Ja u selo koristim ruter i globaltel karticu za dve kamere ,IMOU Cruiser Dual , i IMOU Bullet 2C , oko 4-5 GB trosim mesecnoZapostavio sam malo ovu temu od kako sam postavio kamere u zgradi, nemojte zameriti ako je pisano vec 🙂
Treba mi savet za neku 4g kameru za vikendicu. Gledao sam malo Dahua i Hikvision i preskupe su mi. Ima li nekih valjanih na Aliju/Temuu?
Solarni panel nije neophodan, struju imam. Bitno da ima slot za sim i za memorijsku karticu.
Hvala.
Meni Globaltel ok 20-30 izvlaci, moze da probas i Mts jer to je njihovo sveKolika je brzina neta dovoljna u praksi? Yettel ima dobar 4g+ na mojoj lokaciji, A1 jedva izvlaci 2-3 mbps. Za globaltel moram da nadjem neki sim da proverim.
i mene zanima istoMože li neka preporuka kamere sa Temua ili Alija za vikendicu sa solarnim punjenjem I Sim karticom?
Baci pogled ovdeMože li neka preporuka kamere sa Temua ili Alija za vikendicu sa solarnim punjenjem I Sim karticom?
nsshop.rs
Mozda neka IMOU? Ja planiram jednu IMOU kupiti da moze SIM kartica u nju.Može li neka preporuka kamere sa Temua ili Alija za vikendicu sa solarnim punjenjem I Sim karticom?
Imou kamere su bolje zbog aplikacije i pregledaMozda neka IMOU? Ja planiram jednu IMOU kupiti da moze SIM kartica u nju.
To je do same aplikacije ako si azuriro , tera te da kupis njihov Cloud StorageVec 2-3 dana imam problem sa ptz kamerom radi sa icsee aplikacijom,kada udjem u aplikaciju i hocu da vidim uzivo dodje do 99% ucitavanja i tu zabode pa posle malo vremena izbaci "Timeout when getting video data.Try again?"
Kada probam ponovo isto se desava.
Isto se desava i kada hocu da vidim i snimke.
Mislio sam da je di icsee aplikacije pa sam je apdejtovao ali opet ista stvar.
Kamera mi je savrseno radila 2-3 godine.
Sta moze da bude?
Ova koju sam gledao jeste HV, imaju oni i skuplje modele. Ne znam koliko košta neka slična Dahua, radio sam samo sa HV LPR.Hikvision znači. Nije ni preterano, mislio sam da je više od 700.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari