thebatman
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 30.07.2022
- Poena
- 145
Imam google photos 2tb tako da mi je ok256gb? 😭
Imam google photos 2tb tako da mi je ok256gb? 😭
Nije dostupan, al na listi cekanja sam![]()
177e ali imam neki kod za popust pa ce biti 147
Naravno da nije sa 200mm za te pareSa objektivom sve?
Naravno da nije sa 200mm za te pare
Mislim da je 400+ ta verzija sa 200mm
Ma nije mi taj objektiv napet, uzeo bi kit radi 67mm filtera i gripa.Pa i ja pomislih...mada ne vidim neku poentu kupovine bez objektiva😅
Ja u Hr narucujem preko trading schenzen, nezz jel i tu dolazi bez carine?braćo, gde kupiti u srbiji vivo i oppo telefone, ako nema kod nas odakle naručiti? i da li postoje global verzije ili samo kineske
Na KP preko ovih što donose iz Kine, ili AliExpress pa se nadaš da ne platiš 30% dažbina ako imaš sreće.braćo, gde kupiti u srbiji vivo i oppo telefone, ako nema kod nas odakle naručiti? i da li postoje global verzije ili samo kineske
Nema popusta na x100u jer je i dalje vrhunski telefon i može, uglavnom, sve što i x200u.Trenutno X200Ultra je retko gde fizicki dostupna u Sangaju da se kupi. Praznici su im ovih dana i skoro sve su rasprodali...
Mislio sam da ce biti barem nekog popusta na X100Ultru jer je ipak proslogodisnji model ali i dalje drzi istu cenu.
X100Ultra 12/256 - 850 €
X200Ultra 12/256 - 850 €
X200Pro 12/256 - 690 €
Nisam siguran zasto ali cena za kupovinu u radnji u zvanicnim Vivo prodavnicama je drugacija nego na sajtu, obicno visa za 500¥(60€).
Ma da to su toliko male razlike da samo luđaci ko ja to kupujuNema popusta na x100u jer je i dalje vrhunski telefon i može, uglavnom, sve što i x200u.
Nisi jedini, ima nas još...Ma da to su toliko male razlike da samo luđaci ko ja to kupuju![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari