Šta je novo?

VIVAX TPC-7150, IPS za 12k

Zanimljiva informacija. Javi kad ti stigne, baš me zanima da li daju i tastaturu za te pare.

Ne daju, pitao sam ih, istekla akcija. Bas sam se razocarao :(

Gde mogu kupiti strujni adapter za ovaj tablet?E-bay, negde drugo, pretpostavljam da nije pod garancijom?

vidis nisam o tome uopste razmisljao, ja sve vreme trazim adapter a moze i sa kablom pa u usb punjac,nasao sam u medjuvremenu orginalni u kim tecu cekam da mi jave cenu ali ovo uopste nije lose resenje ako nista uzet cu i duzi micro usb kabal i imati normalan punjac a ne ovo rahiticno od ni pola metra. Hvala za ideju.

Kako da instaliram igrice koje nisu skinuta sa play-a? Pise da moram da prebacim u android/obb i ja tako uradim i instaliram apk. ali ipak nece :S

U obb folder ubacis taj com...obb folder sa obb fajlom, zatim instaliras apk...ako nece onda ***, mozda nije podrzan taj cipset na tom tabu ili los lek itd..

Hmmm sad sam uzeo malo da procackam tablet od drugara, ali ne vidim ili sam ćorav. Ovaj tablet nema haptic feedback??

Prilozi

• uploadfromtaptalk1366369620775.jpg
    uploadfromtaptalk1366369620775.jpg
    40.5 KB · Pregleda: 301
Vecina tableta ga nema.

Jel ostaju aplikacije ukljucene? Sinoc mi baterija bila 98%, jutros se probudim kad ono 70%...

Kupio sam ovaj tablet navodno preko Emmi-ja, stize mi od Winiwin-a, kutija prljava otvorena, pa zalepljena selotejpom, baterija potpuno prazna, punjac nije fabricki zatvoren. Pozovem i kazem da sumnjam da tablet nije nov, oni prihvataju da im vratim tablet, a oni da zamene drugim ili da mi vrate novac. Sta bi vi uradili? Posto mi kazu da imam rok od 14 dana da to uradim, ja sam im rekao da sacekaju da vidim da li tablet nema neku manu. Jer ako tablet nema manu mozda bih ga i zadrzao, jer moguce da posle dobijem drugi koji ima. :D

Na zalost tablet ima manu. Kada sam usao prvi put u meni sa aplikacijama tu je zaglupeo i jedva sam ga ugasio dugim drzanjem tipke.
Drugi put dok je bio u stand baju stavio sam slusalice i vise nije hteo da se upali dok ga opet nisam ugasio na isti nacin.
Moram da ga vratim a hvata me praznik, nemam pojma dal da cekam da praznici prodju.
99% sam siguran da su mi svesno poslali tablet sa manom! Ja ne znam sta oni misle o nama kupcima, da smo ovce??!!

to mi smrdi na softverske greške od kojih pate i zvučnija imena. nije ništa toliko strašno, ALI u svakom slučaju vrišti i vraćaj ga nazad, diži dreku kao da si ga platio 1500 evra jer zaslužuješ da ono što si platio da radi u garantnom roku, ko ih J**E što su dali garanciju.

Danas mi tablet tera inat :D tj. radi bez problema, videcemo jos, mozda sam ga i ja u startu zagusio.

Odlican tablet,imam ga vec pet meseci i prezadovoljan sam.Pored njega imam i GOClever r76.2 koji sam dobio sa tastaturom.Stavio sam tu tastaturu na vivax,al me mrzi stalno prekopčavati punjač i nju jer ima samo jedan usb,jel neko zna neko rešenje?Inače u Vivax sam ubacio rom sa 1gb sistemske memorije i radi super i dešava mi se od početka kad je u stanju mirovanja nekad neće da se upali dok ga ne restartujem,jel se još nekom ovo dešava?

Poslednja izmena:
ako mozes da mi pomognes bio bih zahvalan. klinac mi je zakljucao vivax tpc-7150,pa me zanima kako se radi factory reset? hvala unapred

Imam ovaj tablet i dosta sam zadovoljna,ali imam jednu zamjerku a to je da se ne moze instalirati Instagram. Pa da li neko zna zasto dosta losije verzije tableta mogu a ovaj ne?

ne radi zato sto ti retardirani programeri nisu podrzali tvoj uredjaj. da bi proradilo moras da prevaris play store da imas neki drugi uredjaj koji je podrzan, a za to treba da zasuces rukave, rootujes i editujes jedan fajl u sistemu.

ili jednostavno da skines apk i da instaliras, mada ces onda morati rucno da updateujes ako ti je do toga....

Prso mi touch od ovog tableta. Gde da ga nosim i koliko košta zadovoljstvo?

Ma nije problem popraviti, nego sto covek pita koliko to kosta i da li se isplati. Najbolje da pozoves njihov servis na Vilinim vodama u Beogradu, tamo im je glavni servis, u radnji o tome nemaju pojma. I pitaj koliko bi kostala popravka, jer garancija ne pokriva takve tipove mehanickih ostecenja.

Vrh Dno