Telefon nikada nije zauzet. Dobija se automat iz cuga. Samo prvo treba cekati oko 2 minuta da automat zavrsi svoju pricu, a onda ide ona muzika i cekanje na operatera. To zna da traje jos 7-8 minuta, nekad i koji minut manje.
Kada se dobije taj operater, treba traziti da se prebaci na operatera koji je zaduzen za kartice. Tu opet ide ona Odvratna muzika i novo cekanje. Nekada par minuta nekada i tu 5-6. Kada tom poslednjem operateru objasnis sta ti treba, on ti trazi nesto od podataka, ili iz LK maticni broj uz ime i prezime, neki deo brojeva , a neki i sve brojeve kartice.
To tvoje ce konkretno da nadje za sekund, al kad je nesto komplikovanije u pitanju, sto se ne vidi na Net bankarstvu, znaju da ostanu u pretrazi i raspitivanju i novih 10-tak minuta cekanja.
Inace nisam ni siguran da rade nedeljom, jer ih tada nisam nikada zvao, ali je moguce.
Napisao sam u predhodnom postu da zadnji put kada sam ih zvao , utrosilo se ravno 24 minuta !!! Od toga 1 minut za razgovor - odgovor , kojim inace nisam Zadovoljan, jer navodno nesto postoji samo ja ne mogu da ga vidim na Net bankarstvu 15 dana sto je nemoguce, ali me tako zavlace, isao sam i u ekspozituru, tamo tek nista ne znaju.