Reći ću ukratko LG radi za razliku od Beko veš mašine, namerno je izabran mixed program gde je maksimum robe u programu 4kg. Ista količina krpa pamučnih ali je dodato još par gluposti da povećam težinu. Centrifugira ne postavlja pitanja, motor duplo tiši od Beka.
Moja zamerka je na display za razliku od ThinQ modela koje imaju veći display i predefinisane markacije za temperaturu i centrifugu, ovi manji ekrani sa krupnijim brojkama pokazuju sve vrednosti u istom polju, tako da kad se startuje ili kad se biraju funkcije pojima nemate na koliko stepeni perete ili na kojoj centrifugi.
Na stranu sa dislpay-om, LG u odnosu na Beko je nebo i zemlja, nije dobra kao Samsung ali blizu je. Samsung je imao mašine barem 6 godina ispred konkurencije, jedina stvar što ih nisam uzeo ponovo je zato što pričaju da se novi modeli kvare.
Što se tiče produžavanja vremena LG maši ali nije strašno, pošto je bilo prvo pranje nisam baš tačno merio. Samo to kašnjenje je daleko od Beka.
Nožice za nivelaciju su drastično bolje nego na Beku, slične su kao kod Samsunga.
Sva creva su daleko kvalitetnija nego na Beku, slična kao na Samsungu možda za nijansu lošija.
Koliko sam upoznao stvari mana na LG-u je što namerno nisu zaštitili ploču i flat kabl, po priči youtube kanala koji obrađuju veš mašine, navlaži se grafit na krajevima flat kabla i tada strada.
Centrifuga na 1200 nije neka u smislu veš ne izlazi suv, recimo na Beku na 1400 izlazi malte ne suv. Nisam imao model od 1400 da bih ga testirao.
To je ukratko o LG mašini
Moram samo da dodam još nešto. Samsung je imao savršenstvo u funkcijama, recimo ako ja na programu cotton smanjim centrifugu, provrtim programe i vratim se na taj program on je pamtio moja custom setovanja, Beko resetujee sve, takođe deluje mi da i LG resetuje sve.
Deluje mi da su namerno lokovali te stvari da nas nateraju da uzimamo wifi modele koji imaju download custom programa koji vi predefinišete u aplikaciji.