Šta je novo?

Vodič kroz PayPal (FAQ u prvom postu)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ljudi, da li je moguce nesto da se plati, a da se nema PP nalog?

^^ mislim da bi trebalo da preformulišeš to pitanje.
Možeš npr da platiš kešom na pijaci a da nemaš pp nalog (bez ikakvih problema). :)

Ne vidim kako je moguće bilo šta platiti preko pp-a a da nisi otvorio nalog?

Poslednja izmena:
Moze, u principu mozes i na ebayu sa tom metodom da kupujes, samo sto ako nemas nalog teze te malo pokrivaju ako te prodavac zavrne ili tako nesto slicno, basically - hoce tvoje podatke a za uzvrat ti pomognu ako negde zaskripi.

Ako vec imas karticu koja je normalna, radi na paypalu, ne vidim zasto bi (osim mozda vreme da ustedis sto treba 2-3 dana za verifikaciju) placao bez PP-a, kada ces ga kad-tad opet koristiti za nesto.

Naravno, ali meni to nije potrebno, vec drugim ljudima koji zele da kupe to nesto, a nemaju PP nalog.

Zavisi gde je kupovina i da li se u uslovima prodaje navodi drugi nacin, ja sam recimo PP koristio i na sajtu koji prodaje ribolovacki pribor a veze nema sa eBay-om, ali ima opciju PP, kao i placanje karticom i money order, sto znaci ako bi kupovali ti tvoji na takvom mestu koje uz PP nudi i recimo credit card payment, sto da ne moze i bez PP-a!

Kako funkcioniše refund.Dobio sam obaveštenje od paypala da sam dobio refund ali na paypal portalu nema tih para na stanju.

Ljudi,da li neko ima paypal koji moze da prima novac? Potrebna mi je usluga, da neko primi taj novac za mene,pa da mi ga bilo kako prosledi (recimo da mi uplati na racun). Ocekujem da nece biti vise od 50 dolara. Platicu uslugu,naravno.

Kako funkcioniše refund.Dobio sam obaveštenje od paypala da sam dobio refund ali na paypal portalu nema tih para na stanju.
Neće ih ni biti na PP balansu, biće vraćene na karticu sa koje je plaćeno, u roku od 7-xy dana.

Ahaj,mislio sam da ce biti na balansu.

Pa to je za mesec dana to prodje ocas posla. Samo da ne bude mosa nadam se da su dobro protumacili ovi sto su to pisali.

To kaze i SMarkovic u tekstu, oni su nas na listu zemalja koje ce moci da koriste Paypal dodali jos krajem 2011 a tek pocetkom 2013 je to zaista i krenulo, zato poziva na oprez i zato su vecina nas skepticni da ce bas 8.10. poceti prijem uplata...

Fala bogu sad cu da linkujem karticu sa pp ;) brzo ce to...

Sjajna vest od kada cekam ovu opciju pay pal-a :)

Poslednja izmena:
Najpre dobro jutro :)

Posto sam otvorio nalog na ebayu, odlucio sam da otvorim i pp, pa me zanima par stvari.

Mogu li da povezem Intesa Debitnu (Visa Inspire) karticu za pp nalog, na njoj imam dinare i po cijem kursu oni konvertuju pri povlacenju sredstava?

Kada otvorim Intesa Internet karticu mogu li posle nju da povezem da bude samo za PP, a ovu Inspire da uklonim?

Hvala

Poslednja izmena:
Long story short: Nemoj da koristis Visa Inspire za kupovine van zemlje. Ako te zanima zasto uradi Search foruma, ima tema cela o tome.
Ovo drugo - da.

I sta bi, moze li sada da primamo novac na PP??
ili cekamo neku zakonsku izmenu??

Cekamo pecat :D

Koja je najbolja i najpovoljnija kartica za PayPal u banci Intesi? I jel moraju da se imaju primanja preko banke da bih dobio karticu.? Jel moze nekako izvadi se neka kartica i kad hocu nesto da kupim do 100£ odem do banke i stavim 120£ i kupim sta hocu i posle toga kartica da miruje, isto tako oko primanja novca sto mi je bitnije da ne molim druge? Hvala unapred ako neko moze da me uputi

Imas temu o karticama banke Intesa, sa svim tim odgovorenim, nemoj spamovati gomilu tema za ista pitanja :) Tebi je smor sigurno da potrazis malo, ali nama je mnogo veci smor da stalno nekome odgovaramo isto:)
Please ;)

http://forum.benchmark.rs/showthread.php?157688-Banca-Intesa-internet-kartica-i-ostalo
http://forum.benchmark.rs/showthrea...a-za-placanje-putem-Paypala-Iskustva-i-Saveti

Izvinjavam se, pogledao sam ja te teme ali tu ima odgovora i iz 2006 pa sam mislio da je malo zastarelo to sve, najvise zbog kartica... Izvinjavam se jos jednom, necu pisati vise.

Pitanje je u vezi PP, zasto Windows Phone verzija aplikacije ne dozvoljava da se ja na Serbia regionu ulogujem na PP account???

A sada nam je omogucena full usluga, kako je na Androidu?

Pitanje je u vezi PP, zasto Windows Phone verzija aplikacije ne dozvoljava da se ja na Serbia regionu ulogujem na PP account???

A sada nam je omogucena full usluga, kako je na Androidu?

mobilne aplikacije uopste ne rede

nije nam omogucena full usluga vec samo prijem i slanje novca

Pozdrav, nov sam na forumu i imam jedno pitanje vezano za Pay Pal. Trebao bi da primim neki novac na nalog PP. Traze mi account number, gde je taj broj na PP i o cemu se radi? Hvala.

Negde sam procitao da je taj broj e-mail adresa ali mi nije logicno.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno