Šta je novo?

ViewSonic ViewPad 10s

Izasao novi Skype odnosno update na Marketu koji podrzava video poziv i kod mene radi.:eyebrows:

Samo sam updejtovao skype u i setings-u omogucio video call i radi

ViewCOMB 3.2 Build 4

ViewCOMB-3.2-Build-4-Home-Screen.jpg

Nova verzija Android Marketa za Honeycomb tablet računare koja se pojavila juče, 29. septembra je već integrisana u novu verziju ViewCOMB-a. Nema više neuspešno instaliranih aplikacija iz marketa, sada sve funkcioniše u najboljem redu. U ovoj verziji je poboljšana podrška za flash video, iako je primećeno kod nekih korisnika koji su testirali ovu verziju, da JW Player ponekad pravi probleme ako video koji gledate nije optimizovan za mobilne uređaje. YouTube i drugi streaming sajtovi rade perfektno.

Download: ViewCOMB 3.2 Build 4

Uputstvo za instalaciju je ovde.

Za sve one koji su tražili zip format: ViewCOMB_3.2_Build_4.zip

ViewCOMB-3.2-Build-4-About-Tablet.jpg

About tablet

ViewCOMB-3.2-Build-4-Market.jpg

Nova verzija Android Marketa za Honeycomb tablet računare

ViewCOMB-3.2-Build-4-Applications-Launcher.jpg

App Launcher sa 5 redova ikonica

ViewCOMB-3.2-Build-4-eFile.jpg

eFile – novi file manager

ViewCOMB-3.2-Build-4-Draw.jpg

Draw – nova grafička aplikacija

ViewCOMB-3.2-Build-4-Shuttle-Tools.jpg

Shuttle Tools – USB Host i kalibracija displeja jednim klikom

Poslednja izmena:
Hvala odlicno izgleda i brzo i stabilno radi samo me cesto izbacuje sa marketa ne znam zbog cega i auto rotacija mnogo sporo radi.

Poslednja izmena:
Kod mene je sve ok, market je stabilan, a rotacija kasni mozda 1 sekund odprilike... Koji tablet koristis? Ja imam viewpad 10s i na njemu ovo fino radi. Prekontrolisao sam sve 3 puta pre nego sto sam okacio fajlove, ali pogledacu jos jednom da se nije negde potkrala neka sitna greska u kernelu.

Hvala odlicno izgleda i brzo i stabilno radi samo me cesto izbacuje sa marketa ne znam zbog cega i auto rotacija mnogo sporo radi.

Ponovo sam postavio fajlove, probaj ponovo skinuti pa instaliraj, trebalo bi sada da radi, napravio sam neke sitne izmene u kernelu.

Za sada nema problema sa marketom imao sam problema sa instaliranjem igrice i uspeo sam tek iz 4 puta a sa proslim buildom je to sve radilo iz prve.Sve ostalo radi super.Hvala:cigar:

Zasad kod mene sve radi kako treba a ono sto me je posebno obradovalo je sto radi skype video call

Instalirao sam viewcomb 3.2 build 5 i zasada sve radi kako treba. Treba mi mala pomoc oko sledece stvari: kada prikljucim HDD na usb on zavrti disk ali mi ne prikazuje fajlove a flash USB cita bez problema. Particija na disku iznosi oko 75 gigabajta.

Instalirao sam viewcomb 3.2 build 5 i zasada sve radi kako treba. Treba mi mala pomoc oko sledece stvari: kada prikljucim HDD na usb on zavrti disk ali mi ne prikazuje fajlove a flash USB cita bez problema. Particija na disku iznosi oko 75 gigabajta.
U kom file sistemu je formatirana? Ako je u NTFSu možda tablet ima problem da je očita bez nekog dodatnog hacka.

U NTFS formatu je. To mi je nekako najpogodnije zbog filmova, ali je problem sto sam probao flash usb sa ntfs particijom i sistem ga je prepoznao, pa me to buni. Mount drive vidi particiju ali ne moze da je mount-uje nego puca cim mu zadam komandu da uradi mount.

