Ih, zaboravio sam da moram u settings da cekiram video call. :wall:Samo sam updejtovao skype u i setings-u omogucio video call i radi
Hvala odlicno izgleda i brzo i stabilno radi samo me cesto izbacuje sa marketa ne znam zbog cega i auto rotacija mnogo sporo radi.
U kom file sistemu je formatirana? Ako je u NTFSu možda tablet ima problem da je očita bez nekog dodatnog hacka.Instalirao sam viewcomb 3.2 build 5 i zasada sve radi kako treba. Treba mi mala pomoc oko sledece stvari: kada prikljucim HDD na usb on zavrti disk ali mi ne prikazuje fajlove a flash USB cita bez problema. Particija na disku iznosi oko 75 gigabajta.
Zaboravo sam zip varijantu da okacim, jer vise ljudi traze exe 🙂Poslao sam poruku na tvoj sajt ali evo da te zamolim i ovde jel mozes da nam omogucis i ovu 5.1 verziju u zip varijanti da bi mogli da je instaliramo preko cwm. Inace rom je perfektan i koristim ga od pocetka kada je pocela cela prica. Svaka cast!
Eh, da ti imas probleme koje ja imam, pevao bi od srece 🙂 Veruj mi...Njegov autor ima izgleda nekih ozbiljnih problema, eno troluje Tabletroms sve u 16 🙂
Inace je rom isto sto i vegacomb, prakticno...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari