Ih, zaboravio sam da moram u settings da cekiram video call. :wall:Samo sam updejtovao skype u i setings-u omogucio video call i radi
Hvala odlicno izgleda i brzo i stabilno radi samo me cesto izbacuje sa marketa ne znam zbog cega i auto rotacija mnogo sporo radi.
U kom file sistemu je formatirana? Ako je u NTFSu možda tablet ima problem da je očita bez nekog dodatnog hacka.Instalirao sam viewcomb 3.2 build 5 i zasada sve radi kako treba. Treba mi mala pomoc oko sledece stvari: kada prikljucim HDD na usb on zavrti disk ali mi ne prikazuje fajlove a flash USB cita bez problema. Particija na disku iznosi oko 75 gigabajta.
Zaboravo sam zip varijantu da okacim, jer vise ljudi traze exePoslao sam poruku na tvoj sajt ali evo da te zamolim i ovde jel mozes da nam omogucis i ovu 5.1 verziju u zip varijanti da bi mogli da je instaliramo preko cwm. Inace rom je perfektan i koristim ga od pocetka kada je pocela cela prica. Svaka cast!
Eh, da ti imas probleme koje ja imam, pevao bi od sreceNjegov autor ima izgleda nekih ozbiljnih problema, eno troluje Tabletroms sve u 16![]()
Inace je rom isto sto i vegacomb, prakticno...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari