Nije bench kriv. Krivi smo mi sto iznova ponavljamo ovo svakome ko dodje
Nekada citiram nekada ne. Bilo je kasno, juče sam radio 12 sati, nisam znao gde se nalazim od umora. Nadam se da te zadovoljava objašnjenje. ,)Kako za deceniju ne nauci da ne citiras post iznad...
Ja odavno prestao sa tim ....
Okmijun, kako se zavrsi tvoja kanadska sapunica?
Ove pare sto si platio graficku su ti vracene kad si otisao u Intresu i uradio chargeback ili nisu u tvom posedu vec su zamrznute kod paypala.Ako si zaustavio isplatu u Intesi i odjavio karticu odakle ovima iz paypala pare.Da li si i dalje banovan kod ebay-a.^^^^^
Pa da...bolid, aj stop nije znao, nego i kada sam mu pricao sve lepo, totalno me ignorisao, samo je ponavljao "where is my money?!", vrhuanc je bio kada sam ja pokrenuo claim/dispute, i on se oglasio sa izjavom tipa
"ukrao si mi novac, ponovo!", ja reko "....covece, nisam ti nista ukrao, pare su i dalje kod tebe na racunu, samo je pokrenut case, nista vise, kako oni PP/eBay budu odlucili tako ce biti i tebi i meni, nisam uzeo pare, procitaj lepo sta pise..."
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari