Paradigma je napisao(la):Mihajlo da si ti nama zivko i zdravko ko mirko i slavko, sliko se taj odavno na 3133Mhz. :d\
Cekaj, polako... CYK ima San Diego, a ovde se prica o Venice-u, jer Aponen ima 3000+ Venice!
Paradigma je napisao(la):Mihajlo da si ti nama zivko i zdravko ko mirko i slavko, sliko se taj odavno na 3133Mhz. :d\
Vule je napisao(la):Cekaj, polako... CYK ima San Diego, a ovde se prica o Venice-u, jer Aponen ima 3000+ Venice!
mihailo je napisao(la):Uhhhhh, taj procesor mirise na apsolutnog sampiona, 1.5x v i 29xx, pa to je ludilo. Taj garant ide za slikanje >3100MHz :shock:
mihailo je napisao(la):...Mada sam i dalje uveren da je Aponen-ov primerak sposoban za SF rezultat...
Aponen je napisao(la):Procesor sam nabavio kod Bench-ovceTurbo Bokice aka. Calibra 4WD.
Pozdrav za Bokija!
Cekaj bre, majku muAponen je napisao(la):Evo i novog rezultata:
- dok pisem ovo Venecija radi na 2944=9x327 (pticica ). Doduse ne sluzi mnogo cemu, posto nece da prodje Super PI test.
- na 2925=9x325 (pticica ) sam ga testirao pomocu S&M, OCCT, Prime95 i sve prolazi.
- 9x330 nece da udje u Win, barem kako sada stvari stoje, kada nabacim klimu u sobu (ovih dana), onda mozda bude i drugacije.
:wave:
CAR je napisao(la):Cekaj bre, majku mu... kako ti radi stabilno na ~2930 u svim testovima, a na ~2970 nece ni da udje u Win???
Mnogo je mala ta margina stabilnog rada i "ne-rada"![]()
Moso je napisao(la):Bravo Aponen!
Neverovatan rezultat, narocito kada imamo u vidu da si sa 2655mhz pri 1.55v presao na 2944 uz 1.53v, dakle, povecao si overclock za 300mhz a smanjio napon sto je za Ginisa...
Kada znamo koliko je potrebno povecati napon za svakih dodatnih 100mhz, napravio si "cudo nevidjeno"...
Ma, nikako mi ne ide u glavu!Lukija je napisao(la):Sta je, nije ti jasno kako neko moze da bude brzi od tebe :d
CAR je napisao(la):Aponen, ne varira ti VCore zbog varijabilnog nominalnog napona... vec jednostavno, dolazi do fluktacije napona. Kao i na svakoj ploci.
CAR je napisao(la):Ja bih to resio ovako - donesi CPU ovamo, pa da mu uzmem meru! :d
Samo sam ja merodavan! :beat:
Tih pet slova predstavljaju tzv. "stepping". Jedna serija kojom se oznacava odredjeni broj primeraka. Naravno, svaki stepping ima i svoju nedelju u kojoj se proizvode jezgra.vladabgd je napisao(la):e sad gledam po forumu i svi venici na koje nailazim su cbble ili lbble. shta ce onda ovo y kod mene? shta uopshte amd oznachava sa ovih pet slova? ako uopshte neshto znachi.
nidza je napisao(la):Nije loše, dobro si postavio, RAM ti leti. Ne znam konkretno kako stoji stvar sa Corsair, ali 230MHz za 200MHz DDR memoriju na CAS 2.5 je dobar skor.
Mislim da imaš jako brz kompjuter, ja tu ništa više ne bih dirao nego kako jeste.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari