Šta je novo?

[VIP] 50% popust (vaučer)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Update za vaucer:

Iskrsnuo problem oko vaucera. Cim bude cista situacija, ponude ce ici po redosledu javljanja na PM.

Ima vas bar 10 :)

Garant ti je bio pun PM ili bi imao vise :D

Bez nepotrebnih komentara.

Vaucer izgleda nije slobodan vise. Ako bude jos, bice obavestenje.

Par pitanja planiram paket od 990 dinara, koliko izadje na kraju meseca ako ne predjem limit?

Posto cu biti novi korisnik i ako mi neko od vas da vaucer od 10% jel cu dobiti onda 25+10=35% popusta? Tj jel i dalje promocija novi korisnici 25%? Interesuje me ako bi uzeo telefon koja bi situacija bila? Tj citao sam da se popust skracuje na 6 meseci umesto 24h? Ako imam npr 3meseca racun i ocu da uzmem telefon jel cu moci?

trebalo bi oko 824 din ,sa popustom od 35% .Mislim da promocija traje do kraja meseca,proveri na njihovom sajtu.za telefon ne znam.ja sam dobio neki plastikaner kao poklon kad sam sklapao ugovor.cini mi se da mi je napomenula da ne moze telefon naredne 2 godine
ako ti treba vaucer od 10% javi se na pp

Cek ako dobijem popust od 10% onda necu moci 2 god da kupujem telefon? A njihov od 25% kao novi korisnik onda cu moci tako? Inace bi uzeo htc desire

Uzimaš ili 25% popusta na račun ili telefon, ne može oboje. A ako imaš vaučer, dobijaš 10% popust + neko od ova dva.

Ala ste ga iskomplikovali.
25% popusta se dobija ako se NE uzima telefon od njih u trajanju od 2 godine, nisam čuo da su taj period smanjili.
10% i 50% vaučeri daju popust na tel. račun u trajanju od 2 godine.

Primer 1.
Nisi uzeo telefon, imaš pravo na 25% i doneo si vaučer od 10% ili 50%, dobijaš 35% ili 75%.
Primer 2.
Uzimaš telefon, NEMAŠ pravo na 25% ali ako doneseš vaučer dobijaš taj popust koji piše na njemu.

** Ukoliko se neko posle odluči da ipak uzme telefon a dobio je 25% od VIP-a, mislim da se taj popust ukida.

Poslednja izmena:
Prijateljica dobila posao u VIP-u, a tako i odmah dobila jedan vaučer od 50% koji je njen brat već iskoristio. E sad, da li neko zna koliko vaučera jedan zaposleni može da dobije?
** Ukoliko se neko posle odluči da ipak uzme telefon a dobio je 25% od VIP-a, mislim da se taj popust ukida.
Da li neko može da potvrdi ovo? Uzeo bih tih dodatnih 25% popusta, samo me još interesuje da li ću moći da, ako se predomislim posle par meseci, uzmem neki telefon? Naravno, uz ukidanje popusta od 25%.

Prijateljica dobila posao u VIP-u, a tako i odmah dobila jedan vaučer od 50% koji je njen brat već iskoristio. E sad, da li neko zna koliko vaučera jedan zaposleni može da dobije?

Da li neko može da potvrdi ovo? Uzeo bih tih dodatnih 25% popusta, samo me još interesuje da li ću moći da, ako se predomislim posle par meseci, uzmem neki telefon? Naravno, uz ukidanje popusta od 25%.

nece ti se ukinuti taj dodatni popust od 25% (samo onaj "osnovni" koji svako dobija kada ne uzme telefona a potpise ugovor)

Mozes da uzmes telefon kada god hoces, pravi se nov ugovor na 24 meseca i naravno ukida se popust od 25%

Polako bre pravite zbrku.

Popust od 25% mozes da uzmes ako potpises ugovor na 2 godine a ne uzmes telefon. Time te oni nagradjuju sto si im se obavezao na 2 godine (isto kao sto ti npr daju jeftinije telefone). Ukoliko se bilo kada predomislis i hoces da uzmes telefon, popust prestaje da vazi vise od tog trenutka i potpisujes novi ugovor na 2 godine koji vazi od tog trenutka kada uzmes telefon.

Sto se tice ostalih popusta preko vaucera oni vaze 2 godine od dana aktivacije/uzimanja novog broja i ne prestaje im vaznost uzimanjem telefona.

Poslednja izmena:
Ja vise ovde nista ne razumem:D

btw, ima slicno i kod MTS-a (50% popusta), samo uz ugovor na 12 meseci plus dobijete besplatne pozive neograniceno sa i ka jednim fiksnim telefonom po izboru!

Vazi uz bilo koju tarifu!

Pročitajte moj post ponovo na kraju osme strane svi kojima nije jasno.

@Ivan_SD - ja imam info da novi zaposleni dobijaju 10 (deset) vaučera, e sad što ste vi dobili jedan to ne bih znao.

Poslednja izmena:
Samo jedna stvar koju niko nije pomenuo, a to je da popust vazi samo na ono sto ulazi u okvir onoga sto imate u paketu koji ste uzeli, sve sto se prekoraci se placa normalno!

@Dark_AveNGER: Ako je ovo za 10 vaučera tačno, onda je to odlična vest. :banana:
Prijateljica od sutra zvanično počinje da radi, a ovaj jedan vaučer je dobila u petak. :p
Nadam se da će dobiti i ostale i eto mene sa Telenora na VIP-u. Još ako dobijem isti broj (samo 060 prefiks), onda mojoj sreći nema kraja. :bottle:

Најкасније до 10.7. би требало да обновим уговор па ако неко има овај ваучер од 50% нека јави! ;)

Samo novi korisnici imaju pravo na popust.

Зар је могуће да је тако?!

Не видим разог да ми не дају попуст кад потписујем нови уговор за већи пакет и надам се ХТЦ Дизајер ( :D ) .

Ti vauceri inace sluze da se dele okolo i poveca broj korisnika u VIP-u. A na njima jasno pise da je za nove korisnike.

@ Ivan_SD - 10 vaučera je info od pre nekoliko meseci. Daj Bože da dobijete, bilo bi super.

Сад сам звао кориснички сервис и рекли су ми да уз обновљени уговор важи ваучер са попустом!

Има ли ко ваучер од 50%? :)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno