Koliko sretstava treba da bi se verifikovala intesa internet kartica registrovao sam nalog potvrdio email kada pokusam da dodam karticu VISA INTERNet kaze your bank has odbila transakciju blabla. Na intesa online kaze da je kartica aktivna. Hvala.
Samo ako je ne koristiš u Srbiji tj. za dinarska plaćanja, buduci da je obracunska valuta EUR. Naravno ako taj mali overfee zbog kupovnog kursa ne smeta, onda se slazem da je bolji izbor.To ti je obična Visa Electron vezana za devizni račun. Šljaka odlično preko neta, pritom radi i kao platna kartica. Po meni, bolji izbor od Internet kartice.
Za Internet karticu nabolja varijanta je EVRO na računu i plaćanje u evrima a za Visa Electron ako su EVRI na računu i isključena opcija konverizije u dinarima da li je onda najbolja varijanata plaćanje u evrima ako su artikli u evrima ili plaćanje u dolarima ako su arikli u dolarima ili neka kombinacija
Kako iz Srbije mogu da posaljem pare preko PayPal-a kao Gift? U PayPal-u kod placanja nemam tu opciju.
Jedan put kad sam slao pare, primalac mi je poslao neku stranicu, nesto kao neki racun, i tad sam preko te stranice poslao pare kao Gift. Da li neko zna kako se zove ta stranica, sta ubuduce da trazim da mi posalju kad treba da saljem gift.
Unapred zahvalan, Igor.
Koliko se secam, dovoljan je email korisnika paypal-a kome saljes novac.Kako iz Srbije mogu da posaljem pare preko PayPal-a kao Gift? U PayPal-u kod placanja nemam tu opciju.
Jedan put kad sam slao pare, primalac mi je poslao neku stranicu, nesto kao neki racun, i tad sam preko te stranice poslao pare kao Gift. Da li neko zna kako se zove ta stranica, sta ubuduce da trazim da mi posalju kad treba da saljem gift.
Unapred zahvalan, Igor.
Ako je plaćanje u dolarima, konverziju u eure radi Visa, a pretpostavljam da je isto kao i kod Internet kartice, da je vezana za eure, pa i ako položiš dolare, radiće se dupla konverzija jer Visa ispostavlja banci transakciju u eurima.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari