Šta je novo?

[VIP] 50% popust (vaučer)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Obrati se useru Septimus.

@ Ivan_ SD - Ako dobijete još vaučera obraduj i mene, ja nisam još uvek nabavio. :)

Poslednja izmena:
Te vaučere je vrlo teško nabaviti, čak ni ja koji sam u stalnoj vezi sa VIPom, nisam u mogućnosti da ih nabavim. Zato što sklapam ugovore za VIP, mislim da mi sleduju ali nema. Bila je raspodela krajem 2009 i svi su dobili od zaposlenih u VIPu.

Vrlo teško jer ih ljudi više ne poklanjaju nego prodaju za sumanute cifre...

Na mom vauceru pise konkretno za nove Vip postpaid korisnike.
Al super sto moze u svakom slucaju.

Oni računaju novog postpaid korisnika onog ko potpiše (nov) ugovor sa njima na 24 meseci. :)

Ja sam stari vip korisnik već više od 2 godine, početkom ovog meseca mi je istekao ugovor stari, pa sam se odlučio da potpišem novi.

Ja sam odustao od traženja 50% vaučera.
Iskorišćena su 2 vaučera koja sam poklonio od 10%, time sam i ja dobio 10%
Nisam kupio telefon
I samim tim ostvario 25%

Znači imam ukupno 35% popusta, a od ranije su mi nudili dodatnih 25% popusta u toku prvih 6 meseci novog ugovora ukoliko produžim ugovor.

Ipak su mi dali i tih 25% iako ne produžavam ugovor, nego praktično sklapam novi (stari mi je istekao početkom ovog meseca).

Znači, prvih 6 meseci sam dobio ukupno 60% popusta , a nakon toga (18mes) ću imati 35%.

U prevodu, do kraja godine 507 din sa svim pdv i pumt

Kasnije do kraja ugovora 824 din sa svim pdv i pumt za tarifu 325

Na sve ovo sam dobio i nov Tiger telefon za prepaid gratis sa sim karticom, sve novo neotpakovano.

VAŽNO !!! Imajte u vidu da po novom ugovoru vipu plaćate 17000din ako raskidate ovaj ugovor na 325 i sve preostale pretplate do kraja. (mislim da je za tarifu 150 oko 12000).

Poslednja izmena:
Pa ko bi sa imalo mozga raskinuo ugovor pod tim uslovima? Plaćaš im mesečno pretplatu a telefon ne pališ. Ili potrošiš minute pa gasiš.

Prijateljica dobila posao u VIP-u, a tako i odmah dobila jedan vaučer od 50% koji je njen brat već iskoristio. E sad, da li neko zna koliko vaučera jedan zaposleni može da dobije?

Da li neko može da potvrdi ovo? Uzeo bih tih dodatnih 25% popusta, samo me još interesuje da li ću moći da, ako se predomislim posle par meseci, uzmem neki telefon? Naravno, uz ukidanje popusta od 25%.

Moze. Ja sam dobio tih 25 posto popusta, nisam uzeo telefon, stim sto kada se predomislim gubim taj popust. Tako su mi rekli prilikom parafiranja ugovora. I to jeste tako.

koliko sam saznao ti 50% vauceri se trenutno nude samo nekim sportskim udruzenjima i savezima.

Tako da ..... *** :)

Pa zna se ko prica "kao" bez glave :D

Do kada važe ovi vaučeri sa 10% popusta? Ako sam dobro skapirao, do 31.7., ako može neko da potvrdi. Hvala.

Ako ima nekog iz Beograda ko hoće da mi da vaučer, pa da dođem kod njega da ga uzmem, neka mi pošalje privatnu poruku.
Pošto ću verovatno uzeti jedan od ona dva najniža paketa, popust mi i nije neki, tako da ne znam koliko ću čekati pre nego što sklopim ugovor (dan ili dva), a i ne znam koliko će ljudi ovo uopšte videti za to vreme, ali ako neko uleti, što da ne, uštedim tih soma ili koliko već dinara i učinim toj osobi što mi daje pa da i ona dobije 10% popusta. :)

Nisam više zainteresovan, kupio sam telefon. Hvala još jednom onima koji su mi ponudili (kasno nažalost) vaučer.

posto je ova akcija bila krenula tokom bozicnih praznika prosle godine,da li je aktuelna i ove godina?

Ove godine nema vauchera, sada su svima ponudili godinu dana uz 50% popusta.

A da li će biti nekih vaučera za naknadno "ugrađivanje" popusta? Jer šta ćemo mi koji već imamo ugovore? :(

Ove godine nema vauchera, sada su svima ponudili godinu dana uz 50% popusta.

Nemoj da zbunjuješ ljude sa 50% popusta. To je bilo aktuelno prošle godine, samo uz specijalni vaučer. Popust se odnosio na pretplatu, a ne na ukupan iznos računa.

Ponuda ove godine glasi:" Dupli besplatni minuti prema svim mrežama, godinu dana!" i to za one koji sklope ugovor do 15.01.2011.

http://www.vipmobile.rs/privatni/postpaid/promocije/pricaj-duplo-vise.1108.html

Nema ni pomena o nekakvom popustu od 50%...

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno