Calibra 4WD
Čuven
- Učlanjen(a)
- 07.08.2002
- Poena
- 680
mihailo je napisao(la):Djavo ne da mira![]()
E sada, rezultat bi najverovatnije bio zeljeni da nisam pre vremena poceo sa besomucnim lupanjem po F7 i tako upucao Win na poodavno staklenim nogama. Taman sam pomislio eto to je to kada sam ugledao poslednji sacuvani fajl, ali avaj, nakon upload-a rezultat 2990...bedak :sceptic:
Ma samo jos taj jedan MHz i da ne smaram vise
za dlaku - cpu-z
mihailo je napisao(la):Barijera probijena. Sampionski primerak je LBBLE 0517BPMW, a rezultat 3017 MHz. Voltaza za postizanje ovog score-a je bila visoka (1.72v), medjutim, primerak je bio poprilicno hladan 43-44 C.
@Paradigma
Update-uj Top 10 i ubaci Venice jezgro i ovog malisu![]()
http://valid.x86-secret.com/show_oc?id=21918
Calibra 4WD je napisao(la):BRavo majstore!!!
Moj nece preko 2950Mhz nikako,tako da sad istrazujem na kom minimalnom naponu moze da predje Prime i S/M testove na 2700Mhz
byMaX je napisao(la):Ljudi, jel moguce da mi S&M prolazi ceo test, a Prime puca na od 2-3 do 10 minuta...? Nije vise Winchester, nego Venice, LBBLA 0518... 1.50-1.52V varira napon, 260 x 10. HTT4x. Nece preko toga - 265 x 10 puca, bez obzira na memorijska setovanja. Jedino je hladniji od Winchestera... Ne mogu da ga nateram na 50 stepeni sa Hyper6-om, sta god radio.
mihailo je napisao(la):Pazi kada je ovaj dolazio do 337, ali Win nije imao snage ni za uslikavanje. Nesto se pitam, sta bi ovi srpski Venice-i radili na vodi ili tecnom azotu, kad na vazduhu prze![]()
A da ti nije problem GA za prebacivanje 2950MHz?
Moso je napisao(la):@byMax
Max, znaci uzeo si i ti Venice, sto ne prijavljujes covece???
Daj muci ga malo da vidimo kakvi su primerci iz 18-te nedelje i pozuri sa utiscima i rezultatima.
mihailo je napisao(la):Da DFI nije poterao ove procesore kako je poterao, zamenio bih ga necim sa 3 PCI slota, jer muku mucim zbog nedostatka istih. Te kupuj neki nesrecni RS232 to USB za modem (ni jedan bracket na COM port header-u ne radi), te ne moze istovremeno WiFi, TV i Audigy jer se niko ne trudi da na trziste izbaci ove stvari u PCI-E formatu, samo neka nervoza.
I da, hvala svima na cestitkama![]()
Paradigma je napisao(la):Mene zato ovaj privlaci mnogo vise
Gidra85 je napisao(la):Ali ko zna da li po performansama pruza koliko i nF4 verzija? :trust:![]()
POZ :wave:
Ali takodje nema serijski i paralelni, a opet PCI-E graficke osetno jeftinije. Sve u svemu, nikako prava mera.Paradigma je napisao(la):Mene zato ovaj privlaci mnogo vise
mihailo je napisao(la):Ali takodje nema serijski i paralelni, a opet PCI-E graficke osetno jeftinije. Sve u svemu, nikako prava mera.
jorgovan je napisao(la):Hm... ajde lepo vi sa najvecim rezultatima prodjite sve testove pa postujte, iskreno sta vam znaci to sto ste digli Win na nekim podesavanjima ako je on nestabilan? Po meni poenta dobrog oca je ocuvanje stabilnosti, tj da se tako dignuta masina najnormalnije moze koristiti. To je isto kao i za varijante za azotom i slicno,... pa ne drzim ja kanistre u spajzu... Svoju masinu klokujem samo do granice kada sam siguran da ce ona tako moci vise dana bez greske da radi... Ako ne moze onda ide dole.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari