo se na ono kukanje. prvo bi svi hteli neku napucanu grafiku i zale se sto igra ne izgleda ovako i onako, a onda "kuku ja hocu da radi na mom digitronu". A tu je i ono cuveno da konzole ogranicavaju PC gaming zbog loseg hardvera. Evo sada prilike da uposlite sve te zverske hardvere koje imate, u odnosu na koje su konzole inferiorne.
Ma i te specifikacije su šarena laža, sa obzirom da porasta u kvalitetu grafike (primetnog) nema. Setite se samo ovog novog Call of Duty-ja; 4 jezgarni procesor, 6GB rama... pa posle mesec-dva izbaciše patch gde igra radi i na 4GB, PLUS bolje nego kad je tek izašla. Samo da izdavačke kuće i kreatori igara ne počnu svoju nezainteresovanost za optimizaciju da prebacuju na (neopravdano) povećanu zahtevnost.
Za open-world je opravdano da treba puno RAM, za razliku od CoD *****izma.
Na tim konzolama će biti više unazađeno. A i one nisu PC hardver.
Zahtevnost delije kao prevelika, ali s obzirom da open-world igre gutaju ram, a mp igre cpu, ima neko opravdanje. Pogotovu sto mi deluje da ce pik biti bacen prvenstveno na mp deo i da ce to biti jedna od osnova za prodaju ovog naslova. Ja se samo nadam da cu na ovom mom smederevcu moci da poguram igru na nekom med-low setup, kad budem dodao ram, al zivi bili pa videli.
P.S. Ako bude dostupno i modovanje ima igra da guta opusteno preko 10Gb rama kad se moduje.
Krece se sa przenjem na xbox-u![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari