Нема, али један корисник са форума успешно користи USB bluetooth адаптер накачен на usb host otg адаптер.Da li ovaj Vivax ima bluetooth ?
Miš nije bio deo pakovanja.Hvala veliko na fotkicama! Lepo izgleda. A miš?![]()
Pozdrav. Ako nije tajna, gde je kupljen tablet sa poklonom?
Tajna nije. Ali ne znam da li se krše pravila foruma isticanjem takvih linkova.Gde ima da se kupi ova futrola sa tastaturom za vivax? Ako ima neko link neka ostavi...
kako mala, kako ti je 500mb malo za ime boga? ja na g300 imam 700mb, napunio sam svim i svacim i imam 250+mb uvek slobodno! i to sto drzim cele igre od po 50 do 100mb na internoj!!!! 500mb je vise nego dovoljno. zte skate ima 150mb!!!
Možeš instalrati adobe Flash player i možeš da igraš igrice fb.Dobar dan svima, planiram da kupim ovaj tablet ali me zanima jel mogu na njega instalirati adobe flash player i jel je moguce igrati igrice na fb preko njega. hvala vam
Možeš instalrati adobe Flash player i možeš da igraš igrice fb.
Haha, opasan si!ne, moras da kupis jaci i brendirani za to... kinezi jos uvek nisu tome dorasli
Gde ima da se kupi ovaj tablet? Narucio sam u tehnoms ali nemaju trenutno na stanju.
A kako si kupio za tu cenu, kada sam i juce i danas gledao, cena stoji na 10990?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari