Šta je novo?

Vivo x200 Series

Instalirao sve od nule posto sam klonirao samo sa samsunga i i nisam zadovoljan baterijom kao na 200 pro. Izgleda da je sad sve ok,saljem slike u toku nedelje i nocbe i dnevne

Kojim programom si prebacio podatke sa Samsunga? Easyshare?

Ma nisam još ni kupio ali sigurno 250GB podataka neću ručno da prebacujem zato me interesuje ako budem uzimao kako radi ta aplikacija. Neka se greje nije mi to problem.

x100u crop na 35mm poprilicno slican kao nativna 35mm na x200u, ali zato 23mm crop sa x200u ne moze da pridje x100u, plus znatno povecan sharpness nego na x100u, koji je po meni vec previse ostar.

a to se pogotovo primeti u video snimanju, negde na pola klipa, koliko je x200u limitiran a koliko je x100u zapravo isti kao x200u na 35mm.

***, dobra ideja ali losa egzekucija, nije hardver jos na nivou da podrzi tako nesto, koliko god ga softverski mlatio.

vi sa x100u, vreme je da polako prestanete sa azuriranjem telefona 😂 kad ovi iz Viva ukapiraju, pocece da ga degradiraju malo po malo. mada mi se i sad cini da mu je glavna slabija nego ranije ali mozda samo subjektivno.
Sta god sam pogledao x200u je bolji od x100u, pogotovo u 35mm.
Sta je i normalno da noviji model bude, a ceka ga jos i fina godina updatea.
Kako ono rece neki tip, isto gledaju, a razlicito tumace.

Ma nisam još ni kupio ali sigurno 250GB podataka neću ručno da prebacujem zato me interesuje ako budem uzimao kako radi ta aplikacija. Neka se greje nije mi to problem.
Ja imam na ssd- u sve i ne znam sta mi bi da uradim ovako,u svakom dlucaju nikad vise. Cipy paste je najbolje resenje

Ja imam na ssd- u sve i ne znam sta mi bi da uradim ovako,u svakom dlucaju nikad vise. Cipy paste je najbolje resenje
Da, imam i ja backup s vremena na vreme odradim sa foldersync pro na 3 lokacije. Ali mi odgovara više sa moba na mob.

Nazad
Vrh Dno