Šta je novo?

[VIP] 50% popust (vaučer)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ako neko ima vaucer od 50% a da hoce da ga ili pokloni ili proda, neka se javi na PM. Takodje, ako je neko voljan da pokloni onaj vaucer od 10%, neka mi se javi na PM, molim vas... Bice realizovan odmah sutradan. :)

Ako neko iz NSa ima dva vaučera za 10% neka me kontaktira.

Pored vaučera koji daje 50% popusta može i vaučer koji daje 25% više minuta, ako neko ima za poklanjanje ili prodaju neka javi.

Hvala puno unapred.

Takodje sam zainteresovan za 50% vaucer posto planiram da predjem na VIP vec neko vreme. Ako neko ima visak, bi bih zahvalan. Btw kada je ovo opet krenulo posto se secam da je u Martu stala prva promocija 50%?

@DuleC: imam ja te vaučere od 10%.. ako ih još nisi našao, javi se...

Preuzeo vaucere, nije vise aktuelno.
Hvala vikhiiz :)

@DuleC: Nema na čemu :) Znači pohvatali ste se :)) To je kool :)
Nego daj majke ti, gde da aktiviram to za privatne poruke... Uopšte ne znam u čemu je fora, a još manje gde se to aktivira ?!?!

Fala Bogu, normalni obojica, nismo se povatali :).

Za PM idi u podešavanje naloga, pa u meniju sa leve strane ideš na Promeni opcije. Zatim u deo Slanje poruka i obaveštenja -> Privatne poruke i tu štikliraš Uključi sistem privatnih poruka.

Edit: pogledaj tu ima još opcija, moraš uključiti dozvolu za primanje mejlova i još neke sitnice. Snaći ćeš se već.

Poslednja izmena:
50% vaučere dobija svaki novo zaposleni u VIP-u i to 10 komada (za rodbinu, prijatelje itd.)
To je ono što ja znam.

I dalje ga tražim. :)

Ima li neko ovde da je dobio/iskoristio uopšte ovaj vaučer od 50% i kada je to uradio?

Ljudi, mene samo zanima sledeća stvar...
S obzirom da se javilo nas x na kvadrat za ove vaučere, zanima me kako će taj da odluči kome će ga dati/prodati/pokloniti... Doći ćemo u situaciju da mi koji smo tražili taj vaučer na nekoj 4,5 strani ove teme, moramo ponovo da pišemo to, kako bi naš post bio poslednji... :)

Mada sumnjam da će nam iko išta dati/prodati/pokloniti, jer sam mišljenja da zaista nema više tih od 50%

Ja sam se iscimao i poslao 4 vaucera od 10% postom i ni jedan nije aktiviran:S:.Toliko o tome.

Hm, imam 4 10% vauchera koji vaze do 31.07.2010...Sta mogu da uradim sa njima?

Koliko sam skontao, dobijam 10% popusta ako se aktiviraju 2 komada?

Jeste, podeli ih cetvorici prijatelja, nek podpisu ugovore i dobices 20% popusta ;)
Ja cu valja sutra konacno da realizujem svojih 75% :)

Ne može 20%, može samo 10% iliti 2 vaučera da budu realizovana.

@ Proday, ne hvališ se gde si našao 50% vaučer

Ako nekom trebaju 10% vauceri nek se javi :)

A koliko tih vaucera od 10% je moguce realizovati (kao novi korisnik)?

Potpisah ugovor na 75%. Nisam u startu mogao ici na 1800paket zato sto nemam dovoljan priliv sredstava na karticu (to im je neka garancija valjda), ali mi riba garantuje da posle jednog-dva redovno placena racuna mogu bez problema da povecam, sto mi opet odgovara posto mi za par meseci istice ugovorna 065 obaveza! Inace ovako mi jos i bolje posto sam na 325 u slucaju raskida obavezan da platim 17k dinara, za 1800 bi islo mnogo vise!

1) Gde si, 'leba ti, nasao 50% vaucer?
2) Kakvih 17k raskid ugovora, zar se ne placaju preostale pretplate?

1) Gde si, 'leba ti, nasao 50% vaucer?
2) Kakvih 17k raskid ugovora, zar se ne placaju preostale pretplate?

1. Drug koji je radio u vipu doskora imao jedan zaostali :D
2. Ko sto rekoh lepo pise ako se raskine pretplata pre ugovorene obaveze duzan sam 17k da izmirim (to je valjda po novom sad nesto)!

Ok, tako nesto sam i pretpostavio. To potvrdjuje da jos ima tih vaucera i da jos vaze. A sto se tice 17k za raskid ugovora - no comment, posebno ako je to u bilo kom trenutku (npr. isto i posle 6 i posle 16 meseci)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno