LedZeppelin
Čuven
- Učlanjen(a)
- 13.10.2004
- Poena
- 619
captain obvious
Jesam, tj trebalo je da jesam...
Ne kapiram sta je cudno?
Aj da ne sirimo temu sta ko kupuje, i gde i sto, jer ce otici u pogresnom smeru totalno...a sto pitas?
Ne bih da ti stajem na muku ali ne znam zašto si kupovao tako skupu stvar preko pijačnih sajtova poput eBay-a... Ti sajtovi su uglavnom za stvari do 100$ max po meni, sve preko toga je rizik zato što radis sa fizičkim licima..
Bezuspešno sam pokušao da saznam šta je card statement. Imam neke predstave, ali ne bih da nagađam.You linked your debit or credit card to your PayPal account on Nov 18, 2013. To make sure the card is yours, we made a small charge to it that you'll need to confirm (and we'll refund the money to your PayPal account when you're done).
The charge creates a unique 4-digit code on your card statement. If you don't see the charge right away, don't worry - sometimes it takes a few days to show up. If you can't check your card statement online, check your paper statement when it comes in the mail (this can take up to 30 days).
Dakle, trebam sutra da pozovem banku sa pitanjem: Da li možete da mi date kod za verifikaciju PayPal naloga?
Hypo banka, verovatno najgori mogući izbor koji sam mogao da napravim. Nemam e-banking (kameno doba)Koja je banka u pitanju? Imaš li ebanking? Ako imaš ebanking, možda možeš i sam da vidiš.
Možda, ostavio sam telefon. Videćemo.Ili ce ti mozda stici SMS, u medjuvremenu.
Da sam znao da je onaj how to u vezi PayPal-a na Bench sajtu onako površno napisan, ne bi ni ulazio u celu priču. Mene, u suštini, novac i trošenje novca ne interesuje preterano te se "svega toga" ježim. Zato me i ne interesuje da se iole bavim time. Na sajtu Bench-a piše da će "na e-mail stići sve neophodne konfirmacije"... Te razumeh da je par klikova, kao registracija na neki forum.Ma predji na Intesu, msm da je najbolja, licno misljenje.
Hypo banka, verovatno najgori mogući izbor koji sam mogao da napravim. Nemam e-banking (kameno doba)
Možda, ostavio sam telefon. Videćemo.
Da sam znao da je onaj how to u vezi PayPal-a na Bench sajtu onako površno napisan, ne bi ni ulazio u celu priču. Mene, u suštini, novac i trošenje novca ne interesuje preterano te se "svega toga" ježim. Zato me i ne interesuje da se iole bavim time. Na sajtu Bench-a piše da će "na e-mail stići sve neophodne konfirmacije"... Te razumeh da je par klikova, kao registracija na neki forum.
Lepo sam rekao da nije detaljno objašnjeno na sajtu. Nije njihova obaveza da objasne, ali moje je pravo da kritikujem zato što je taj članak za ljude kao što sam ja. Ne interesuje me i ako može neko odavde da mi reši (kao što sam i ja dosta puta nekome pomogao, nadam se) - sjajno. Ako ne - hvala u svakom slučaju.Ako ne umeš da se registruješ/verifikuješ nalog, niko odavde (pa ni bench how to) nije kriv zbog toga. Jedini krivac si ti sam. Da li je jezička barijera u pitanju, ili nešto drugo, ne znam. Sve što mi pišemo ovde ili što piše tamo u how to je free.
Ja npr. nisam vodoinstalater. Na youtube postoje klipovi kako se menja wc šolja. I to je free. Mogu da odem i pogledam i probam i zeznem ili ne probam, platim i onaj ko zna dodje i zameni.
Isto je i sa ovim. Video si da ne znaš. Ili plati nekom da ti otvori ili batali celu rabotu i pogledaj se u ogledalo i priznaj sebi da nije to za tebe, umesto što kritikuješ i trolujes bespotrebno.
Some people, jeez....
Kao neko ko je ovde skoro jednu deceniju, naravno da sam prvo pokušao sa search opcijom. Nisam došao do željenih rezlutata. Isto tako, vidiš da sam iskritikovao članak. Iako ti kažeš da ne mogu. Sloboda govora je prilično moguća na BENCHForum-u, i zato je ovaj forum i opstao toliko. Mada je čitava diskusija na temu mog komentara besmislena - niti si moderator da određuješ "pravila" ponašanja, niti ću te poslušati i ne komentarisati članke pozitivno i negativno. Laku noć...Da si malo procitao temu, saznao bi sve informacije.
Od aprila 2013. kada su pustili paypal, jedna te ista pitanja:
- gde da nadjem statement, sta je to
- sa kojim karticama radi
- kolike su provizije
- zasto su mi rezervisali xyz evra
- koliko treba dana da prodje dok ne vrate tih xyz
- zasto mi paypal skida dodatnih xyz kad placam nesto
Over and over again.
Nije bench kriv. Krivi smo mi sto iznova ponavljamo ovo svakome ko dodje
A SVE lepo pise kad dobijes mejl od pp prilikom registracije. Sve.
Clanak mozes da kritikujes kad bench bude naplacivao pristup kao new york times.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari