Šta je novo?

Video nadzor - iskustva i saveti

Piše na kameri koliko troši struje,nemojništa manje, više je bolje.

Pozdrav ljudi, kupio sam tapo kameru koju bih da povežem na ruter zte MF293N (a1 kućni net). Medjutim prilikom povezivanja, tapo aplikacija mi izbaci sledeću poruku. (Slika ispod) .

Pošto se ne razumem najbolje, Pitao sam chatgpt i on kaže da ovaj ruter podržava 2.4ghz.

Da li u podešavanjima rutera mogu nešto da promenim, i šta tačno, kako bi kamera prepoznala ruter i povezala se na wi fi?

Prilozi

• IMG_9526.jpeg
    IMG_9526.jpeg
    59.8 KB · Pregleda: 22
Prebaci na WPA2, to pravi problem 99%

edit: nisam obratio paznju na model, ako uopste ima WPA3, prebaci se na WPA2, ako nema onda promeni kanal na neki nizi broj tipa 4-5-6

@Pauk ne pise nista, svakako sam odustao od tog poduhvata dok ne uzmem krsten adapter

Zapostavio sam malo ovu temu od kako sam postavio kamere u zgradi, nemojte zameriti ako je pisano vec 🙂
Treba mi savet za neku 4g kameru za vikendicu. Gledao sam malo Dahua i Hikvision i preskupe su mi. Ima li nekih valjanih na Aliju/Temuu?
Solarni panel nije neophodan, struju imam. Bitno da ima slot za sim i za memorijsku karticu.
Hvala.

Zapostavio sam malo ovu temu od kako sam postavio kamere u zgradi, nemojte zameriti ako je pisano vec 🙂
Treba mi savet za neku 4g kameru za vikendicu. Gledao sam malo Dahua i Hikvision i preskupe su mi. Ima li nekih valjanih na Aliju/Temuu?
Solarni panel nije neophodan, struju imam. Bitno da ima slot za sim i za memorijsku karticu.
Hvala.
Ja u selo koristim ruter i globaltel karticu za dve kamere ,IMOU Cruiser Dual , i IMOU Bullet 2C , oko 4-5 GB trosim mesecno

Kolika je brzina neta dovoljna u praksi? Yettel ima dobar 4g+ na mojoj lokaciji, A1 jedva izvlaci 2-3 mbps. Za globaltel moram da nadjem neki sim da proverim.

Globaltel je najjeftiniji ako ne trosis previse. Yettel i mts racunaj na jedno 10€ mesecno u pripejd.
I meni tako brzina kao sto kaze Kalin62. Nisam zadovoljan jer nekad i uspori. Mozda bi moglo sa nekim boljim ruterom da se postigne veca brzina, svakako je potrebna za kamere sa vise MP i na 5ghz zbog brzeg protoka.

Može li neka preporuka kamere sa Temua ili Alija za vikendicu sa solarnim punjenjem I Sim karticom?

Da to odma rečem ako os da to radi kako treba i Bog zapoveda,zaboravi na temu i elektronik tog tipa

Vrh Dno