Radera, probao si da podelis konekciju preko kabla, sto nisam siguran da ce ti tablet uopste dozvoliti. To je jedan od razloga zasto je WiFi tethering tako korisna stvar, bukvalno ti pretvara telefon u hotspot. E sad, ta funkcija je dosla tek sa androidom 2.2. Napisao sam ti moguce varijante za to, jedina varijanta bez roota je instalacija PDAnet koji kosta mnogo.
E sad, postoje 2 opcije za root - jedna je da odradis to propisno, pesacki, kao sto sam ja uradio sa svojim Legendom. Kako sam imao najnoviju reviziju softvera, meni je za to trebalo 10ak sati, jer su informacije bile razbacane svuda po netu (Legend je poznat kao komplikovan za root). E sada, posto ti imas Hero, mozes i da upotrebis neki od one-click-root aplikacija. One nece uraditi "pravi" root, na nivou celog telefona, vec ce ti samo dati su privilegije u okviru OSa. Ukoliko zelis da stavis custom rom, to ti nece odraditi posao, ali ukoliko ne zelis custom rom, ovo je sasvim ok varijanta. Ovime ces imati i dalje svoj sistem, a dobices mogucnost da instaliras jednu od besplatnih tethering aplikacija. Razmisli o ovoj opciji.