Svojevremeno sam utvrdio da viewsonic nije hteo da čita NTFS file sistem, već samo FAT - razne sam usb stickove probao i došao do tog zaključka. Doduše, to je bilo pod froyom, ali i sa vegacombom sam čini mi se imao istih problema.

A kakav hard disk? Je l ima sopstveno napajanje? Ako nema, možda nesrećni tablet ne daje dovoljno struje.

Ma upali on harddisk, zavrti ga i registruje ga u drive mount programu ali nece da ga mount-uje

Poslao sam poruku na tvoj sajt ali evo da te zamolim i ovde jel mozes da nam omogucis i ovu 5.1 verziju u zip varijanti da bi mogli da je instaliramo preko cwm. Inace rom je perfektan i koristim ga od pocetka kada je pocela cela prica. Svaka cast!

Poslao sam poruku na tvoj sajt ali evo da te zamolim i ovde jel mozes da nam omogucis i ovu 5.1 verziju u zip varijanti da bi mogli da je instaliramo preko cwm. Inace rom je perfektan i koristim ga od pocetka kada je pocela cela prica. Svaka cast!
Zaboravo sam zip varijantu da okacim, jer vise ljudi traze exe :)
Evo fajla ovde posto ne mogu da editujem gornji post.
Download ZIP: ViewComb_3.2_Build_5.1.zip

Realno, ko jednom pocne da skida romove direktno sa uredjaja, mrzi ga da skida sa kompa :)

To je tacno ali dobrfa stvar je i u tome sto samo update-ujes sistem i nemoras da instaliras sve ispocetka. E sad me interesuje sledeca stvar, da li je iko uspeo da pokrene 3g usb stick preko tableta. Ja sam probao on mi prikaze da je registrovao stick ali ne mogu da unesem parametre jer nece da ih zaapamti. . . Ima li neko resenje za to?

Evo testiram ovaj update i cini mi se stabilnijim od prethodnom. U prethodnom sam morao d oborim clock procesora na 912mhz jer mi je gasio aplikacije ali zasad ovo lepo radi na punom kloku. Pozdrav !
P.S. Ovi widgeti su fnomenalni. . .

Izasao je Viewcomb build 6 beta. Da li ga je neko testirao?

Njegov autor ima izgleda nekih ozbiljnih problema, eno troluje Tabletroms sve u 16 :)
Inace je rom isto sto i vegacomb, prakticno...

Njegov autor ima izgleda nekih ozbiljnih problema, eno troluje Tabletroms sve u 16 :)
Inace je rom isto sto i vegacomb, prakticno...
Eh, da ti imas probleme koje ja imam, pevao bi od srece :) Veruj mi...
Sto se tabletroms foruma tice, oni imaju problem sa likovima koji se predstavljaju kao ja, i loze ljude na forumu. Ne znam zbog cega, valjda im se ne svidja viewcomb, ko ce ga znati, a i zabole me. Sinoc me je Andy, admin zvao i zalio se da im ne moze nista. Uporedjivali su njihove IP adrese i skontali da se radi o 2 ili 3 razlicita coveka. Ti isti likovi troluju i moju temu na drugim forumima.

Poslednja izmena:
Ma neka rade šta hoće, nemaju oni pojma ničemu, nego ajde dobaci nam .zip varijantu ove sestice da možemo da updateujemo sistem. Pozdrav i samo guraj dalje. Gledam šta rade na xda-developers forumu . . . .

Evo zip varijante, ali pazi da ti se ne desi soft brick. Promenjene su offset vrednosti i velicina nand particija u cmdline, a i sistemska particija je velicine 160MB. Vrlo je moguce da se prilikom prvog pokretanja pojavi samo splash screen i nista vise od toga. Ako se ovo desi, jedino resenje da spasis tablet je da ga ponovo flashujes. Zato oprez... :)

ViewCOMB_3.2_Build_6.zip

Vrh Dno