Šta je novo?

Vivo x200 Series

Pevi utisci su jako pozitivni,najvise me odusevila velicina tj izbocina kamere jer tako dobro lezi u ruci da je nestvarno. Malo mi se grejao dok sam klonirao ali nista spec mada u svakom slucaju malo vise od dimensity 9400. Baterija mislim da je slabija od 200 pro tj mislim da je 9400 bolje optimizovan. Displej kao i zvucnici su poboljsani u odnosu na 200 pro. E sad ono najbitnije kamera je naravno brutalna,nisam fotograf ali mislim da je za niansu bolja od 200pro pogotovo uw koji cemo cesce koristiti sigurno. Video je isto za niansu bolji od 200 pro koliko se secam posto na drive-u nemam nista da ga uporedim. Ako vas bilo sta zanima pitajte. E da i ono sto me jedino nervira i zbog cega ludim sa stock launcherom je sto nema badges za sve aplikacije ali to je vec licno. Ako promenim launcher onda gubim ove animacije. To je bukvalno jedino sto me nervira.

Pevi utisci su jako pozitivni,najvise me odusevila velicina tj izbocina kamere jer tako dobro lezi u ruci da je nestvarno. Malo mi se grejao dok sam klonirao ali nista spec mada u svakom slucaju malo vise od dimensity 9400. Baterija mislim da je slabija od 200 pro tj mislim da je 9400 bolje optimizovan. Displej kao i zvucnici su poboljsani u odnosu na 200 pro. E sad ono najbitnije kamera je naravno brutalna,nisam fotograf ali mislim da je za niansu bolja od 200pro pogotovo uw koji cemo cesce koristiti sigurno. Video je isto za niansu bolji od 200 pro koliko se secam posto na drive-u nemam nista da ga uporedim. Ako vas bilo sta zanima pitajte. E da i ono sto me jedino nervira i zbog cega ludim sa stock launcherom je sto nema badges za sve aplikacije ali to je vec licno. Ako promenim launcher onda gubim ove animacije. To je bukvalno jedino sto me nervira.

Podeli neke fotografije kad napravis,ili jos bolje sa nekim ako imas uporedni test kamera.

Na zalost nemam ,imao sam na drive-u alimpobrisao a da uporedjujemn sa s25u je bezveze,nebo i zemlja. E da i sto se boje tice narucio sam crnu ali video sam i crvenu uzivo,brutalno izgleda ali u svakom slucaju ide u masku tako da .....

Po čemu ti se čini da je displej poboljšan pošto bi trebalo da su bukvalno isti po svim specifikacijama (x200 pro vs x200 ultra), čak mislim da imaju i istu oznaku ?

Sada videh :) bio sam ubeđen da su isti displeji :) mada moguće da je samo rezolucija drugačija, što je naravno dovoljno da se i primeti odmah

x300 pro mini specs: 6.3x inch flat display, at least 6500mAh battery, inner departments are deliberating to increase to 7000mAh. Wireless charging with 100W wired charging.
Uw i telephoto sa x200u i znam koji telefon uzimam 🤣 ovi nisu normalni bre.

Odličan kvalitet👍

x300 pro mini specs: 6.3x inch flat display, at least 6500mAh battery, inner departments are deliberating to increase to 7000mAh. Wireless charging with 100W wired charging.
Uw i telephoto sa x200u i znam koji telefon uzimam 🤣 ovi nisu normalni bre.
Ovo mi malo nerealno zvuči, ne vidim kako će sve to da naguraju u 6.3". Još na tako manjem telefonu toliki camera bump će stvarno smetati, doći će do pola telefona, ako ga ne redizajnirau, a trebali bi/su. Ako im uspe, menjam odmah x200 pro za to čudo.

Poslednja izmena:
Ovo mi malo nerealno zvuči, ne vidim kako će sve to da naguraju u 6.3". Još na tako manjem telefonu toliki camera bump će stvarno smetati, doći će do pola telefona, ako ga ne redizajnirau, a trebali bi/su. Ako im uspe, menjam odmah x200 pro za to čudo.
Ne verujem da će ugurati u mini tako nešto nego eto neke moje želje postosam se odvikao od cigli. Sada govore i o 7000mAh bateriji na sledećoj x300 ultra tako da će uskoro zameniti i bateriju na tabletu🤣.

Update za X200U
1000003920.jpg1000003921.jpg

🥲

1746795439507.png

x100u crop na 35mm poprilicno slican kao nativna 35mm na x200u, ali zato 23mm crop sa x200u ne moze da pridje x100u, plus znatno povecan sharpness nego na x100u, koji je po meni vec previse ostar.

a to se pogotovo primeti u video snimanju, negde na pola klipa, koliko je x200u limitiran a koliko je x100u zapravo isti kao x200u na 35mm.

***, dobra ideja ali losa egzekucija, nije hardver jos na nivou da podrzi tako nesto, koliko god ga softverski mlatio.

vi sa x100u, vreme je da polako prestanete sa azuriranjem telefona 😂 kad ovi iz Viva ukapiraju, pocece da ga degradiraju malo po malo. mada mi se i sad cini da mu je glavna slabija nego ranije ali mozda samo subjektivno.

*** Vivo se tuče sam sa sobom jer nema konkurencije 😁

Nazad
Vrh Dno