Kako to misliš unazad?Pa idi unazad, da vidiš odakle mu stiže napon, možda je relej. Meri unimerom.
Kako to misliš unazad?Pa idi unazad, da vidiš odakle mu stiže napon, možda je relej. Meri unimerom.
Prati žice od grejača gde idu pa vidi možda nadješ kvar.Kako to misliš unazad?
Kod mene su sve masine uvek bile ciste, nema štroke buđi i sl; jedino nekad zna da se nahvata talog od kamenca na spoljašnjem obodu bubnja i po gumi. Jednom godisnje ubacim limuntus i program na 90, skida kamenac odlicno. Nikakva sredstva nista.Cime odrzavate masinu i koliko cesto? Mislim na ona sredstva protiv kamenca.
Sipao sam ja. Treba neki program sa malo vode odabrati.Da li je neko pokusao da stavi sirce u masinu?Ja ubacujem 2 tablete za sudomasinu.
Čitao sam na nekom od foruma da LG koristi baš malo vode pri pranju i da se veš osjeća iako je opran, znaš li nešto o tome ? 😅Najbolje su se pokazale LG sto se tice kombinovanih masina, eventualno posle nje idu Bosch i Beko. Ostalo nemoj ni da gledas. *Beko zna da previse przi veš, kako kome.. A Whirlpool i Hisense ne gledaj uopste. To je moj predlog, ostalo je na tebi
Bas zato kazem kako kome, nekom przi ves, nekom ne susi.. ruski ruletBeko kombinovana za izbegavanje.Komsinka ima i ves izlazi mokar iako se vrati dva puta da susi.
Čitao sam na nekom od foruma da LG koristi baš malo vode pri pranju i da se veš osjeća iako je opran, znaš li nešto o tome ? 😅Bas zato kazem kako kome, nekom przi ves, nekom ne susi.. ruski rulet
Jel i tvoja kombinovana ? Kako si zadovoljan sa njom ? Trebam kupiti i ja i više ne znam koju da gledamKoristi manje vode ali veš bude dobro opran i ne oseća se. Mada u poslednje vreme ja dodam uvek po jedno 2-3 litre vode kroz fioku za deterdžent.
Bosch je najbolji izbor od tih.Pored Boscha dobre su Lg i Electrolux.Pozdrav dosta se preporučuje ova beko b3wf mašina al sad menj treba pomoć jer ima ovih brojeva iza različitih npr beko b3wf u7841 wb cijena 700KM, b3wf u7744 wb cijena 1030KM, b3wf u71042 wb 1200KM koja je sad razlika između njih i da li je možda ova bosch serie 6 Wau28t62by bolja od ove bekove
Koji model ? Našao sam neku noviju kombinovanu i u specifikacijama piše da po ciklusu pranje+sušenje troši 90l vode pa sad se baš i ne razumijem u to da li je to " dovoljno vode "Ne, moja nije kombinovana ali pretpostavljam da im je pranje isto.
Skineš Hon aplikaciju sa goole play i pratiš uputstvo. Treba da prebaciš mašinu na daljinsko upravljanje uz pomoć selektora programa i u nekom momentu da skeniraš QR kod koji se nalazi iznad vrata. Pratiš ono što ti aplikacija traži...Ja sam koristio par puta, sta znam, ne vidim neku razliku, jedino sto je mozda meksi ves sto kaze clan iznad. Na mojoj masini kada se stavi program za pamuk, ne moze da se namesti para, samo na AI koji je i za sintetiku i za pamuk.
Inace, kako ste uspeli da povezete Haier masinu na wifi? Ja nesto pokusavao i nisam uspeo, mada se nisam mnogo ni trudio.
Hrabro od tebe da preporučiš LG, pored dve forumske koje su vraćene prodavcima.Najbolje su se pokazale LG sto se tice kombinovanih masina, eventualno posle nje idu Bosch i Beko. Ostalo nemoj ni da gledas. *Beko zna da previse przi veš, kako kome.. A Whirlpool i Hisense ne gledaj uopste. To je moj predlog, ostalo je na tebi
Znači sve su dobre koje sam naveo ili? 😂Uzmi onu koja ti se najvise svidja.Aeg/Electrolux su iste samo mala razlika u dizajnu.
Proveri cene b5.Pozdrav dosta se preporučuje ova beko b3wf mašina al sad menj treba pomoć jer ima ovih brojeva iza različitih npr beko b3wf u7841 wb cijena 700KM, b3wf u7744 wb cijena 1030KM, b3wf u71042 wb 1200KM koja je sad razlika između njih i da li je možda ova bosch serie 6 Wau28t62by bolja od ove bekove
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari