Šta je novo?

[VIP] 50% popust (vaučer)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
@vladej
Ako nemas vezu u VIP-u tih 50% popusta nikad neces docekati.

Bitno se lik na pcberzi vec danima ubija da pokloni nekom iz ns vaucer sa 35% a niko da mu se obrati ;)

To je klasican popust od 10% samo je lik sabrao sa onim popustom od 25% koji se dobija kada se ne uzme telefon.

Pojma nemam, ali ovo je extra sa popustima...da ne moram da cekam jos pola godine da mi istekne ugovor sa lelekomom vec sutra bih zapalio za vip!!! Mogu samo da se nadam da ce krajem godine da ponove neku akciju slicnu!

Za 50% vaučer nemam i nisam dobio nikakvu pouzdanu informaciju (postoji li još uvek, da li je vremenski ograničena ponuda,...).

VIP je uradio marketinški dobru stvar, dao je korisnicima postojećim vaučere da poklone (ja dobio 4kom), i ako se 2 takva vaučera realizuju, u tom slučaju i ja imam 10% popuusta. Znači, ja kao korisnik treba da se potrudim da nađem bar 2 nova korisnika i ponudim im tih 10%, i tada ću i ja dobiti 10%.

E sad, tih 10% se sabira sa postojećih 25% popusta koje može dobiti svako ko potpiše ugovor na 24 meseca (može biti i stari korisni a i novi korisnik), ALI SAMO pod uslovom da ne kupuje telefon uz paket.

To sve zajedno je 35%. Proverena je informacija, nije prevara i jako je povoljno za mene i moje poznanike koji uglavnom koristimo 325 tarifu.

Da ja sam taj lik na pcberzi koji poklanja vaučere, nisam se polomio, ne radim to danima nego samo oko 48 sati, još 2 su mi ostala, i ne vidim ništa loše u tome da savetom pomognem nekom, a i vaučerom, a i taj neko ko primi i realizuje vaučer, pomogne i meni.

Samo sto onda ne treba da kazes da dajes vaucer sa 35% popusta, jer da ima takav vaucer to bi znacilo popust + telefon, tvoj vaucer je 10%, a dodatnih 25% je popust vip-a ako se ne uzme telefon.
Lepo od tebe sto poklanjas vaucere, ali ovako ih mozes navesti da pomisle da imaju i 35% i telefon, kao sto je slucaj sa vaucerom od 50%.

Nigde nisam rekao da dajem vaučer sa 35%, samo sam rekao da je ukupan poklon 35% popusta, ja 10% vaučer, a VIP 25% ako se ne uzima telefon. Svakom kažem, ne varam, poklanjam, želim da svima bude jasno, pa nije mi u interesu da se ne realizuju ti vaučeri koje poklonim.

pa sad:) malo si to marketinski prikazao (to lici malo na ono "besplatno u mrezi" :D nije neistina, ali nije bas ni ono sto ljudima prvo padne na pamet:)) ...ti prosto dajes vaucer od 10%, a da li ce neko uzeti telefon ili dodatnih 25% umesto telefona je druga stvar...VIP ne poklanja 25% - on smanjuje cenu pretplate za 25% ako se ne uzme telefon, a ti i VIP(koji je i napravio vaucer) zajedno poklanjate 10%:)

:wave:

Ovo mi liči na statistiku (to je nauka kojom možeš dokazati bilo šta samo ako imaš dovoljnu količinu, kvantitet ulaznih podataka).

Ako ćemo se dokazivati svi smo u pravu, a jedno priznajem, prezentovao sam to marketinški.

Cilj nije da nekog prevarim nego potaknem na razmišljanje, svi misle samo kako da se nakrpe za što jači tel, a ne pomišljaju kako je to lepo kad je račun mali,......

Dakle ja, istina, reklamiram mogućnost imanja 35% popusta.

Na koji period vazi taj famozni vaucer za popust od 50%?

Takođe bih i ja primio na poklon jedan vaučer, realizacija narednih 7 dana :D

Ostao je meni jos jedan,posalji adresu na PP.

Kako znas da je jedan realizovan?Dobio si poruku ili ti je rekao onaj kome si ga dao?Ja sam poslao tri jos prosle nedelje postom i ne znam da li je bilo ko aktivirao.Sada mi se javio Daxyco pa cu njemu poslati poslednji vaucer,valjda ce bar dvojica aktivirati.

Da paket od 900min + 900sms i ili mms + 900MB je 1294 din bez poreza ako ne kupujete telefon uz ugovor
Ubedljivo naj ponuda, bolje nema.

Koliko tacno izadje isti paket sa porezom i sve na kraju ako imam popust od 75%...verovatno sam obezbedio vaucer od 50%, a telefon mi ne treba (ne znam na koju se vrednost racuna pdv pa zato pitam ovo)?!

Pa kolega u eri racunara vi pitate koliko je 75% od 1990 :)

PDV i 10% ide posle popusta..

Kolega, kao sto rekoh, nisam znao da li pdv ide pre ili posle popusta,a bila mi je bitna krajnja cena ;)

Не заборавите да ако вип даје попуст, не даје га и држава. Неће се одрећи пореза тако лако :)

Vladej, svejedno je dal ga racunas pre ili posle. To je elementarna matematika :D

1990 + 28% =2547.2

2547-75%=636din ilti lakse da se izrazim 2547*0.25=636din

:)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno