Evo ja sam jutros instalirao vegacomb baš po uputstvu sa tabletromsa i nisam imao nikakvih problema. Instalacija je trajala manje od sat vremena i koliko sam danas stigao da proverim sve lepo radi. Doduše, ja nemam 3g, ali nešto sumnjam da je u tome problem. Inače, ne znam da li sam radio kako treba, ali sam i za update na 8.1 koristio onaj recovery, kao za vegacomb 7.
Utisci? Uopšte nije loše, mada moram da priznam da se ni na froyo (osim u slučaju filmova) nisam previše žalio. Čini mi se da je najveći dobitak baš u reprodukciji filmova - prvi player koji sam instalirao (recimo da je mobo) je pustio 720p bez seckanja 🙂 Internet mi je i na froyu lepo radio, ali recimo da je sada malo brže. Zapravo mi je najveći problem sam honeycomb sa kojim se tek upoznajem, pa to malo traje. Igrice nisam probao - sva se moja interesovanja završavaju na angry birdsima, a to radi.
Najviše me nerviraju wallpapersi, jer mi osim ovih 5-6 wallpapera koji dolaze uz vegacomb, sistem sve ostale cropuje pa izgledaju bez veze. Ima li ko rešenje. I sad mi sve na tabletu nekako izgleda sitnije, kao da je promenjena rezolucija.