Ja ovo ne znam da uradim...mislim na ovak screen shot. Znam kako se radi s ovim print screen ali to ne omogućava da se bilo šta posle izbriše. Sad sam na poslu a kod kuće imam snagit koji omogućava da se nešto krupuje ili barem da se zapamti kao jpg pa posle da se lomatam da utvrdim kako da precrtam brojeve računa...Koji sajt je u pitanju?
Pogledaj ove tri stvari:
- U PP nalogu, pod transkacije, sta tacno pise sve za tu transakciju? Cena u EUR, neka druga valuta, da li imas prometa kroz USD deo PP naloga, sve sto vidis vezano za tu transakciju
- Na deviznom racunu, tj. na eBankingu Intese, idi na Racuni, pa Promet, i nadji tu transakciju. Paste-uj ovde celu liniju sa detaljim (datum transakciju, cifra i cifra u originalnoj valuti u sustini)
- Na samoj kartici (idi na Kartice, pa Pregled, kopiraj nam ovde istu liniju za tu transakciju). Nemoj broj kartice da copy/pasteujes ovde, vec samo ostatak linije
Razlika je 4-5% (20.7 vs 19.7), sto se ne uklapa ni u jednu nama poznatu proviziju. Imao si evre samo na deviznom, jel' tako?
Nije moguće, jer ne pitam dva puta isto.Dal je moguce da 2x isto pitas ?
P: A kako ću ja da platim kada mi piše „PayPal balance: €0.00 EUR“, ovo je jasno da ja nemam para na računu, šta ću sada da radim?
O: Nema šta da brinete, važno je da na kartici koja je vezana za PayPal imate novca kako bi izvršili plaćanje artikala koje ste naručili.
P: Aha, znači ovaj „PayPal balance: €0.00 EUR“ nije uvidu u to koliko ja imam para na računu, zbog toga brinem jer hoću da znam kada plaćam nešto da li ću imati dovoljno novca.
O: „PayPal balance: €0.00 EUR“ vam označava samo sredstva koja su dostupna na vašem PayPal računu, ali ne označava koliko Vi imate stvarno novca na svom računu koji je vezan za vašu karticu. Morate znati da li imate dovoljno para kako bi izvršili transakciju ali ne uzimajuči u obzir „PayPal balance: €0.00 EUR“.
P: A kako se meni onda novac skida kada nema ništa na računu?
O: Verovatno mislite na „PayPal balance: €0.00 EUR“ to vam je stanje kada primite od nekog uplatu, a kada želite da platite nešto novac se skida direktno sa vašeg računa tj. Rezervišu se sredstva za tu transakciju i nemaju veze sa „PayPal balance: €0.00 EUR“.
P: Dobro, razumeo sam ja da se meni skidaju pare sa mog računa, a zašto mi onda stoji ovo „PayPal balance: €0.00 EUR“.
O: Kada u Srbiji bude omogućeno primanje uplata na vaš PayPal nalog onda će zbirno biti prikazano stanje novca koji se nalaze na vašem nalogu i sve transakcije koje budete imali na vašem PayPal nalogu.
P: Ja želim da dodam sredstva na PayPal račun, otkud znam da li ću posle imati novca?
O: Trenutno to nije omogućeno i isključivo se transakcije vrše direktnim zaduživanjem vaše kartice, i tu PayPal samo posreduje između kupca-prodavca ili prodavca-kupca.
Ma gluperde odgovaraju ljudima koje mrzi da ciaju...
Da, moram da nozvem neke gluperdama, kad ne shvate vec jednom![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari