Da li neko može da potvrdi ovo? Uzeo bih tih dodatnih 25% popusta, samo me još interesuje da li ću moći da, ako se predomislim posle par meseci, uzmem neki telefon? Naravno, uz ukidanje popusta od 25%.** Ukoliko se neko posle odluči da ipak uzme telefon a dobio je 25% od VIP-a, mislim da se taj popust ukida.
Prijateljica dobila posao u VIP-u, a tako i odmah dobila jedan vaučer od 50% koji je njen brat već iskoristio. E sad, da li neko zna koliko vaučera jedan zaposleni može da dobije?
Da li neko može da potvrdi ovo? Uzeo bih tih dodatnih 25% popusta, samo me još interesuje da li ću moći da, ako se predomislim posle par meseci, uzmem neki telefon? Naravno, uz ukidanje popusta od 25%.
Pa sta sam ja rekao?
Pa sta sam ja rekao?
Ne ti nego ovi iznad, ti samo nisi bio dovoljno precizan jer ljudi ne znaju koji je koji popust i koji se ukida pri uzimanju telefona a koji ne.![]()
Samo novi korisnici imaju pravo na popust.
...Još ako dobijem isti broj (samo 060 prefiks), onda mojoj sreći nema kraja. :bottle:
vip je napisao(la):Besplatan 060 broj možete izabrati do 30.06.2010. iz dostupnog raspona brojeva.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari