mihailo
Čuven
- Učlanjen(a)
- 16.12.2001
- Poena
- 619
Ispada da mi koji se igramo i zlo ne mislimo ne znamo poentu. Ovo su rezultati za slikanje i nemaju upotrebnu vrednost. Takodje, na osnovu istih, mogu se naslutiti i krajnje, a upotrebljive frekfencije. Do sada svi primerci ubodeni u ovog DFI-ja (pricamo o Venice-u) na prosecno 1.45v prolaze sve testove opterecenja - mora se priznati da je to cifra vredna paznje, a vecini i ulozenih para.jorgovan je napisao(la):Hm... ajde lepo vi sa najvecim rezultatima prodjite sve testove pa postujte, iskreno sta vam znaci to sto ste digli Win na nekim podesavanjima ako je on nestabilan? Po meni poenta dobrog oca je ocuvanje stabilnosti, tj da se tako dignuta masina najnormalnije moze koristiti. To je isto kao i za varijante za azotom i slicno,... pa ne drzim ja kanistre u spajzu... Svoju masinu klokujem samo do granice kada sam siguran da ce ona tako moci vise dana bez greske da radi... Ako ne moze onda ide dole.
Ja cu se izvinuti Paradigmi, jer sam tek sada posetio Bench Top 10 i video da je okacio rezultat. Poslednji postignuti rezultat sa istim primerkom je gotovo celih 3045 MHz i to bi bilo to sa ovim hladjenjem. Pravi sampion.
EDIT: Voltaza 1.76
http://valid.x86-secret.com/show_oc?id=22009
Poslednja izmena: