driver je napisao(la):Pa ko josh naruchuje knjige i DVDove![]()
BojanBG je napisao(la):Nije problem da li prolazi na ebay-u već da li prolazi našu carinu i njihove lepljive prste!
Meni je prolazila bez problema - narucivao sam vise puta, a zadnji put pre mozda 6-7 meseci.Misha R je napisao(la):nije tacno da radi na www.sendit.com
na tom sajtu virtuon nece da prodje rekli su mi da nije kompatibilna sa softverom za proveru ona tri broja
BojanBG je napisao(la):Nije problem da li prolazi na ebay-u već da li prolazi našu carinu i njihove lepljive prste!
He, he, he... a golf II ?driver je napisao(la):Naravno da je problem da li prolazi na ebayu, jer NE prolazi, a "lepljivi prsti" pricha ce se razvlachiti verovatno josh jedno 50 godina, isto kao "mercedes je najbolji"...
Misko78 je napisao(la):Vise puta sam kupovao na e-bay sa Virtuon karticom bez ikavih problema i isto tako sve je stiglo, takodje znam nekoliko ljudi koji su isto kupovali preko neta i njima je sve stiglo. Ako si imao slucaj da su te pokrali na carini onda ga navedi a ne da navodis to sto pise M.K. u S.K.
Misko78 je napisao(la):Vise puta sam kupovao na e-bay sa Virtuon karticom bez ikavih problema i isto tako sve je stiglo, takodje znam nekoliko ljudi koji su isto kupovali preko neta i njima je sve stiglo. Ako si imao slucaj da su te pokrali na carini onda ga navedi a ne da navodis to sto pise M.K. u S.K.
Kako?Misko78 je napisao(la):Vise puta sam kupovao na e-bay sa Virtuon karticom bez ikavih problema
BojanBG je napisao(la):Mogu da nabrojim barem 10 slučajeva za koje sam čuo iz prve ruke od prijatelja i rođaka koji su nešto poručivali sa sajtova. Slučajevi se grubo mogu podeliti u tri grupe:
1. paket ceo nije stigao
2. paket je stigao ali oštećen
3. paket je stigao normalno
vectorman je napisao(la):
\Igvan je napisao(la):Ne razumem kupovinu preko interneta, bar ne u nasoj zemlji...kazem zato sto sam se malo raspitivao u vezi Call of Duty sa Amazon-ovog sajta.
Cena je 15$ i to je super ali konacna cena za mene sa svim taksama (e-ducan) je oko 70$. Mozda oni deru ali na njihovom sajtu pise da je njihova ugradnja 20% na cenu sa Amazona...a ostalo su sve takse, i to:
vectorman je napisao(la):
e-ducan je napisao(la):Ako ste zainteresovani mozemo vam postovati nas odgovor sa jednog drugog foruma u kome je objasnjeno "kako to carina radi".
pTomic je napisao(la):Problem je sto nece svi da prihvate moneybookers, vec cvrsto drze PayPal-a.
http://www.petitionspot.com/petitions/e-scg
Resimo to potpisivanjem peticije.
Igvan je napisao(la):Ne razumem kupovinu preko interneta, bar ne u nasoj zemlji...kazem zato sto sam se malo raspitivao u vezi Call of Duty sa Amazon-ovog sajta.
Cena je 15$ i to je super ali konacna cena za mene sa svim taksama (e-ducan) je oko 70$. Mozda oni deru ali na njihovom sajtu pise da je njihova ugradnja 20% na cenu sa Amazona...a ostalo su sve takse, i to:
Cena na sajtu
- Provizija 20%
- Transport do NY(sediste naseg speditera)
- Transport do EV(5.00$ po kilogramu)
- Manipulativni troskovi (8.50$ fiksni trosak)
Kada poruceni proizvod (cija cena na sajtu i transport do NY iznose manje od 100evra)stigne na Vasu kucnu adresu imate dodatni trosak
u iznosu od 3000.00 dinara u koji je uracunato:
- carinska taksa
- aerodromska lezarina
- otkup tovarnog lista
- spediterski troskovi transporta
Ako su sve ove takse prisutne i onda kada bih ja direktno narucio (bez e-ducana) onda ovaj thread gubi smisao...
Amazon van USA salje samo knjige, CD-ove i DVD-ove tako da otpada u ovom slucaju :wall:. Zna li neko neki sajt koji salje softver van USA?stereo je napisao(la):Ti si se ovde nesto zeznuo. Ta igrica sa amozona bi teeb kostala 15$ + US taxa + shipping (preko USPS - americke poste) i nista vise (zaci sve ukupno nebi trebalo da izadje vise od 25 - 30 USD).
driver je napisao(la):Pa bilo koja suma se isplati i preko 100evra, e-ducan postoji za one koji ne znaju da mogu naruchiti sami, ne znaju gde, kako naruchiti...
15.decembra, narucio 3 sata (USA) =60 USD allBojanBG je napisao(la):Nije problem da li prolazi na ebay-u već da li prolazi našu carinu !
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari