Izmedju 3G i ne-3G verzije postoji par razlika:
3G verzija ima 3G

Odnosno, moze da se poveze na internet preko telefonske kartice. Ukoliko planiras da se ovako povezes na internet, pogledaj nove VIP pakete, ukoliko si student (ili imas studenta u kuci na kog mozes da otvoris postpaid internet nalog), preko MTSa mozes da dobijes debele popuste.
3G verzija ima navigaciju, wifi-only verzija nema.
WiFi-only verzija nema podrsku za Google aplikacije (Android Market za skidanje programa, GMail, Google Maps, Navigation, Latitude, sinhronizacija sa Google kontaktima, mozda jos nesto), dok bi 3G verzija trebalo da ima. 3G verzija bi trebala da ima ove aplikacije, ali nisam 100% siguran. Takodje, moguce je da ce i wifi verzija imati neke od ovih aplikacija sa novom verzijom Androida.
Ukoliko zelis da koristis tablet samo iz kuce, WiFi only verzija i bezicni ruter su bolja kombinacija, 3G je bacanje para. Ukoliko zelis da ga koristis u pokretu, 3G verzija je svakako bolji izbor, ako moze da ti opravda razliku u ceni (naravno, i ona ima wifi).
Ako imas Android telefon sa Androidom 2.2 ili novijim, moguce je koristiti telefon kao wifi hotspot i koristiti internet sa njega. Za ostale telefone ne znam, ja licno koristim Android telefon. Posto je cena ovog tableta 33000 dianra u wifi verziji, a najavljena cena 3G verzije je 40-41000 dinara (kad se pojavi). Ja cu sacekati 3G varijantu, ali ono sto je najbolje za mene, ne znaci da je najbolje za svakoga.